- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.361
Ben bahar temizliğinde sildim bı buçuk sene oldukValla saolsun teyzemin makinası vardı her sne biz yapıodk ama bozulmş
Şimdide şirketten tutacaz doğumdan önce.. Ben evleneli 3 sene olcak
İş yok bugün evdeydi o beni ödüllendirdiFizana..
Nere olcak gıııı.. İşe
Ellerine sağlık nurummBen bahar temizliğinde sildim bı buçuk sene olduk
Ne etti ne etti söylenirmiİş yok bugün evdeydi o beni ödüllendirdi
Çik olmasss soylenmesss,Ellerine sağlık nurumm
Ne etti ne etti söylenirmi
Hadi ya bekarken de evlenince de hiç silmedim bilmiyorum.1buçuk yıl oldu bizim.yazın ben de sildiriyim o zaman tanıdık var nasılsa.benim bilek gücüm yetmezValla saolsun teyzemin makinası vardı her sne biz yapıodk ama bozulmş
Şimdide şirketten tutacaz doğumdan önce.. Ben evleneli 3 sene olcak
Valla silmeye ne gücüm yeter ne eşim izin verirHadi ya bekarken de evlenince de hiç silmedim bilmiyorum.1buçuk yıl oldu bizim.yazın ben de sildiriyim o zaman tanıdık var nasılsa.benim bilek gücüm yetmezkeşke makinesi bozulmasaymış baya kolaylık sağlıyordur
Ay Allah yardım etsin fıstık kaş almak bile zorkenŞuan aynen benim öyle bugün iple topladım ne acıdı ama var ya uff simsiyah bildiğin sakal
Parecim senin büyük kıyruksuz uyudu heraldeAy Allah yardım etsin fıstık kaş almak bile zorken
Gündüzleri yaktık biz çok sıcaktıYansın geceler yansın
Şuan acayip hassas tenim ya çok acıdı zaten hiç bu kadar acı cekmezdimAy Allah yardım etsin fıstık kaş almak bile zorken
Sende kabak çekirdeği olmuşsn nurum bakıormGündüzleri yaktık biz çok sıcaktışimdi de uyuyo garibim bı ara uyandırsam mi dedim sonra kendi kendime aman kaşınma uyusun dedim
Vermesin zaten enişteValla silmeye ne gücüm yeter ne eşim izin verir
Kız makinalar gıcır gıcır eder merak etme
Vermesin zaten enişteöyle yaptırayım sağolasın bal0ncuğum
Üstüne gitmeye karar verdim ama ara ara bikac gün sonra bida gideyim bakayım böyle böyle düzelir insallahSende kabak çekirdeği olmuşsn nurum bakıorm
Yarasın yarasın
Düzelir.. Hatta daha rahat olur..Üstüne gitmeye karar verdim ama ara ara bikac gün sonra bida gideyim bakayım böyle böyle düzelir insallah
Küçüğün adı var zaten güdükParecim senin büyük kıyruksuz uyudu heralde
Sen buralardasn
Güdüğü güdüklediler nurKüçüğün adı var zaten güdük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?