Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sildiktwn sonra bende örttüm herifim sağolsun işten gelince önce o pis kıyafetleriyle koltukta bı uzanır ondan sonra giderdi duşa şimdi örtü örttüm değişti gelir gelmez duşa giriyo öyle geliyo

Yok yapmam daha bir şey. Doğal yoldan denerken o kadar koştum ki peşinden artık gurur murur kalmadı. O gelsin ben daha gidemem

Kız bizde öyle kalktım anamların evine falan gittim ne kıyafetler almadım hep kavgayla bitiyodu kırmızı rujlar süsler pusler hep boşa gidiyodu hele birinde iyice sinirlendim ben o... Oldum resmen ya dedim ne için dedim sonra yırttım aldığım o bütün fantezi kıyafetleri şimdi anam babam pijama giyiyorum

Onları ben de dedim daha neler dedim. Çok zordu gerçekten. Allah tekrarını yaşatmasın. Ben annemlerin evine de gidemiyordum. Soracaklar ne diyeceğim, zaten her kavgamızda kahroluyorlardı. Onlara açıklama yapacak gücüm de bitmişti artık

Yaaa hepimiz benzer şeyler yaşadk kuzum.. Hepsi geride kalıo

Onların haberi olmadığı gezmeye gittim diye biliolardi on gün kaldım gelmedim sonra herif geldi geri getirdi beni hiç bişey den haberleri olmadı

Yaaa hepimiz benzer şeyler yaşadk kuzum.. Hepsi geride kalıo
Aynen balusa katılıyorum herşey hallolacak inaniyorum sevgi olduktan sonra yeterki sevgi ve saygı kaybolmasın kuşum

Benimkiler uzaklarda

Düzeleceğine inanıyorum
Sakar çiftler için pratik yöntem
Ama ben sinir oluom gıı örtülere
Koltukla aynı renk aldım valla yapacak birşey yok
Misafir gelince örtüler kalkıyor sonra diyorum vuvvvv ne güzelmiş koltuklarım
He iyi bende sevmiyom tarih dizilerini tarihimden soguyom
Bazıları evet çok iyi ama bazıları da tırt yani

Aşkta gurur olmaz
Oluyor bir yerden sonra çünkü bir ara gerçekten kendimi şey gibi hissediyorum. Para almışım da karşılığını vermeye çalışıyormuşum zorla gibi. B.k gibi bir his. Hiçbir kadın yaşamasın bunu
Sen gör gör neler değişecek
Hatırlatacam sana bnları
Değiştiğinde hamile olacaksam yemişim öyle değişimi. Ya eskisi gibi değil bayağı gelişme var ama tabii o kadar eksilerden geldik ki hala normal çift seviyesinde değil

İnşallah kusum bende inanmaya başladım yabancı tarih filmlerini seviyorum adamlar paraya kıyıp yapiolar bakma muhteşem e hastaydım bende ama o zamanlar toydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…