Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet olmuyor.. Hatta nifty testijde bile o %1 ihtimal oluyor.. Kimse %100 garanti veremez ki hiç bişey için

İnşallah bulutum
Kizlar hepinize selam, cok guzel haberlrr alacagimiz bir gun olsun insallah. Bebegi icin test olacak arkadasimizin kalbine ferahlik diliyorum. Insallah sonuclari da guzel ciksin gelip gecsin hemen bu uzuntu
Aminnn abla
Sağlıkla hayırlısıyla hiç bişey yoktur inşallah
Amin mucizem
Kızlar regl oldum bu sabah. @MNbeyaz 'ın haberinden sonra yazmak istemedim ama salı muayeneye gidiyorum, uygun bulursa transfer hazırlığı için ilaçlara başlatacak. Sizin de haberiniz olsun dedim
Yaaa sen nasıl söylemezsin nasıllll
Deli kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Salı günü ilaçlara başlıosunnnnnn
bişey yapmadım kuzusu eşimle kafa dinlemeye gittik yasaklarda giremedim o yüzden hiç. Regl bekliyorum gelsin gidicem doktora
Canm benm inşallah iyi gelmiştir cukom..
Hadi bakalım şeytanın bacağını kırdık sıra sende
Çok mesaj birikmiş okuyamadım var mı güzel haberler
Saron abla sonunda gebe... Ayağını sürttü sıra size geliyor
Kurşun dokturelim bu gruba
Önce sana

Evet olmuyor.. Hatta nifty testijde bile o %1 ihtimal oluyor.. Kimse %100 garanti veremez ki hiç bişey için
Evet. İnşallah yine yanılıyorlardır. Hepimiz öyle düşünüyoruz. Biz haklı çıkalım inşallah
Yaaa sen nasıl söylemezsin nasıllll
Deli kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Salı günü ilaçlara başlıosunnnnnn
Ne bileyim ya böyle bir durumda müjde verir gibi şey yapmak istemedim Beyaz üzgünken
İnşallah her şey yolundadır da bakalım. Salı 4. gün oluyor, ilaca başlamak için geç olmaz değil mi?

Hayırrrrrr olmazzzzzzzzz
Ben 3. Gün başlamştm zatennnnnn
Ne geç olcakkkk gayet normalll
Zaten ilaç dediğin nedir estrofem yada o tarzdır rahim kalınlığı için.. Merak etme hiç farketmio

Hayırrrrrr olmazzzzzzzzz
Ben 3. Gün başlamştm zatennnnnn
Ne geç olcakkkk gayet normalll
Zaten ilaç dediğin nedir estrofem yada o tarzdır rahim kalınlığı için.. Merak etme hiç farketmio
Evet öyleymiş. Bakalım nasıl olacak. Ağrılı bir regl oldu, biraz süründürüyor. Sonu güzel olur inşallah

Gerçekten ya yaptıricam bulursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…