- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.501
Nıurrrrr esracn varmı bugünİnşallah hayırlısıyla olacak kuşum
Yok yok yapmam ben öyle şeyler. Kendi gelsinDüşünmeye devam edersen gelmezzzz gelmezzzzz
Sal kendini...
Sakın kür felan yapmaaaaaaaaaa
Bakma buNurzfr aklınaaaa
Benim 40a kadar gittiği olduYoo gecikmedi 29 gün oldu bugün. 32'ye kadar gidebilir benim normalim ama normale göre de gecikiyormuş. Bu ne zaman gelecek acabağ
Var evet ahshjsNıurrrrr esracn varmı bugün
SendemiiiiiiiiiiVar evet ahshjs
Devamlı değil ama bazen evetSendemiiiiiiiiii
Bari sen olmayaydnDevamlı değil ama bazen evet
Erkek kardeşim, evlilik programıyken bulaştırdı beni bu bataklığa. Yıllar içinde uzun aralar versem de hala arada izliyorum
Bari sen olmayaydn
Ohhh yandan yandan
Bebemi yapıodn itiraf etBayramınız mübarek olsun canlar
Yok tatlis bugün bakmadım herifim gezmelere götürdü dağlara çayırlarda şimdi de KV ye gidiozNıurrrrr esracn varmı bugün
Dışarı çıkan varrrrrrrrrrrrrrrrYok tatlis bugün bakmadım herifim gezmelere götürdü dağlara çayırlarda şimdi de KV ye gidioz
Bizde kv gittik korka korka yanımızdan polis aracı geçti kafamı eğiyorum suçlu gibinYok tatlis bugün bakmadım herifim gezmelere götürdü dağlara çayırlarda şimdi de KV ye gidioz
Eğince görmiolarmıBizde kv gittik korka korka yanımızdan polis aracı geçti kafamı eğiyorum suçlu gibin
Devamsızlıktan kalacak haberi yokYok tatlis bugün bakmadım herifim gezmelere götürdü dağlara çayırlarda şimdi de KV ye gidioz
Bizde kv gittik korka korka yanımızdan polis aracı geçti kafamı eğiyorum suçlu gibin
Bunlardan biri sen misinEğince görmiolarmı
Neal sende doğru sölePolisten saklanan çocuklar emniyetin misafiri oldu
Sinop'ta polisi görünce saklandıkları anın fotoğrafıyla sosyal medyada ilgi çeken çocuklara sürpriz yapıldı. Emniyet Müdürlüğünde ağırlanan 3 çocuğa hediyeler verildi.www.trthaber.com
Bunlardan biri sen misinDusunceBulutu doğru söyle
Seviyor ya ondan
Nur kadar iyi gelin olamadmSeviyor ya ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?