- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.401
Sildiktwn sonra bende örttüm herifim sağolsun işten gelince önce o pis kıyafetleriyle koltukta bı uzanır ondan sonra giderdi duşa şimdi örtü örttüm değişti gelir gelmez duşa giriyo öyle geliyoBu arada benim koltuklarda çocuklu evmiş gibi örtü var çünkü ikimiz de çok sakarız ve koltukta çok yiyip içiyoruz. O yüzden yıkatma silme yok. Örtüleri yıkıyorum. Onlar kuruyana kadar da geçici olarak pike örtüyorum
Ben de sevmiyorum. Canım koltuklarımı göremiyorum resmen ama diğer türlü temizliğiyle uğraşamam. Sandalyeleri sürekli ıslak mendillerle silmek zorunda kalıyoruz öyle sakarızSakar çiftler için pratik yöntem
Ama ben sinir oluom gıı örtülere
Ekşınlı çiftBen de sevmiyorum. Canım koltuklarımı göremiyorum resmen ama diğer türlü temizliğiyle uğraşamam. Sandalyeleri sürekli ıslak mendillerle silmek zorunda kalıyoruz öyle sakarız
Örtüyü kaldır, tekrar pis kıyafetle gelir yayılır. Bunlar böyleSildiktwn sonra bende örttüm herifim sağolsun işten gelince önce o pis kıyafetleriyle koltukta bı uzanır ondan sonra giderdi duşa şimdi örtü örttüm değişti gelir gelmez duşa giriyo öyle geliyo
Yok yapmam daha bir şey. Doğal yoldan denerken o kadar koştum ki peşinden artık gurur murur kalmadı. O gelsin ben daha gidemem
Kız bizde öyle kalktım anamların evine falan gittim ne kıyafetler almadım hep kavgayla bitiyodu kırmızı rujlar süsler pusler hep boşa gidiyodu hele birinde iyice sinirlendim ben o... Oldum resmen ya dedim ne için dedim sonra yırttım aldığım o bütün fantezi kıyafetleri şimdi anam babam pijama giyiyorumOoo bizde ne kavgalar ne kavgalar oldu. Artık boşanacağız herhalde diyordum. Sırf bu yüzden ben çocuk yapmaktan vazgeçtim ağlaya ağlaya. Ürologla son görüşmemizden sonra bazı şeyler birden değişmeye başladı ama kalıcı olmamış şimdi de onu görüyorum
Yanlış konuda ekşın ama ahhsjdEkşınlı çift
Sen gör gör neler değişecekYanlış konuda ekşın ama ahhsjd
Anası ogretememis napim ben mi analık yapıp öğreteyimÖrtüyü kaldır, tekrar pis kıyafetle gelir yayılır. Bunlar böyle
Onları ben de dedim daha neler dedim. Çok zordu gerçekten. Allah tekrarını yaşatmasın. Ben annemlerin evine de gidemiyordum. Soracaklar ne diyeceğim, zaten her kavgamızda kahroluyorlardı. Onlara açıklama yapacak gücüm de bitmişti artıkKız bizde öyle kalktım anamların evine falan gittim ne kıyafetler almadım hep kavgayla bitiyodu kırmızı rujlar süsler pusler hep boşa gidiyodu hele birinde iyice sinirlendim ben o... Oldum resmen ya dedim ne için dedim sonra yırttım aldığım o bütün fantezi kıyafetleri şimdi anam babam pijama giyiyorum
Yaaa hepimiz benzer şeyler yaşadk kuzum.. Hepsi geride kalıoOnları ben de dedim daha neler dedim. Çok zordu gerçekten. Allah tekrarını yaşatmasın. Ben annemlerin evine de gidemiyordum. Soracaklar ne diyeceğim, zaten her kavgamızda kahroluyorlardı. Onlara açıklama yapacak gücüm de bitmişti artık
Onların haberi olmadığı gezmeye gittim diye biliolardi on gün kaldım gelmedim sonra herif geldi geri getirdi beni hiç bişey den haberleri olmadıOnları ben de dedim daha neler dedim. Çok zordu gerçekten. Allah tekrarını yaşatmasın. Ben annemlerin evine de gidemiyordum. Soracaklar ne diyeceğim, zaten her kavgamızda kahroluyorlardı. Onlara açıklama yapacak gücüm de bitmişti artık
Onları ben de dedim daha neler dedim. Çok zordu gerçekten. Allah tekrarını yaşatmasın. Ben annemlerin evine de gidemiyordum. Soracaklar ne diyeceğim, zaten her kavgamızda kahroluyorlardı. Onlara açıklama yapacak gücüm de bitmişti artık
Aynen balusa katılıyorum herşey hallolacak inaniyorum sevgi olduktan sonra yeterki sevgi ve saygı kaybolmasın kuşumYaaa hepimiz benzer şeyler yaşadk kuzum.. Hepsi geride kalıo
Benimkiler uzaklardaEn güzeli benim
Geçen sene bu zamanlarda anneme yerleştim
Herifi terk ettm
annem nerde? 2 kat üstümde
Bir arada herifi evden kovdm anana git dedmanasına gidemez nere gitmiş 2 kat üste benm eski yatakta..
Anam arıo herifine ne ettn gel al adamı die
Hey gidi günler hey
Düzeleceğine inanıyorumAynen baktığımsa hemen değiştireyim
Öyle deme kuzumParesilaaa ile Bal0ncuk neler çektiğimi biliyo benim üç dört ay aynı evin içinde kardeş gibi yasyorduk adama yanasinca kıyametler kopuyordu inşallah duzelcez sizde duzelceniz
Koltukla aynı renk aldım valla yapacak birşey yokSakar çiftler için pratik yöntem
Ama ben sinir oluom gıı örtülere
Bazıları evet çok iyi ama bazıları da tırt yaniHe iyi bende sevmiyom tarih dizilerini tarihimden soguyom
KıyamamBenimkiler uzaklarda
Neyseki misafirler gelince kalkooDüzeleceğine inanıyorum
Koltukla aynı renk aldım valla yapacak birşey yok
Misafir gelince örtüler kalkıyor sonra diyorum vuvvvv ne güzelmiş koltuklarım
Bazıları evet çok iyi ama bazıları da tırt yani
Oluyor bir yerden sonra çünkü bir ara gerçekten kendimi şey gibi hissediyorum. Para almışım da karşılığını vermeye çalışıyormuşum zorla gibi. B.k gibi bir his. Hiçbir kadın yaşamasın bunuAşkta gurur olmaz
Değiştiğinde hamile olacaksam yemişim öyle değişimi. Ya eskisi gibi değil bayağı gelişme var ama tabii o kadar eksilerden geldik ki hala normal çift seviyesinde değilSen gör gör neler değişecek
Hatırlatacam sana bnları
İnşallah kusum bende inanmaya başladımDüzeleceğine inanıyorum
Koltukla aynı renk aldım valla yapacak birşey yok
Misafir gelince örtüler kalkıyor sonra diyorum vuvvvv ne güzelmiş koltuklarım
Bazıları evet çok iyi ama bazıları da tırt yani
Efektleri iyi onlarınİnşallah kusum bende inanmaya başladımyabancı tarih filmlerini seviyorum adamlar paraya kıyıp yapiolar bakma muhteşem e hastaydım bende ama o zamanlar toydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?