Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaşayan biri olarak bunu en iyi ben anlarm heralde cnm.. Birebir ne hissetişini anlayabiliyorm.. Ama işte bizim kadar açık değiller... Kabul etmeleri bile onca zaman alıo.. Sorsan şimdi bile kabullenmemiş gururuna yediremio olabilir...
Tabi en iyisi sormamak :)
Akışına bırak ama düseliyor emin ol

Balus hic bi sey demiyom sana anladin sen onu sustum aha
Yaaa ahahahahhahahaha gel öpem

Yarın benim 29 gün oluyor. Bakalım kaçıncı güne kadar gidecek. Direniyor
Ben demiştim ama transfer zamanı gelmesini istersşn gelmez
Herkesn yaşadığı durum
Beyin hormonları ele geçirio
Ama kurtuluşu yk... Nasılsa gelecek

Ben mecbur kalmadıkça yürüyordum. Yoksa hiç çekilmez.
İstanbuldaysan ve sürekli yolculuk yapman gerekiyorsa, kulaklığın, tabletin bir de yolda yemek için çantanda atıştırmalığın hep olacak. Bebek çantası gibi çanta hazırlamak lazım uzun yola ve trafiğe.

Güzel yol bulmuşsun ama çok zor onca yol hiç benlik değil iki adım atsam yoruluyordum alışık değilim yürümeye her yere iett ile gidiyordum şimdi de arabamızla çok ağırlaşcam ama yapcak bir şey yok sıcağa da hiç gelemiyorum

Günaydın, hepinize hayırlı bayramlar. Allah sağlıkla nicelerine ulaştırsın. Bir sonrasini hayırlısıyla ve sağlıkla, bebeklerimizle kutlamak nasip olur inşallah

Oh ne güzel keşke ben de o kafayla alsaydım pişmanım çamaşır makinesini anladım da buzluğa ne atıyorsun öyle
Ekmek, kurabiye, kek, bal kabağı, haşlanmış hindi suyu... Ne bulursam atıyorum buzluğa
Ah inşallah
Ben demiştim ama transfer zamanı gelmesini istersşn gelmez
Herkesn yaşadığı durum
Beyin hormonları ele geçirio
Ama kurtuluşu yk... Nasılsa gelecek
Tedaviye ilk başlayacağımız ay çok erken gelmişti benim. Yumurta toplama sonrası da çok erken. Bir bu dirençli çıktı. İntikam alıyor herhalde
Günaydınnnnnnn

İyi bayramlar kızlar
bir sonraki sene evladınızla geçireceğiniz bayramlarınız olsun...
Hepinize bol bol dua ediyorum
Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize
Amin inşallah
O yollarda, trafiklerde, otobüste, metroda, marmarayda ne kitaplar okudum bitirdim ben. Şimdi evdeyim. Okuma özelliğimi kaybettim resmen. Yolu çok verimli geçiriyordum

Öbbbb
Ben de obemmm

Ben de direkt halıları yok ettim yillardir hic yokve evet buzluk = ben

Ben de direkt halıları yok ettim yillardir hic yokve evet buzluk = ben
Halı hiç almayacaktım. İlk birkaç ay halısız oturduk, ne güzeldi o günler. Temizlik de daha kolaydı ama alışamıyormuş beyefendi. Ev halısız olmazmış. Yere basamıyormuş. Öyleymiş böyleymiş diye gittik en tüysüz ve zahmetsizlerini aldık. Sadece bir tanesini o seçti. İğrenç bir şey çıktı, komple saç-tüy mıknatısı. Öyle rezil bir halı. E onu da makineye atıyorum

Biz de halıları hemen aldık, birkac ay sonra kaldirdik, kaldiris o kaldiris. Boyle cok daha iyi yeaaa, istemiyoz biz halı diye 5 yildir böyle oturuyoz. Dedigin gibi temizlik çok rahat, astım desen ikimizde de var ama biz makineye atmalik almadık zaten normal haliydi, simdi rulo herkes yıllardır, eee çocuk olunca naaapcaniz, gorcem ben sizi diyor, olunca bakariz dedim

O yollarda, trafiklerde, otobüste, metroda, marmarayda ne kitaplar okudum bitirdim ben. Şimdi evdeyim. Okuma özelliğimi kaybettim resmen. Yolu çok verimli geçiriyordum
İşten çıkıp akşam derse yetişirken yolda yenilen yemekler bana reflü olarak geri döndü.
Dün gece midemle oturup kavga ettim resmen, cevap da vermiyo daha çok sinirlendim.

7. aydan sesleniyorum, daha ağırlaşmadın, ağırlaşmak neymiş göreceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…