- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.321
Yapmazsan iletişimi keseyrummmmEmret komutanım
İnşallaah dayloş bak yaparım üçüz haaa
Tamam kuzum araştıracağım, onu hiç duymadim. Bi de genetik diyolar ya, catlamaya meyilliyim, kismet artkBana hiç sevimli gelmior
Ben gayet zayıf bir hatundum
Ye ben kendime alışamadm
Benm kremin içeriğini araştır baya iyi kuzucuk.. Ben henüz çatlamadm ki aşırı kilo aldm.. Umarm çatlamam
Valla espirç bir yana ama kokusuna dayanabilen için gerçelren en iyisi bu
Valla kızlar bende ilk defa duydum.. Kurumda herkes lazer yaptırdı çatır çatır doğurdu.. Bende lazer yaptırmıştm
Büyük rahatlık
Yettim gari
Eşim sineklikleri yıkıodu.. Annem perdeleri takıodu.. Artk bitti tamam sona geldik kurtuldum evim pırıl pırıl
Gııııııı bir esra erolcu daha doğuyor
Hmmm anladm cnm.. Mra için iyi diyorlar evet ama cok araştıemadm
. Genel anlamda iyi.. Lakin ben o merkeze güvenimi yitirdim..
Yakın olması büyük rahatlık demi tüp bebek merkezinin
Ooooo nurum doğurmuşsn
Bu senin ödülün.. Sen bunu hakettn
Valla ben pandeminin biteceğine dair o kadar inancımı yitirdim kive alıştm
Bebek arabası almadm almayacam
Otursun evdekanguru kullancam çıktğmda yazada büyür yürür gerek kalmaz
Bir İstanbullu olarak çok özledim Eminönü balıkçılarını izmirdekiler öyle yapamıyorBalık ekmek dedin ya, hopp gittim ben yine Eminönü'ne.
bence sevimliBana hiç sevimli gelmior
Ye ben kendime alışamadm
Benm kremin içeriğini araştır baya iyi kuzucuk.. Ben henüz çatlamadm ki aşırı kilo aldm.. Umarm çatlamam
Valla kızlar bende ilk defa duydum.. Kurumda herkes lazer yaptırdı çatır çatır doğurdu.. Bende lazer yaptırmıştm
Büyük rahatlık
Yettim gari
Eşim sineklikleri yıkıodu.. Annem perdeleri takıodu.. Artk bitti tamam sona geldik kurtuldum evim pırıl pırıl
Ooooo nurum doğurmuşsn
Ben Esra’yı izdivaç zamanından beri izliyorum eski esracıyım hop ne doğuşuBana hiç sevimli gelmior
Ye ben kendime alışamadm
Büyük rahatlık
Yettim gari
Ooooo nurum doğurmuşsn
İzmir de öyle yer mi var ki ben hiç görmedimBir İstanbullu olarak çok özledim Eminönü balıkçılarını izmirdekiler öyle yapamıyor
bence sevimliverirsin verirsin zaten doğumda bir 8 kilo falan gitmiyor mu gerisi kolay ohhh evin de mis olmuş o ferahlık buraya geldi valla eşinin annenin eline sağlık eşim izne çıktı hala yarın yaparız diyip duruyor o yarınlar hiç gelmiyor yarın yapıcak mı bakalım
Canımın içi aklım hep sende ama seni hepimiz biliyoruz her ne ise konu çok çabuk atlatacaksın sen güçlü bir kadınsın duam senle seviliyorsun ve günün de kutlu olsunMerak eden soran herkese kalp kalp kalpzorlu bir surecteyim psikolojik olarak iyi hissetmiyorum günümde gecikti sistim iyice her sey ust uste geldi. Daha iyiyiz ilk gune göre hepinize tek tek cevap veremedim kusuruma bakmayin hepinizi seviyorum
Ayyy insallah, ne güzelTüy konusu bitmiş ama 3 ay kaşımı almim çıksa da göze batmaz bacakta aynı göbişte de hiç yok
Bu şansım hamile kaldığımda da devam eder inşallah
Ben İstanbul'da okudum. İstanbul candır ya, balık ekmeği, turşu suyu, kadıköyü, üsküdarı.Bir İstanbullu olarak çok özledim Eminönü balıkçılarını izmirdekiler öyle yapamıyor
Çok şükür anneme çekmemişim halamlara çekmişimAyyy insallah, ne güzelhormonlar biraz costuruyormus kuzum ama bakalim hele progestan bi ara costurmstu ama genel olarak ben de cok tuylu deglm
Anaammm ne güzel kızÇok şükür anneme çekmemişim halamlara çekmişimkız annemin bir haftada kaşı çıkar 20li yaşlarda bıyıkları aldım düşün
Coşmasınlar ben hormonlarımı böyle seviyorum
İstanbul trafiği olmasa tadından yenmezBen İstanbul'da okudum. İstanbul candır ya, balık ekmeği, turşu suyu, kadıköyü, üsküdarı.
Hasret kaldım.
Bir bunda şanslıyım zatenAnaammm ne güzel kızsanslisin valla misss ama gecici o cosuslar kuzum oyle dusun
Yakınım, aynı gün gidip gezip geliyordum pandemiden önce. Sınava gidiyorum diye evden çıkıp İstanbul'u gezdiğim zamanlar, ah gençlik.İstanbul trafiği olmasa tadından yenmezşu pandemi bitse de gezsem... Artık değilsin sanırım inşallah tekrar gelirsin
Oyy deme oyleee kuzum, saysak buuusssuuru sans çıkar hayatındaBir bunda şanslıyım zaten
Merak eden soran herkese kalp kalp kalpzorlu bir surecteyim psikolojik olarak iyi hissetmiyorum günümde gecikti sistim iyice her sey ust uste geldi. Daha iyiyiz ilk gune göre hepinize tek tek cevap veremedim kusuruma bakmayin hepinizi seviyorum
Ben seni İstanbul'dasın sanıyorum hep, hatta nedense Avrupa yakasında... Nasıl yazdım acaba bu senaryoyuBen İstanbul'da okudum. İstanbul candır ya, balık ekmeği, turşu suyu, kadıköyü, üsküdarı.
Hasret kaldım.
Gidenler gittiği yerde kalsa, İstanbul da bize kalsaİstanbul trafiği olmasa tadından yenmezşu pandemi bitse de gezsem... Artık değilsin sanırım inşallah tekrar gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?