- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.441
Yaşayan biri olarak bunu en iyi ben anlarm heralde cnm.. Birebir ne hissetişini anlayabiliyorm.. Ama işte bizim kadar açık değiller... Kabul etmeleri bile onca zaman alıo.. Sorsan şimdi bile kabullenmemiş gururuna yediremio olabilir...Evet bunun dökülmesini çoook uzun zaman sonra zar zor iki cümleyle yaşadık. Keşke daha önce konuşsaymış dedim. En azından bilirdim. Her şeyle tek başıma mücadele etmek zorunda kaldım. Hamile kalamıyorken ve bunun stresini yaşıyorken bir de istenmediğini düşünüp bunun travmasını yaşamak, sonra kelimeleri cımbızla seçip o üstüne alınmasın diye çaba harcamak çok yıpratıcı
Yaaa ahahahahhahahaha gel öpemBalus hic bi sey demiyom sana anladin sen onu sustum aha
Ben demiştim ama transfer zamanı gelmesini istersşn gelmezYarın benim 29 gün oluyor. Bakalım kaçıncı güne kadar gidecek. Direniyor
Eşek değiliz ya, görüntülü açarız.göbek tüylenmesine hazır ol
Eee biz ne olcaz
Ben mecbur kalmadıkça yürüyordum. Yoksa hiç çekilmez.Başka şehirden gelenler genelde kabalığına alışamıyor sevmene sevindimgerçekten her yerinin farklı güzelliği var ama ulaşım çok sıkıntı bir yerden bir yere giderken ölüyordum yolda sen nasıl geziyordun o kadar en güzel ulaşım tekneler feribotlar
Neyse görüntülüyle idare edecezEşek değiliz ya, görüntülü açarız.
Olmadı arabayla gelir alırım sizi. Süprayyyz ben geldim hazırla bebişi çıkıyoruz diye.
Hee künefe de yap bana, sen hazırlanana kadar onu tıkınırım. Künefe için geliyomuş gibi de bi hava oluştu ama.Neyse görüntülüyle idare edecez
Teee hataydan
Seneye yazı beklerseniz bende gelirim künefemleHee künefe de yap bana, sen hazırlanana kadar onu tıkınırım. Künefe için geliyomuş gibi de bi hava oluştu ama.
Kimse demiyo ki bu kızı deli mi dürttü bu saatte geldi. Benim kocam mı var bayram namazına göndercek, ben niye burdayım.Seneye yazı beklerseniz bende gelirim künefemle
Güzel yol bulmuşsun ama çok zor onca yol hiç benlik değil iki adım atsam yoruluyordum alışık değilim yürümeye her yere iett ile gidiyordum şimdi de arabamızlaBen mecbur kalmadıkça yürüyordum. Yoksa hiç çekilmez.
İstanbuldaysan ve sürekli yolculuk yapman gerekiyorsa, kulaklığın, tabletin bir de yolda yemek için çantanda atıştırmalığın hep olacak. Bebek çantası gibi çanta hazırlamak lazım uzun yola ve trafiğe.
Ekmek, kurabiye, kek, bal kabağı, haşlanmış hindi suyu... Ne bulursam atıyorum buzluğaOh ne güzel keşke ben de o kafayla alsaydım pişmanım çamaşır makinesini anladım da buzluğa ne atıyorsun öyle
Ah inşallahYaşayan biri olarak bunu en iyi ben anlarm heralde cnm.. Birebir ne hissetişini anlayabiliyorm.. Ama işte bizim kadar açık değiller... Kabul etmeleri bile onca zaman alıo.. Sorsan şimdi bile kabullenmemiş gururuna yediremio olabilir...
Tabi en iyisi sormamak :)
Akışına bırak ama düseliyor emin ol
Tedaviye ilk başlayacağımız ay çok erken gelmişti benim. Yumurta toplama sonrası da çok erken. Bir bu dirençli çıktı. İntikam alıyor herhaldeBen demiştim ama transfer zamanı gelmesini istersşn gelmez
Herkesn yaşadığı durum
Beyin hormonları ele geçirio
Ama kurtuluşu yk... Nasılsa gelecek
Amin inşallahGünaydınnnnnnn
İyi bayramlar kızlar
bir sonraki sene evladınızla geçireceğiniz bayramlarınız olsun...
Hepinize bol bol dua ediyorum
Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize
O yollarda, trafiklerde, otobüste, metroda, marmarayda ne kitaplar okudum bitirdim ben. Şimdi evdeyim. Okuma özelliğimi kaybettim resmen. Yolu çok verimli geçiriyordumBen mecbur kalmadıkça yürüyordum. Yoksa hiç çekilmez.
İstanbuldaysan ve sürekli yolculuk yapman gerekiyorsa, kulaklığın, tabletin bir de yolda yemek için çantanda atıştırmalığın hep olacak. Bebek çantası gibi çanta hazırlamak lazım uzun yola ve trafiğe.
ÖbbbbYaşayan biri olarak bunu en iyi ben anlarm heralde cnm.. Birebir ne hissetişini anlayabiliyorm.. Ama işte bizim kadar açık değiller... Kabul etmeleri bile onca zaman alıo.. Sorsan şimdi bile kabullenmemiş gururuna yediremio olabilir...
Tabi en iyisi sormamak :)
Akışına bırak ama düseliyor emin ol
Yaaa ahahahahhahahaha gel öpem
Ben demiştim ama transfer zamanı gelmesini istersşn gelmez
Herkesn yaşadığı durum
Beyin hormonları ele geçirio
Ama kurtuluşu yk... Nasılsa gelecek
Ben de direkt halıları yok ettim yillardir hic yokAlırken özellikle makinede yıkanabiliyorlar mı diye sordum çünkü halı zaten hiç sevmem. Yıkatmakla asla uğraşamam. Bana halı yıkama yerlerinde de temiz olmuyormuş gibi geliyor. Koridorda da halım yok. Değişik bir cins bir şey var orda da. Onu da makineye atıyorum yuvarlaya katlaya. Çamaşır makinesi ve buzluğa, kendimiz hariç her şeyi atıyorum ahsjjdjd
Halı hiç almayacaktım. İlk birkaç ay halısız oturduk, ne güzeldi o günler. Temizlik de daha kolaydı ama alışamıyormuş beyefendi. Ev halısız olmazmış. Yere basamıyormuş. Öyleymiş böyleymiş diye gittik en tüysüz ve zahmetsizlerini aldık. Sadece bir tanesini o seçti. İğrenç bir şey çıktı, komple saç-tüy mıknatısı. Öyle rezil bir halı. E onu da makineye atıyorumBen de direkt halıları yok ettim yillardir hic yokve evet buzluk = ben
Biz de halıları hemen aldık, birkac ay sonra kaldirdik, kaldiris o kaldiris. Boyle cok daha iyi yeaaa, istemiyoz biz halı diye 5 yildir böyle oturuyoz. Dedigin gibi temizlik çok rahat, astım desen ikimizde de varHalı hiç almayacaktım. İlk birkaç ay halısız oturduk, ne güzeldi o günler. Temizlik de daha kolaydı ama alışamıyormuş beyefendi. Ev halısız olmazmış. Yere basamıyormuş. Öyleymiş böyleymiş diye gittik en tüysüz ve zahmetsizlerini aldık. Sadece bir tanesini o seçti. İğrenç bir şey çıktı, komple saç-tüy mıknatısı. Öyle rezil bir halı. E onu da makineye atıyorum
İşten çıkıp akşam derse yetişirken yolda yenilen yemekler bana reflü olarak geri döndü.O yollarda, trafiklerde, otobüste, metroda, marmarayda ne kitaplar okudum bitirdim ben. Şimdi evdeyim. Okuma özelliğimi kaybettim resmen. Yolu çok verimli geçiriyordum
7. aydan sesleniyorum, daha ağırlaşmadın, ağırlaşmak neymiş göreceksin.Güzel yol bulmuşsun ama çok zor onca yol hiç benlik değil iki adım atsam yoruluyordum alışık değilim yürümeye her yere iett ile gidiyordum şimdi de arabamızlaçok ağırlaşcam ama yapcak bir şey yok sıcağa da hiç gelemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?