- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.701
Ayy reflüsi olmayan bende bileHamilelikten önce de reflüm vardı benim, ağır ilaçlar kullandığım için şuan bende bu önerilerin hiçbiri işe yaramıyor, vücudum yine o ilaçları istiyo.
Ben daha kendime gelememBal0ncuk um. pazartesi kontrolüm de var yine
Beta değerine göre görülebilirAcaba 3 havtalıken kese gorunur mu bılen var mı
Insallah dun cok yurudum cookk. Neredeyse butun gunkendine gelmednmi daha gelinim
Yerleşme kanamaso olabilir abla
Eğilme.. İş yapma
Ayaklarını uzar ayak altına yastk koy
Abla bari sen yapma.. Bilmen lazm senin bunlarıInsallah dun cok yurudum cookk. Neredeyse butun gun
Sormaaa vallahi dogru diyosun ama yattim bugun hiicc kalkmadim. Bi kan verdim sabah o da arabayla gittim geldim o kadarAbla bari sen yapma.. Bilmen lazm senin bunları
Dinlen abla.. Burda bu tarz durumlarda progestan felan veriolarSormaaa vallahi dogru diyosun ama yattim bugun hiicc kalkmadim. Bi kan verdim sabah o da arabayla gittim geldim o kadar
Haftaya insallah!Dinlen abla.. Burda bu tarz durumlarda progestan felan veriolar
Doktor kontrolün ne zamam
Güzel haberlerle ablaHaftaya insallah!
Sagol canimm. Kudurmus gibi gezmemek lazim demek ki. Hayirlisi. Senin de az kaldi fistik haa di mi? Kavusuyosun bebise insallahGüzel haberlerle abla
Ama dinlen o zamana kadar
Daha 2 ay var.. Ama Allah kısmet ederse abla.. Kucağıma almadan inanmam artık :)Sagol canimm. Kudurmus gibi gezmemek lazim demek ki. Hayirlisi. Senin de az kaldi fistik haa di mi? Kavusuyosun bebise insallah
Cogu bitti azi kaldi, Insallah saglikla gelecek.Daha 2 ay var.. Ama Allah kısmet ederse abla.. Kucağıma almadan inanmam artık :)
Amin abla inşallahYaaCanim benim insalllah senin haberini de alacagiz en kisa zamanda ben biliyorum. Ben zaten aglamaktan helak oldum. Nolur sen de hic umutsuzluga kapilma. Olmicak saniyosun ama oluveriyor.
Ben hala emin olamiyorum.gerci kese kalp atisi duyana kadar stresim gecmez. Herkes icin hayirlisini diliyorum
Insallah cnm benim. Sizleri de en kisa zamanda baslicaz konusmaya. Dondum cnm evet alisamamistim zaten dogerine totem yaptim iste caresizlikten..Amin abla inşallah
Onların hepsini sırayla göreceksin kiiiiohhh eski nicke de dönmüşsün
Edelim tabiki inşallah bir şey çıkmaz sağlıkla gelsinKızlar size bişey söyleyecem.. Şimdi soranlar olduda.. Ben ne diyeceğimi bilemedim hani üzerime vazife değil ama konu sahibi onay verince bilgilendiriyim dedim..
MNbeyaz 'ın 2li testinde ultrasonda sorun yoktu, kanda hafif bir problem göründü... Bu yüzden nifty testi yaptıracak.. Biliyosunuzdur 2li test down sendromu riski için..
Pazartesi kan verecek.. Sonuçlarda 1 hafta 10 günde anca çıkarmış..
Bebişi için dua edelim bişey çıkmasın
benim de vardı 6.haftada falan sanırım.doktoruma mesaj atmıştım progestan fitil kullan dinlen demişti.bence muayene kadar çok beklemeyin ya acile gidin ya da mesaj atın.1 haftada ilaçla geçiyor zaten sağlıkla gelsin inşallahSize de sorayim da iki gundur igne ucu kadar cok cok az pembemsi akintim var. Doktora gidemedigim icin henuz nedir durum bilmiyorum ama kafama takiyorum. Sizlerde oldu mu hic?
Edelim tabiki inşallah bir şey çıkmaz sağlıkla gelsin
benim de vardı 6.haftada falan sanırım.doktoruma mesaj atmıştım progestan fitil kullan dinlen demişti.bence muayene kadar çok beklemeyin ya acile gidin ya da mesaj atın.1 haftada ilaçla geçiyor zaten sağlıkla gelsin inşallah
Hım ondan :) ama ağrı yoksa endişelencek bir şey yoktur yerleşmedir benim ağrım olmuştu uzun süreli ağrılı olursa tehlikeliymiş.Allah korusunAh keskee ben yurtdisindayim da o yuzden burada isler biraz zor. Turkiye'de olmas 5 ayri hastane gezmistim simdiAma cok ciddi bir durum olursa asla beklemem. Agrim yok hic, leke de gercekten yok denecek kadar az. Icim icimi yemiyor mu yiyor ama iste..
Pazartesi kan verecek cnmGünaydın,MNbeyaz ne yaptı? Gelir gelmez sormuş gibi oldum ama aklım kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?