- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.281
Amcanın karısını mı diyorsun o aradı tel çaldı benim ne dedi o
Yok kız sabanla mine mine stüdyoya girer girmez sabani dövmeye yürüdü zor ayırdılarAmcanın karısını mı diyorsun o aradı tel çaldı benim ne dedi o
Komediler ya kadın o kadar hızlı heyecanlı konuşuyor ki dinlerken yoruldumYok kız sabanla mine mine stüdyoya girer girmez sabani dövmeye yürüdü zor ayırdılar
Pandemi bitsin, bebekleri beklemeyelim.ama senin şimdi bebek sıkıştırıyor ondandır. Doğurunca yürürsün eskisi gibi. Üsküdar'a gelirsen bebiklerimizi parka götürrüz
Ayh keşkeeee. Bitecek mi gerçektenPandemi bitsin, bebekleri beklemeyelim.
Şimdiki cikanda bağıra bağıra konusuyoKomediler ya kadın o kadar hızlı heyecanlı konuşuyor ki dinlerken yoruldumşaban sanki sütten çıkmış ak kaşık dayağı hak ediyor karısı çalışırken yatıyormuş evde peh
Bende gelebilir miyim çok ozledimmmama senin şimdi bebek sıkıştırıyor ondandır. Doğurunca yürürsün eskisi gibi. Üsküdar'a gelirsen bebiklerimizi parka götürrüz
Bitse keşke, bebek arabasını kaptığım gibi fethipaşa korusuAyh keşkeeee. Bitecek mi gerçekten
Gel gel senin yüzünden kendimi hamile sanıyorum. Hamile kalamazsam faturasını sana kesicemBende gelebilir miyim çok ozledimmm
Bitmeden biz dayanamayıp geçen yaz gittik ama şerit çekmişlerdi giremedik :/Bitse keşke, bebek arabasını kaptığım gibi fethipaşa korusu
Gene naptim hacı ben yaaGel gel senin yüzünden kendimi hamile sanıyorum. Hamile kalamazsam faturasını sana kesicem
Bitmeden biz dayanamayıp geçen yaz gittik ama şerit çekmişlerdi giremedik :/
Seninkiler mi bunlar? Son sahurda açtım hafta hafta hamilelik izledim doğuma kadar anlatmış nasıl oluyor diye. Bir tuhaf oldu içim. Düşüncesi bile insanın içini kıpraştırıyor, gerçeği kim bilir nasıl
Pandemi bittiğinde bebeklerle buluşuruz diyorsun o zaman, bir pembe bir de mavi bebek arabası, emzirmek için yer ararken bir yandan elimizdeki sandviçleri yemeye çalışıyoruz. Fonda Kız KulesiBitmeden biz dayanamayıp geçen yaz gittik ama şerit çekmişlerdi giremedik :/
Totomuzu mu döndük Kız Kulesi'nePandemi bittiğinde bebeklerle buluşuruz diyorsun o zaman, bir pembe bir de mavi bebek arabası, emzirmek için yer ararken bir yandan elimizdeki sandviçleri yemeye çalışıyoruz. Fonda Kız Kulesi
Bende sık sık izliom hee teyzesi benlar benimSeninkiler mi bunlar? Son sahurda açtım hafta hafta hamilelik izledim doğuma kadar anlatmış nasıl oluyor diye. Bir tuhaf oldu içim. Düşüncesi bile insanın içini kıpraştırıyor, gerçeği kim bilir nasıl
Hem çocuk, hem yemek, hem manzara hepsi bir arada olmuyo öyle.Totomuzu mu döndük Kız Kulesi'ne
Ben ilk defa izledim. Allah bağışlasın hızlı büyümüşler maşallah. Bir haftaya okula yazdırırsınBende sık sık izliom hee teyzesi benlar benim
Diom ben sana inanmiosun zaman çok hızlı geciyo dimiBen ilk defa izledim. Allah bağışlasın hızlı büyümüşler maşallah. Bir haftaya okula yazdırırsın
Oho neleri aşmışız, çocukla yemek yemekle başa çıkarız yaHem çocuk, hem yemek, hem manzara hepsi bir arada olmuyo öyle.
Evet ya bugün kafam almıyor hiç yoğurt yüzünden kavga çıkıyormuş valla benim baba evimde de kavga çıkıyordu evde yoğurt olmayınca babam evi birbirine katıyordu ne psikopt insanlar var şu dünyadaŞimdiki cikanda bağıra bağıra konusuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?