- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.481
MaşallahGünaydın, hepinize hayırlı bayramlar. Allah sağlıkla nicelerine ulaştırsın. Bir sonrasini hayırlısıyla ve sağlıkla, bebeklerimizle kutlamak nasip olur inşallah
Ekmek, kurabiye, kek, bal kabağı, haşlanmış hindi suyu... Ne bulursam atıyorum buzluğa
Ah inşallah
Tedaviye ilk başlayacağımız ay çok erken gelmişti benim. Yumurta toplama sonrası da çok erken. Bir bu dirençli çıktı. İntikam alıyor herhalde
Amin inşallah
O yollarda, trafiklerde, otobüste, metroda, marmarayda ne kitaplar okudum bitirdim ben. Şimdi evdeyim. Okuma özelliğimi kaybettim resmen. Yolu çok verimli geçiriyordum
yandım desene7. aydan sesleniyorum, daha ağırlaşmadın, ağırlaşmak neymiş göreceksin.
Ay ben kalpten giderdim herhald
Evet degisiklikler etkiliyor kuzum dogru soylyorsun da, iste bilemedim
Oruç değildik ki
Herşey olabilir kuşum
Maalesef idrar testi negatif ciktiBen demem cnkü alştm deli gibi 4-5te uyanmaya
Şimdi konuşsn biz ohh derken onları izliecez
Ne bilem şarkı göndermiştin ya
Dıkış dıkış
Ben bişey etmedm
Ayy inşalah bnlardan biri değildirde bebe vardır
Bak heycan yaptm aşkoş
Olsun aşkoş.. Tüm stresler geride kalınca bebekte süpriziyle bereketiyle kısmetiyle gelirMaalesef idrar testi negatif cikti
Zaten olmuyor gecikmese bari yaOlsun aşkoş.. Tüm stresler geride kalınca bebekte süpriziyle bereketiyle kısmetiyle gelir
Olsun bebitom üzülmek yokMaalesef idrar testi negatif cikti
Kuzum streslisin ya.. EtkilemiştirZaten olmuyor gecikmese bari ya
Sen kendini uçururken herkesi uçuruonNe kaa çok o kaa eyi
Hava değişimi de etkili olur bide bu aralar sıkkın ya canın oda etkilerZaten olmuyor gecikmese bari ya
Herkes hamile kalacak çoğul çoğul gebelikler olacakSen kendini uçururken herkesi uçuruon
Ayyy inşallahhhhHerkes hamile kalacak çoğul çoğul gebelikler olacak
Olsun kiz olsun inşallah üç tanecik olur nolacakAyyy inşallahhhh
Ben yine 2. Bebeyi yaparken çift koyacam
Kendimdeki cesarete hayranım
Soğan suyu mu yapsan ama geciktin mi kiGelmiyor, gelmiyor, gelmek bilmiyooooğr.
Beste yapmama az kaldı
Olsun artk yan komşulara derm evi bize satnOlsun kiz olsun inşallah üç tanecik olur nolacak
Ben tekil iki tane alayım hayırlısıylaHerkes hamile kalacak çoğul çoğul gebelikler olacak
Aynen mantıklıOlsun artk yan komşulara derm evi bize satn
Duvarı kırar at koştururz
Düşünmeye devam edersen gelmezzzz gelmezzzzzGelmiyor, gelmiyor, gelmek bilmiyooooğr.
Beste yapmama az kaldı
İnşallah hayırlısıyla olacak kuşumBen tekil iki tane alayım hayırlısıyla
Yoo gecikmedi 29 gün oldu bugün. 32'ye kadar gidebilir benim normalim ama normale göre de gecikiyormuş. Bu ne zaman gelecek acabağSoğan suyu mu yapsan ama geciktin mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?