Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oho neleri aşmışız, çocukla yemek yemekle başa çıkarız ya Çıkarız di mi
Ben çıkamam sanmıyorum ya.
Bazen korkuyorum, ben nasıl bir işin altına girdim diye düşünüyorum. Küçücük bir bebekle ne yapacağım diyorum, nasıl yeteceğim. Çocuk büyütmek o kadar zor ki bu devirde, nasıl koruyacağım. Karnımdayken bile bu kadar zor bazı şeyler, bir de ileride dışarıdaki hayattan, insanlardan nasıl koruyacağım.

Onu duymadım o ne oluyormuş ki ay muteberle arif çıktı çok şükür içimiz açılcak bak bu çalan şarkı bizim ilk dans müziğimizde çok romantik değil mi
Kız nasıl bakiyo ama birbirlerine bakarken gözlerinin içi guluyo gorumcedeymis bütün para ihtiyaçları görümce karsiliyormus

Kız nasıl bakiyo ama birbirlerine bakarken gözlerinin içi guluyo gorumcedeymis bütün para ihtiyaçları görümce karsiliyormus
Ay valla öyle sevdikleri çok belli Allah ayırmasın görümceye para mı verilirmiş yok artık çok fena bir şeye benziyordu zaten.kadını deli etmişler rapor istemişler ruh hastaları

Başladı yine benimki. Yapacaksın işte. Kimler kimler ne koşullarda yapıyor. Sen bu işin eğitimini almışsın, küçük yaşta çocuklarla tecrübe edinmişsin. Bebek bakımı zaten yaşayarak öğrenilen bir şey. İnsanlardan koruma kısmı için de elinden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakacaksın
Ben daha o gelmeden onun için yaşıyorum ya. O da artık hayırlısıyla gelir inşallah

Amin hepimizin inşallah
Bi dakka ya konu bana nasıl döndü ahdjkd
bir mucizee bir an evvel başla araştırmalarına. Sonra da bize raporlama yap hadi beraber bakalım
Emret komutanım
İnşallaah dayloş bak yaparım üçüz haaa

Çikolatayı yine abarttım vicdan azabı çekiyorum.

Bal0ncuk senin göbüş daha sevimlidir
Bana hiç sevimli gelmior
Ben gayet zayıf bir hatundum
Ye ben kendime alışamadm

Benm kremin içeriğini araştır baya iyi kuzucuk.. Ben henüz çatlamadm ki aşırı kilo aldm.. Umarm çatlamam

En güzeli zeytin yağı
Valla espirç bir yana ama kokusuna dayanabilen için gerçelren en iyisi bu

Doğumdan sonra tüylenme değil kuzum hem kuzenim hem eski patronumun eşi düşük tehlikesi oldu yanlış lazer uygulamasından olabileceğini demiş Dr o yüzden korkuyorum da bebek olsun ondan sonra bakarız caresine

Valla kızlar bende ilk defa duydum.. Kurumda herkes lazer yaptırdı çatır çatır doğurdu.. Bende lazer yaptırmıştm
Büyük rahatlık

Yettim gari
Eşim sineklikleri yıkıodu.. Annem perdeleri takıodu.. Artk bitti tamam sona geldik kurtuldum evim pırıl pırıl

Gııııııı bir esra erolcu daha doğuyor

Hmmm anladm cnm.. Mra için iyi diyorlar evet ama cok araştıemadm
. Genel anlamda iyi.. Lakin ben o merkeze güvenimi yitirdim..
Yakın olması büyük rahatlık demi tüp bebek merkezinin

Diom ben sana inanmiosun zaman çok hızlı geciyo dimi Bal0ncuk
Ooooo nurum doğurmuşsn

Çikolatayı yine abarttım vicdan azabı çekiyorum.
Bu senin ödülün.. Sen bunu hakettn

Valla ben pandeminin biteceğine dair o kadar inancımı yitirdim ki ve alıştm
Bebek arabası almadm almayacam
Otursun evde kanguru kullancam çıktğmda yazada büyür yürür gerek kalmaz

Hmmm anladm cnm.. Mra için iyi diyorlar evet ama cok araştıemadm
. Genel anlamda iyi.. Lakin ben o merkeze güvenimi yitirdim..
Yakın olması büyük rahatlık demi tüp bebek merkezinin
Benim de maalesef önyargım var hala oraya karşı ama evet çok memnun olanlar var ona bir şey diyemiyorum.
Ben çok rahatlığını yaşadım yakın olmasının ya bilmiyorum belki cahilce bir kriterdir ama eşim için de benim için de çok iyi oldu böyle. Hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlanır da bir daha başka merkez de aramayız, buraya da sadece kardeş yapmak için gideriz bir daha

Zaten öyle olacak ki
Kardeşcağzı donmuş sizi bekliyor olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…