Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yakınım, aynı gün gidip gezip geliyordum pandemiden önce. Sınava gidiyorum diye evden çıkıp İstanbul'u gezdiğim zamanlar, ah gençlik.
Kabataş'tan eyübe yürümüştüm ne manyağım Beyazıt Eminönü vezneciler gez dur... Taksimden Eminönüne yürüdüm.. Sanırım bende özledim
Oyy deme oyleee kuzum, saysak buuusssuuru sans çıkar hayatında
Çıkar dimi
Ben seni İstanbul'dasın sanıyorum hep, hatta nedense Avrupa yakasında... Nasıl yazdım acaba bu senaryoyu

Gidenler gittiği yerde kalsa, İstanbul da bize kalsa
Ayyyy ne güzel olurdu

İzmir de öyle yer mi var ki ben hiç görmedim
Öyle teknede pişiren yer yok bulunduğum ilçe küçük zaten buranın balıkçısından arada balık ekmek söylüyorum o tat yok
Ben İstanbul'da okudum. İstanbul candır ya, balık ekmeği, turşu suyu, kadıköyü, üsküdarı.
Hasret kaldım.
Başka şehirden gelenler genelde kabalığına alışamıyor sevmene sevindim gerçekten her yerinin farklı güzelliği var ama ulaşım çok sıkıntı bir yerden bir yere giderken ölüyordum yolda sen nasıl geziyordun o kadar en güzel ulaşım tekneler feribotlar

Başında durmazsan yapmıolar

Canım aşkoşşşş
Sen iyi olda biz seni bekleriz
Kız balus Bal0ncuk seni doverimmmm, sen bu kremin icerigine hic baktin mi? E zaten dogal yağlar valla dalga geciyon benle noldiiii tuylendin mi ahshahshshs
Kız yağ içeriği var bütün kremlerde
Benin kastettiğim direk yağın kendisi.. Ama şöyledr bişi var gebelikte tüylenme oluomuş zaten
Tüy konusu bitmiş ama 3 ay kaşımı almim çıksa da göze batmaz bacakta aynı göbişte de hiç yok
Bu şansım hamile kaldığımda da devam eder inşallah
göbek tüylenmesine hazır ol

Pandemiden sonra ufukta bir İstanbul etkinliği görüyorum.
@NealStreet
Paresilaaa
Eee biz ne olcaz

Gaybolma. Deprasyona gireceksen de gözümüzün önünde gir.

Öyle başında duruyum bundan sonra yorganları havalandırdı yerlerine koydu kaldırdı yavaş yavaş kaplumbağa hızıyla bayram temizliğini yapıcaz dur bakalım bir gün mutfak dolabı silecekmiş bir gün camları silecekmiş ne varmış bunda evet tabi ne var bunda dedim

Benm bitek koltuk yıkatma kaldı
Oda haziran sonu yaptırırm inşallah
Hepsi bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…