Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haftada üç dört yapanlara hayrandım ya nasıl yapiolar diye bak şimdi dört gün arayla yapınca vayy bee diom bak daha ilk sen düşün

Cnm ama gerçekten erkekler bizim gibi değil..
Şaka bir yana..
Hele bide onlarn spreminde sorın varsa..
İyice gurur yapıolar ve bu cinsel hayatı etkiliyor.. Onlar bizden fena takıyorlar
Sadece dışarı bizim hibi belli etmiyorlar

Onların haberi olmadığı gezmeye gittim diye biliolardi on gün kaldım gelmedim sonra herif geldi geri getirdi beni hiç bişey den haberleri olmadı
Ha benim öyle bir imkanım yok. Yürüme mesafesinde evlerimiz. Bir kere kavga ettik annemlerde kaldım iki gece. Sonra makinede çamaşırlar vardı, bu zeki asmamıştır küflenmişlerdir makinenin içinde diye eve geldim. "Bu çorabın teki çıkmadı makineden" dedi. İki gün eve gelmedim ve geldiğimde ilk söylediği buydu. Üç ay gelmesem nerdesin demezdi herhalde

Yok kuzum belki sevgisini özlemini göstermeyi bilmiyordur öyle deme ama gerçekten o işi yapamayinca erektil olamayınca erken bosalinca vs erkeklerin psikolojisi fena bozuluyo bişi diyemiolar içlerine atiyolar

Evet bunun dökülmesini çoook uzun zaman sonra zar zor iki cümleyle yaşadık. Keşke daha önce konuşsaymış dedim. En azından bilirdim. Her şeyle tek başıma mücadele etmek zorunda kaldım. Hamile kalamıyorken ve bunun stresini yaşıyorken bir de istenmediğini düşünüp bunun travmasını yaşamak, sonra kelimeleri cımbızla seçip o üstüne alınmasın diye çaba harcamak çok yıpratıcı

Yok kuzum belki sevgisini özlemini göstermeyi bilmiyordur öyle deme ama gerçekten o işi yapamayinca erektil olamayınca erken bosalinca vs erkeklerin psikolojisi fena bozuluyo bişi diyemiolar içlerine atiyolar
Bir şey desinler mümkünse ya valla sinirleniyorum. Her şeyi biz anlayacağız, biz anlayış göstereceğiz, biz motive edeceğiz. E peki ben?

Bir şey desinler mümkünse ya valla sinirleniyorum. Her şeyi biz anlayacağız, biz anlayış göstereceğiz, biz motive edeceğiz. E peki ben?
Sanıyorlar ki biz herşeyin üstesinden geliriz ... Şöyle düşün inşallah rabbim tattirir bizede çocuğumuz olur çocuğumuzun gözünde biz anneleri de hep güçlü herşeyin üstesinden gelen olmayacak miyiz ondan pay bic yıllardır hep bu şekilde büyüdüler ve biz kizdigimiz şeyi dile getirebiliyoruz ama erkek diyince malesef toplumumuzun yargısını dusun bence onun için içlerine atıyorlar benimki Dr a söylemeye utandı sen düşün psikologa gidemedi bile onlar için utanç verici bisi

Bizim ürolog bir görüşmede direkt açık açık sordu. Mecbur tek kelimeyle kabul etti orda ama hiçbir şey değişmedi. Kontrolde bu sefer ben açtım konuyu ki öncesinde anlaşmıştık o soracaktı her şeyi. Baktım o sormuyor. Bu iş böyle olmaz ya Allah bismillah deyip ne var ne yok sordum doktora. Sonra doktor onu rahatlatacak şeyler söyleyince bunda bir çözülme başladı. O günden sonra bayağı bir şeyler değişti de işte hala tam olması gereken yerde değil

Anca yavaş yavaş olacak kuzum

Balus hic bi sey demiyom sana anladin sen onu sustum aha

Ben de sevmiyorum. Canım koltuklarımı göremiyorum resmen ama diğer türlü temizliğiyle uğraşamam. Sandalyeleri sürekli ıslak mendillerle silmek zorunda kalıyoruz öyle sakarız
Valla bizde çok sakarız ama koltuktan çok beyaz halıya döküyoruz öyle psikopatız.daha yıl içinde yeni yıkanmıştı her yeri çay lekesi oldu öyle kirli kirli oturacaz napalım Örtü örtmeyi ben de sevmiyorum ıslak mendil hep yanımızda

Bizim evin her köşesinde ıslak mendil paketleri var. Halımız tam bir halı değil. Sentetik bir şey adı ne bilmiyorum da astımdan dolayı böyle ince ve tüysüz bir şey aldık. Evleneli iki yıl oldu. Halıyı 2-3 kez makinede yıkadım bile

Baya rahat bir şeymiş ne güzel makinede yıkanıyor benim koridordaki öyle incede uzun olduğundan makineye sığmaz diye denemedim

Baya rahat bir şeymiş ne güzel makinede yıkanıyor benim koridordaki öyle incede uzun olduğundan makineye sığmaz diye denemedim
Alırken özellikle makinede yıkanabiliyorlar mı diye sordum çünkü halı zaten hiç sevmem. Yıkatmakla asla uğraşamam. Bana halı yıkama yerlerinde de temiz olmuyormuş gibi geliyor. Koridorda da halım yok. Değişik bir cins bir şey var orda da. Onu da makineye atıyorum yuvarlaya katlaya. Çamaşır makinesi ve buzluğa, kendimiz hariç her şeyi atıyorum ahsjjdjd

Oh ne güzel keşke ben de o kafayla alsaydım pişmanım çamaşır makinesini anladım da buzluğa ne atıyorsun öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…