- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.721
Hayırlı haberler inşallahPazartesi kan verecek cnm
Sonuçta 10 güne çıkacakmış
2li testinde kanda.. Down sendromu riski görülmüş cnmBeyaz a nolmuş kötü bişey yok dimi
Bizim akrabadada çıktı aylarca üzüldü turp gibi doğdu.inşallah bir şey yoktur bu testler çok yanıltıyor2li testinde kanda.. Down sendromu riski görülmüş cnm
İnş kuzummİnşallah bütün sıkıntı, stres, üzüntüler boşa çıkar,MNbeyaz güzel haberlerle döner. Allah sabrını versin, bu 12 gün su gibi geçsin gitsin
Evet bende onu diormda.. AnlamıoBizim akrabadada çıktı aylarca üzüldü turp gibi doğdu.inşallah bir şey yoktur bu testler çok yanıltıyor
Ya bizim de komşumuzun kızına çok yüksek ihtimalle anomalili bir bebek dediler. Tercihi ona bıraktılar. İstersen bu ekstra testi yap diye bir test önerdiler, belki de bu bahsedilen testtir hatırlamıyorum 3-4 yıl oldu. Çok ağladı etti, sonra dedi ki "Zaten ben bu çocuğu her halükarda doğuracağım. Bilsem ne değişecek? Eşim de istemiyor, yaptırmayacağım". Sapasağlam doğdu büyüdü bile. Yanılabiliyorlar demek ki, bu ilk testlerde çok net sonuç olmuyor anladığım kadarıylaBizim akrabadada çıktı aylarca üzüldü turp gibi doğdu.inşallah bir şey yoktur bu testler çok yanıltıyor
İnsan ister istemez üzülür ama inşallah hemen toparlar 9 ay üzüntü stresle geçmez bebek de üzülür.akrabamız onca zaman hamileliğim zehir oldu keşke yaptırmasaydım diye pişman.şimdi yine hamile yaptırmadı bu sefer sanırım.ben inanıyorum sağlıkla gelcekİnş kuzumm
Evet bende onu diormda.. Anlamıo
aynen öyle bizim akrabada ne olursa olsun Allah verdi diyip doğurdu sağlıklı.evet bu testlerde risk çıkması çok yaygın bir durum sanırım.silsin gözünün yaşını bence bir şeyi yok bebişin boşa üzüyor bu doktorlarYa bizim de komşumuzun kızına da çok yüksek ihtimalle anomalili bir bebek dediler. Tercihi ona bıraktılar. İstersen bu ekstra testi yap diye bir test önerdiler, belki de bu bahsedilen testtir hatırlamıyorum 3-4 yıl oldu. Çok ağladı etti, sonra dedi ki "Zaten ben bu çocuğu her halükarda doğuracağım. Bilsem ne değişecek? Eşim de istemiyor, yaptırmayacağım". Sapasağlam doğdu büyüdü bile. Yanılabiliyorlar demek ki, bu ilk testlerde çok net sonuç olmuyor anladığım kadarıyla
Evet evet bu dediğim kıza da zehir oldu hamileliği. Doğduktan sonra da başa çıkamıyorum diye ağlıyordu. Bu kadar mı kıpır kıpır hareketli bir çocuk olur. Maşallahı varİnsan ister istemez üzülür ama inşallah hemen toparlar 9 ay üzüntü stresle geçmez bebek de üzülür.akrabamız onca zaman hamileliğim zehir oldu keşke yaptırmasaydım diye pişman.şimdi yine hamile yaptırmadı bu sefer sanırım.ben inanıyorum sağlıkla gelcek
aynen öyle bizim akrabada ne olursa olsun Allah verdi diyip doğurdu sağlıklı.evet bu testlerde risk çıkması çok yaygın bir durum sanırım.silsin gözünün yaşını bence bir şeyi yok bebişin boşa üzüyor bu doktorlar
Sağlıkla hayırlısıyla hiç bişey yoktur inşallah2li testinde kanda.. Down sendromu riski görülmüş cnm
Hadi hayırlısı olsun bakalim❤ beyazin nesi var ya ben takip edemedimKızlar regl oldum bu sabah.MNbeyaz 'ın haberinden sonra yazmak istemedim ama salı muayeneye gidiyorum, uygun bulursa transfer hazırlığı için ilaçlara başlatacak. Sizin de haberiniz olsun dedim
2li testinde kanda.. Down sendromu riski görülmüş cnm
Sağ ol canım inşallahHadi hayırlısı olsun bakalim❤ beyazin nesi var ya ben takip edemedim
Biz de öyle dedik işte böyle yanıltılan tanıdıklarımız var. Pazartesi test yapılacakmış. İnşallah tertemiz çıkacak diyoruz
Hadi hayırlısıKızlar regl oldum bu sabah.MNbeyaz 'ın haberinden sonra yazmak istemedim ama salı muayeneye gidiyorum, uygun bulursa transfer hazırlığı için ilaçlara başlatacak. Sizin de haberiniz olsun dedim
Hakkinda hayirlisi olsun. Guzel haberlerle gel canim insallahKızlar regl oldum bu sabah.MNbeyaz 'ın haberinden sonra yazmak istemedim ama salı muayeneye gidiyorum, uygun bulursa transfer hazırlığı için ilaçlara başlatacak. Sizin de haberiniz olsun dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?