- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.341
Bi de Avrupa :)Ben seni İstanbul'dasın sanıyorum hep, hatta nedense Avrupa yakasında... Nasıl yazdım acaba bu senaryoyu
Kabataş'tan eyübe yürümüştüm ne manyağımYakınım, aynı gün gidip gezip geliyordum pandemiden önce. Sınava gidiyorum diye evden çıkıp İstanbul'u gezdiğim zamanlar, ah gençlik.
Çıkar dimiOyy deme oyleee kuzum, saysak buuusssuuru sans çıkar hayatında
Ayyyy ne güzel olurduBen seni İstanbul'dasın sanıyorum hep, hatta nedense Avrupa yakasında... Nasıl yazdım acaba bu senaryoyu
Gidenler gittiği yerde kalsa, İstanbul da bize kalsa
Çıkar tabii yahuu, bak esin var biz varız seni cok seviyoruzKabataş'tan eyübe yürümüştüm ne manyağımBeyazıt Eminönü vezneciler gez dur... Taksimden Eminönüne yürüdüm.. Sanırım bende özledim
Çıkar dimi
Ayyyy ne güzel olurdu
Ay inşallah özlemişim valla
Oyyyyyyy evettttttttÇıkar tabii yahuu, bak esin var biz varız seni cok seviyoruz
Öyle teknede pişiren yer yok bulunduğum ilçe küçük zaten buranın balıkçısından arada balık ekmek söylüyorum o tat yokİzmir de öyle yer mi var ki ben hiç görmedim
Başka şehirden gelenler genelde kabalığına alışamıyor sevmene sevindimBen İstanbul'da okudum. İstanbul candır ya, balık ekmeği, turşu suyu, kadıköyü, üsküdarı.
Hasret kaldım.
Ben herifimle sakal yatıştırmaya başladım ignelerden sonraTüy konusu bitmiş ama 3 ay kaşımı almim çıksa da göze batmaz bacakta aynı göbişte de hiç yok
Bu şansım hamile kaldığımda da devam eder inşallah
Başında durmazsan yapmıolarBir İstanbullu olarak çok özledim Eminönü balıkçılarını izmirdekiler öyle yapamıyor
bence sevimliverirsin verirsin zaten doğumda bir 8 kilo falan gitmiyor mu gerisi kolay ohhh evin de mis olmuş o ferahlık buraya geldi valla eşinin annenin eline sağlık eşim izne çıktı hala yarın yaparız diyip duruyor o yarınlar hiç gelmiyor yarın yapıcak mı bakalım
Canım aşkoşşşşMerak eden soran herkese kalp kalp kalpzorlu bir surecteyim psikolojik olarak iyi hissetmiyorum günümde gecikti sistim iyice her sey ust uste geldi. Daha iyiyiz ilk gune göre hepinize tek tek cevap veremedim kusuruma bakmayin hepinizi seviyorum
Kız yağ içeriği var bütün kremlerdeKız balusBal0ncuk seni doverimmmm, sen bu kremin icerigine hic baktin mi? E zaten dogal yağlar valla dalga geciyon benle noldiiii tuylendin mi ahshahshshs
Tüy konusu bitmiş ama 3 ay kaşımı almim çıksa da göze batmaz bacakta aynı göbişte de hiç yok
Bu şansım hamile kaldığımda da devam eder inşallah
Eee biz ne olcaz
Şu an ben de çok merak ediyorum bu senaryoyu neye dayanarak yazdığımı ama genelde destekli desteksiz fark etmeksizin çok güzel yazarım zatenBi de Avrupa :)
İnsta falan olsa dicem ki fotoğraf konumlandırdandır ama burdan nasıl vardın bu sonuca
Sen herifi ödüllendirdinmi gitmedenBen herifimle sakal yatıştırmaya başladım ignelerden sonra
Gaybolma. Deprasyona gireceksen de gözümüzün önünde gir.Merak eden soran herkese kalp kalp kalpzorlu bir surecteyim psikolojik olarak iyi hissetmiyorum günümde gecikti sistim iyice her sey ust uste geldi. Daha iyiyiz ilk gune göre hepinize tek tek cevap veremedim kusuruma bakmayin hepinizi seviyorum
Lisede arkadaş vardı resmen sakalı vardı yaBen herifimle sakal yatıştırmaya başladım ignelerden sonra
Öyle başında duruyum bundan sonraBaşında durmazsan yapmıolar
Canım aşkoşşşş
Sen iyi olda biz seni bekleriz
Kız yağ içeriği var bütün kremlerde
Benin kastettiğim direk yağın kendisi.. Ama şöyledr bişi var gebelikte tüylenme oluomuş zaten
göbek tüylenmesine hazır ol
Eee biz ne olcaz
Benm bitek koltuk yıkatma kaldıÖyle başında duruyum bundan sonrayorganları havalandırdı yerlerine koydu kaldırdı yavaş yavaş kaplumbağa hızıyla bayram temizliğini yapıcaz dur bakalım bir gün mutfak dolabı silecekmiş bir gün camları silecekmiş ne varmış bunda evet tabi ne var bunda dedim
Ay maşallah darısı bizeBenm bitek koltuk yıkatma kaldı
Oda haziran sonu yaptırırm inşallah
Hepsi bitti
Valla saolsun teyzemin makinası vardı her sne biz yapıodk ama bozulmşAy maşallah darısı bizekoltuk kaç senede bir yıkanıyor
Şuan aynen benim öyle bugün iple topladım ne acıdı ama var ya uff simsiyah bildiğin sakalLisede arkadaş vardı resmen sakalı vardı ya
Sarı da değil ya bildiğin siyah çıkıyordu
Şu hormon ne şey ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?