- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.301
Bunlarda havuz sistemi varmışEvet ya bugün kafam almıyor hiç yoğurt yüzünden kavga çıkıyormuş valla benim baba evimde de kavga çıkıyordu evde yoğurt olmayınca babam evi birbirine katıyordu ne psikopt insanlar var şu dünyada
Ben çıkamam sanmıyorum ya.Oho neleri aşmışız, çocukla yemek yemekle başa çıkarız yaÇıkarız di mi
Onu duymadım o ne oluyormuş kiBunlarda havuz sistemi varmış
Kız nasıl bakiyo ama birbirlerine bakarken gözlerinin içi guluyoOnu duymadım o ne oluyormuş kiay muteberle arif çıktı çok şükür içimiz açılcak bak bu çalan şarkı bizim ilk dans müziğimizde çok romantik değil mi
Ay valla öyle sevdikleri çok belli Allah ayırmasınKız nasıl bakiyo ama birbirlerine bakarken gözlerinin içi guluyogorumcedeymis bütün para ihtiyaçları görümce karsiliyormus
Başladı yine benimki. Yapacaksın işte. Kimler kimler ne koşullarda yapıyor. Sen bu işin eğitimini almışsın, küçük yaşta çocuklarla tecrübe edinmişsin. Bebek bakımı zaten yaşayarak öğrenilen bir şey. İnsanlardan koruma kısmı için de elinden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakacaksınBen çıkamam sanmıyorum ya.
Bazen korkuyorum, ben nasıl bir işin altına girdim diye düşünüyorum. Küçücük bir bebekle ne yapacağım diyorum, nasıl yeteceğim. Çocuk büyütmek o kadar zor ki bu devirde, nasıl koruyacağım. Karnımdayken bile bu kadar zor bazı şeyler, bir de ileride dışarıdaki hayattan, insanlardan nasıl koruyacağım.
Ben daha o gelmeden onun için yaşıyorum ya. O da artık hayırlısıyla gelir inşallahGel artık...
Emret komutanımAmin hepimizin inşallah
Bi dakka ya konu bana nasıl döndü ahdjkd
bir mucizee bir an evvel başla araştırmalarına. Sonra da bize raporlama yap hadi beraber bakalım
İnşallaah dayloş bak yaparım üçüz haaaCanm dogal yaglari da karistirabilirsin, o da güzel bir alternatif, ben oyle yapacağım
Canim gumus kapak da düşün mutlaka.
Lansinoh kız
Oy kuzum benim, tabii ki seninle olacaklar... Biraz daha sabır, az kaldı canim, cok güzel olacaktüple 3uzu patlat kiz
Çikolatayı yine abarttım vicdan azabı çekiyorum.Başladı yine benimki. Yapacaksın işte. Kimler kimler ne koşullarda yapıyor. Sen bu işin eğitimini almışsın, küçük yaşta çocuklarla tecrübe edinmişsin. Bebek bakımı zaten yaşayarak öğrenilen bir şey. İnsanlardan koruma kısmı için de elinden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakacaksın
O kadar sağlıklı besleniyorsun. Çikolata da kaçamağın olsun. Ablam bir hamileliğinde doktorundan yalvar yakar izin almıştı. Her gün balık ekmek, gazoz götürüyorduÇikolatayı yine abarttım vicdan azabı çekiyorum.
Balık ekmek dedin ya, hopp gittim ben yine Eminönü'ne.O kadar sağlıklı besleniyorsun. Çikolata da kaçamağın olsun. Ablam bir hamileliğinde doktorundan yalvar yakar izin almıştı. Her gün balık ekmek, gazoz götürüyordu
Orayı sevmiyorum ben ya :/Balık ekmek dedin ya, hopp gittim ben yine Eminönü'ne.
Hasretinden yandı gönlüm, kalabalık diye gidemiyorum. En son düğünümden önce gitmiştim Kapalı Çarşı'ya.Orayı sevmiyorum ben ya :/
Bana hiç sevimli gelmior
Benm kremin içeriğini araştır baya iyi kuzucuk.. Ben henüz çatlamadm ki aşırı kilo aldm.. Umarm çatlamamYok ben henuz bilmiyorum, catlak kremi de yag da kullanmadim, sadece arastirma safhasindayim şuan. Kremlerle ilgili hep olumsuz yorum okuyunca, catlayacagmz varsa naparsak yapalim catlayacagiz onu anladımburda da birsuru başlık okudum, guuugilda da cok araştırdım, hep bir muallak karmaşa
Valla espirç bir yana ama kokusuna dayanabilen için gerçelren en iyisi buEn güzeli zeytin yağı
Doğumdan sonra tüylenme değil kuzum hem kuzenim hem eski patronumun eşi düşük tehlikesi oldu yanlış lazer uygulamasından olabileceğini demiş Dr o yüzden korkuyorum da bebek olsun ondan sonra bakarız caresine
İlk kez duydum
Yettim gari
Gııııııı bir esra erolcu daha doğuyor
Hmmm anladm cnm.. Mra için iyi diyorlar evet ama cok araştıemadmYok canım onunkinin ürologluk olmadığını biliyorum. Bizi eşimin sonuçlarından dolayı tüpe önce ürolog yönlendirdi dedim ya o da ürologlar yapıyor mu ki dedi. Onu açıkladım ben. Onunla bir ilgisi yok yani. Buradan bir arkadaş MRA'dan çok memnun kaldı. AMH düşüklüğü vardı, ilk denemede oldu çok şükür onunki de. Tıraş'ın uzmanlığını hiç bilmiyorum. Dediğim gibi ben hiç araştırmadım orayı karşılayamayız zaten diye. Bir de uzak. Merkezin eve yakın olması bana daha cazip geldi. Eşimin gün içinde hep birkaç saatlik izin alması yetti gidiş gelişlerimizde
Ooooo nurum doğurmuşsn
Bu senin ödülün.. Sen bunu hakettnÇikolatayı yine abarttım vicdan azabı çekiyorum.
Benim de maalesef önyargım var hala oraya karşı ama evet çok memnun olanlar var ona bir şey diyemiyorum.Hmmm anladm cnm.. Mra için iyi diyorlar evet ama cok araştıemadm
. Genel anlamda iyi.. Lakin ben o merkeze güvenimi yitirdim..
Yakın olması büyük rahatlık demi tüp bebek merkezinin
Zaten öyle olacak kiBenim de maalesef önyargım var hala oraya karşı ama evet çok memnun olanlar var ona bir şey diyemiyorum.
Ben çok rahatlığını yaşadım yakın olmasının ya bilmiyorum belki cahilce bir kriterdir ama eşim için de benim için de çok iyi oldu böyle. Hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlanır da bir daha başka merkez de aramayız, buraya da sadece kardeş yapmak için gideriz bir daha
Zaten öyle olacak ki
Kardeşcağzı donmuş sizi bekliyor olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?