Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Emret komutanım

İnşallaah dayloş bak yaparım üçüz haaa
Yapmazsan iletişimi keseyrummmm
Tamam kuzum araştıracağım, onu hiç duymadim. Bi de genetik diyolar ya, catlamaya meyilliyim, kismet artk

Balık ekmek dedin ya, hopp gittim ben yine Eminönü'ne.
Bir İstanbullu olarak çok özledim Eminönü balıkçılarını izmirdekiler öyle yapamıyor
bence sevimli verirsin verirsin zaten doğumda bir 8 kilo falan gitmiyor mu gerisi kolay ohhh evin de mis olmuş o ferahlık buraya geldi valla eşinin annenin eline sağlık eşim izne çıktı hala yarın yaparız diyip duruyor o yarınlar hiç gelmiyor yarın yapıcak mı bakalım

Ben Esra’yı izdivaç zamanından beri izliyorum eski esracıyım hop ne doğuşu

Kız balus Bal0ncuk seni doverimmmm, sen bu kremin icerigine hic baktin mi? E zaten dogal yağlar valla dalga geciyon benle noldiiii tuylendin mi ahshahshshs

Eklentiler

• IMG_20210512_205644.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 26
İzmir de öyle yer mi var ki ben hiç görmedim

Canımın içi aklım hep sende ama seni hepimiz biliyoruz her ne ise konu çok çabuk atlatacaksın sen güçlü bir kadınsın duam senle seviliyorsun ve günün de kutlu olsun

Tüy konusu bitmiş ama 3 ay kaşımı almim çıksa da göze batmaz bacakta aynı göbişte de hiç yok
Bu şansım hamile kaldığımda da devam eder inşallah
Ayyy insallah, ne güzel hormonlar biraz costuruyormus kuzum ama bakalim hele progestan bi ara costurmstu ama genel olarak ben de cok tuylu deglm

Ayyy insallah, ne güzel hormonlar biraz costuruyormus kuzum ama bakalim hele progestan bi ara costurmstu ama genel olarak ben de cok tuylu deglm
Çok şükür anneme çekmemişim halamlara çekmişim kız annemin bir haftada kaşı çıkar 20li yaşlarda bıyıkları aldım düşün
Coşmasınlar ben hormonlarımı böyle seviyorum

İstanbul trafiği olmasa tadından yenmez şu pandemi bitse de gezsem... Artık değilsin sanırım inşallah tekrar gelirsin
Yakınım, aynı gün gidip gezip geliyordum pandemiden önce. Sınava gidiyorum diye evden çıkıp İstanbul'u gezdiğim zamanlar, ah gençlik.

Ben İstanbul'da okudum. İstanbul candır ya, balık ekmeği, turşu suyu, kadıköyü, üsküdarı.
Hasret kaldım.
Ben seni İstanbul'dasın sanıyorum hep, hatta nedense Avrupa yakasında... Nasıl yazdım acaba bu senaryoyu
İstanbul trafiği olmasa tadından yenmez şu pandemi bitse de gezsem... Artık değilsin sanırım inşallah tekrar gelirsin
Gidenler gittiği yerde kalsa, İstanbul da bize kalsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…