- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.461
O neydi gız unuttum
Gündüzleri yaktık biz çok sıcaktışimdi de uyuyo garibim bı ara uyandırsam mi dedim sonra kendi kendime aman kaşınma uyusun dedim
Sen çok tehlikelisinEn güzeli benim
Geçen sene bu zamanlarda anneme yerleştim
Herifi terk ettm
annem nerde? 2 kat üstümde
Bir arada herifi evden kovdm anana git dedmanasına gidemez nere gitmiş 2 kat üste benm eski yatakta..
Anam arıo herifine ne ettn gel al adamı die
Hey gidi günler hey
Gebe???Kizlar reglim 3 gun gecikti hava degisimden veya strestendir diyorum sizce de öyledir degilmi?
Kuzum, elbet oyle de olabilir. Ama acaba test mi yapsan bir deKizlar reglim 3 gun gecikti hava degisimden veya strestendir diyorum sizce de öyledir degilmi?
Aynı anda ikisi de balonlu gebenin anasının evine mi kaçmış? Ben anlamadımSen çok tehlikelisin
Gebe???
Hic ihtimal vermiyorum kizlar ya ne zaman sehir degistirsem gunum degisiyor boyleKuzum, elbet oyle de olabilir. Ama acaba test mi yapsan bir de
O işler belli olmaz. Mevsimsel de olabilir, stressel de hava değişimsl de ama bebik de olabilirHic ihtimal vermiyorum kizlar ya ne zaman sehir degistirsem gunum degisiyor boyleyarin 35. Gun yine olmazsam o zaman test yaparim ama umudum yok
Hayirlisi olsun ya bakalim ne cikacak hamile olmamaya cok alistim vardir diyemiyorum o yüzdenO işler belli olmaz. Mevsimsel de olabilir, stressel de hava değişimsl de ama bebik de olabilir
Ay ben kalpten giderdim herhaldHic ihtimal vermiyorum kizlar ya ne zaman sehir degistirsem gunum degisiyor boyleyarin 35. Gun yine olmazsam o zaman test yaparim ama umudum yok
Oruç değildik kiO neydi gız unuttum
Oruçtu yaaa
Herşey olabilir kuşumKizlar reglim 3 gun gecikti hava degisimden veya strestendir diyorum sizce de öyledir degilmi?
Ben demem cnkü alştm deli gibi 4-5te uyanmayaKimse demiyo ki bu kızı deli mi dürttü bu saatte geldi. Benim kocam mı var bayram namazına göndercek, ben niye burdayım.
Şimdi konuşsn biz ohh derken onları izliecez7. aydan sesleniyorum, daha ağırlaşmadın, ağırlaşmak neymiş göreceksin.
Ne bilem şarkı göndermiştin yaO neydi gız unuttum
Oruçtu yaaa
Ben bişey etmedmSen çok tehlikelisin
Ayy inşalah bnlardan biri değildirde bebe vardırKizlar reglim 3 gun gecikti hava degisimden veya strestendir diyorum sizce de öyledir degilmi?
Ah bizde öyle olacaz mı acepYan komşum 57 yaşında bir adam ve eşi
Ama o kadar srvimlililerki spor yapıorlar hergün evde.. Amcanın son ses açtığı müziği paylaşıorum
57yaşıma geldiğimde bu enerjiye sahip olmak isterim paremAh bizde öyle olacaz mı acep
İlk 10 dk ön3mli diye biliyorm çizgilerde..MERHaba kızlar dün test yaptım belli belirsiz di bugün testi çöpe atayım dedim sonuç bu
5izmi oldu en son üçüzdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?