- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.381
Bundan sonra koruncaz zaten bak dedim doğru diosun dedi belki o rahatlattı bilmiyomDüzelir.. Hatta daha rahat olur..
Nasılsa bebe yapma stresi yok..
O cok büyük etki ya
Hangisi çok kuyruksuz var bendeParecim senin büyük kıyruksuz uyudu heralde
Sen buralardasn
Gudugu sormuyo kadın olan büyük kuyruksuzu soruyoHangisi çok kuyruksuz var bende
Büyük dişiHangisi çok kuyruksuz var bende
He doğru diomBundan sonra koruncaz zaten bak dedim doğru diosun dedi belki o rahatlattı bilmiyom
Gudüğümü kafesten çıkarmıyorum zaten elinde kalacakGudugu sormuyo kadın olan büyük kuyruksuzu soruyo
Dizi izliyorBüyük dişi
Sen burda olunca bi şaşırdımGudüğümü kafesten çıkarmıyorum zaten elinde kalacak
Onun dışında iki kuş daha var kv evindekileri getirdik biri hasta veterinere götürdükbüyük dizi izlir
Dizi izliyor
Hangi diziye bakıoGudüğümü kafesten çıkarmıyorum zaten elinde kalacak
Onun dışında iki kuş daha var kv evindekileri getirdik biri hasta veterinere götürdükbüyük dizi izlir
Dizi izliyor
Ona göre o dizeye bakmasın nurHangi diziye bakıo
Bence de bu etkiliyor. Bizde gerçi kalıcı düzelme olmadı. Yasaklar gelince benimkininkiler de gelir yine. Aklına yasak olunca geliyorumDüzelir.. Hatta daha rahat olur..
Nasılsa bebe yapma stresi yok..
O cok büyük etki ya
Yok bebiş hiç sevmediğim bir diziyi izliyorSen burda olunca bi şaşırdım
Uyudu herhalde die düşündm
Kuruluş mu kurtuluş mu Osman mı ne onuHangi diziye bakıo
O varya artk görev haline geliodu cok stresli oluodu ya..Bence de bu etkiliyor. Bizde gerçi kalıcı düzelme olmadı. Yasaklar gelince benimkininkiler de gelir yine. Aklına yasak olunca geliyorum
Al benden de o kadarBu arada benim koltuklarda çocuklu evmiş gibi örtü var çünkü ikimiz de çok sakarız ve koltukta çok yiyip içiyoruz. O yüzden yıkatma silme yok. Örtüleri yıkıyorum. Onlar kuruyana kadar da geçici olarak pike örtüyorum
Aynen baktığımsa hemen değiştireyimOna göre o dizeye bakmasın nur
Öyle deme kuzumBence de bu etkiliyor. Bizde gerçi kalıcı düzelme olmadı. Yasaklar gelince benimkininkiler de gelir yine. Aklına yasak olunca geliyorum
Sakar çiftler için pratik yöntemBu arada benim koltuklarda çocuklu evmiş gibi örtü var çünkü ikimiz de çok sakarız ve koltukta çok yiyip içiyoruz. O yüzden yıkatma silme yok. Örtüleri yıkıyorum. Onlar kuruyana kadar da geçici olarak pike örtüyorum
Yok yapmam daha bir şey. Doğal yoldan denerken o kadar koştum ki peşinden artık gurur murur kalmadı. O gelsin ben daha gidememO varya artk görev haline geliodu cok stresli oluodu ya..
İğrenç günlerdi.. Bizde yaşadık
Kız yasaklar cazip gelio
Hem nie onun aklını beklion
Azcük sen cilvelen ala ala
He iyi bende sevmiyom tarih dizilerini tarihimden soguyomYok bebiş hiç sevmediğim bir diziyi izliyor
Kuruluş mu kurtuluş mu Osman mı ne onu
Aşkta gurur olmazYok yapmam daha bir şey. Doğal yoldan denerken o kadar koştum ki peşinden artık gurur murur kalmadı. O gelsin ben daha gidemem
Ooo bizde ne kavgalar ne kavgalar oldu. Artık boşanacağız herhalde diyordum. Sırf bu yüzden ben çocuk yapmaktan vazgeçtim ağlaya ağlaya. Ürologla son görüşmemizden sonra bazı şeyler birden değişmeye başladı ama kalıcı olmamış şimdi de onu görüyorumAynen baktığımsa hemen değiştireyim
Öyle deme kuzumParesilaaa ile Bal0ncuk neler çektiğimi biliyo benim üç dört ay aynı evin içinde kardeş gibi yasyorduk adama yanasinca kıyametler kopuyordu inşallah duzelcez sizde duzelceniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?