- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.741
Amin inşallah çok sağ ol. Senin de güzel haberlerini bekliyoruzHakkinda hayirlisi olsun. Guzel haberlerle gel canim insallah
Senin adına sevindim canım geliyorrrrrrrr beklenen bebişşşşşşşKızlar regl oldum bu sabah. @MNbeyaz 'ın haberinden sonra yazmak istemedim ama salı muayeneye gidiyorum, uygun bulursa transfer hazırlığı için ilaçlara başlatacak. Sizin de haberiniz olsun dedim
Hayırlısıyla sağlıkla olsun da bakalım parem inşallah hepimizin yüzü gülerSenin adına sevindim canım geliyorrrrrrrr beklenen bebişşşşşşş
Evet olmuyor.. Hatta nifty testijde bile o %1 ihtimal oluyor.. Kimse %100 garanti veremez ki hiç bişey içinYa bizim de komşumuzun kızına çok yüksek ihtimalle anomalili bir bebek dediler. Tercihi ona bıraktılar. İstersen bu ekstra testi yap diye bir test önerdiler, belki de bu bahsedilen testtir hatırlamıyorum 3-4 yıl oldu. Çok ağladı etti, sonra dedi ki "Zaten ben bu çocuğu her halükarda doğuracağım. Bilsem ne değişecek? Eşim de istemiyor, yaptırmayacağım". Sapasağlam doğdu büyüdü bile. Yanılabiliyorlar demek ki, bu ilk testlerde çok net sonuç olmuyor anladığım kadarıyla
İnşallah bulutumİnsan ister istemez üzülür ama inşallah hemen toparlar 9 ay üzüntü stresle geçmez bebek de üzülür.akrabamız onca zaman hamileliğim zehir oldu keşke yaptırmasaydım diye pişman.şimdi yine hamile yaptırmadı bu sefer sanırım.ben inanıyorum sağlıkla gelcek
aynen öyle bizim akrabada ne olursa olsun Allah verdi diyip doğurdu sağlıklı.evet bu testlerde risk çıkması çok yaygın bir durum sanırım.silsin gözünün yaşını bence bir şeyi yok bebişin boşa üzüyor bu doktorlar
Aminnn ablaKizlar hepinize selam, cok guzel haberlrr alacagimiz bir gun olsun insallah. Bebegi icin test olacak arkadasimizin kalbine ferahlik diliyorum. Insallah sonuclari da guzel ciksin gelip gecsin hemen bu uzuntu
Amin mucizemSağlıkla hayırlısıyla hiç bişey yoktur inşallah
Yaaa sen nasıl söylemezsin nasıllllKızlar regl oldum bu sabah. @MNbeyaz 'ın haberinden sonra yazmak istemedim ama salı muayeneye gidiyorum, uygun bulursa transfer hazırlığı için ilaçlara başlatacak. Sizin de haberiniz olsun dedim
Canm benm inşallah iyi gelmiştir cukom..bişey yapmadım kuzusu eşimle kafa dinlemeye gittik yasaklarda giremedim o yüzden hiç. Regl bekliyorum gelsin gidicem doktora
Çok mesaj birikmiş okuyamadım var mı güzel haberler
Önce sanaKurşun dokturelim bu gruba
Evet. İnşallah yine yanılıyorlardır. Hepimiz öyle düşünüyoruz. Biz haklı çıkalım inşallahEvet olmuyor.. Hatta nifty testijde bile o %1 ihtimal oluyor.. Kimse %100 garanti veremez ki hiç bişey için
Ne bileyim ya böyle bir durumda müjde verir gibi şey yapmak istemedim Beyaz üzgünkenYaaa sen nasıl söylemezsin nasıllll
Deli kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Salı günü ilaçlara başlıosunnnnnn
Hayırrrrrr olmazzzzzzzzzEvet. İnşallah yine yanılıyorlardır. Hepimiz öyle düşünüyoruz. Biz haklı çıkalım inşallah
Ne bileyim ya böyle bir durumda müjde verir gibi şey yapmak istemedim Beyaz üzgünken
İnşallah her şey yolundadır da bakalım. Salı 4. gün oluyor, ilaca başlamak için geç olmaz değil mi?
Evet öyleymiş. Bakalım nasıl olacak. Ağrılı bir regl oldu, biraz süründürüyor. Sonu güzel olur inşallahHayırrrrrr olmazzzzzzzzz
Ben 3. Gün başlamştm zatennnnnn
Ne geç olcakkkk gayet normalll
Zaten ilaç dediğin nedir estrofem yada o tarzdır rahim kalınlığı için.. Merak etme hiç farketmio
Bendede fenaydıEvet öyleymiş. Bakalım nasıl olacak. Ağrılı bir regl oldu, biraz süründürüyor. Sonu güzel olur inşallah
Oyyy hadi hayırlı haberler insallahKızlar regl oldum bu sabah. @MNbeyaz 'ın haberinden sonra yazmak istemedim ama salı muayeneye gidiyorum, uygun bulursa transfer hazırlığı için ilaçlara başlatacak. Sizin de haberiniz olsun dedim
Keyfim yok kuşum birazcık ondan girmedim bugün temizliğe verdim kendimi
Benim ikinci regl bu ama demek ki hala etkileri devam ediyor diye düşündüm ben deBendede fenaydı
Ayaklarım titriodu ağlıodum ağrıdan kuzum
İçtiğimz hormon ilaçları kaynaklı
Hepimizden gelsin o hayırlı haberler inşallahOyyy hadi hayırlı haberler insallah
Ne oldu nurum.. Sana ne olduKeyfim yok kuşum birazcık ondan girmedim bugün temizliğe verdim kendimi
Tabi kuzum.. Öyle 1 reglde atılmıyorBenim ikinci regl bu ama demek ki hala etkileri devam ediyor diye düşündüm ben de
Hepimizden gelsin o hayırlı haberler inşallah
Benim daha 15 günlük ilacım var ilaç bitince gelecek regl dedi Dr amcaBenim ikinci regl bu ama demek ki hala etkileri devam ediyor diye düşündüm ben de
Hepimizden gelsin o hayırlı haberler inşallah
Anam babam ya aman boşver öyle işte... İki senedir bı ilki yasioz görümcem yemeğe davet etmiş oraya gitcezNe oldu nurum.. Sana ne oldu
Tabi kuzum.. Öyle 1 reglde atılmıyor
Tmm sen git gel yemağaaaniii ye..Anam babam ya aman boşver öyle işte... İki senedir bı ilki yasioz görümcem yemeğe davet etmiş oraya gitcez
Tamam askos herif teli kapattırdı dünde zaten bugün kapattirmazsa gelirim burayaTmm sen git gel yemağaaaniii ye..
Snra dertleşelim
Amanınnnn olaylar büyük..Tamam askos herif teli kapattırdı dünde zaten bugün kapattirmazsa gelirim buraya
Gerçekten ya yaptıricam bulursamEvet olmuyor.. Hatta nifty testijde bile o %1 ihtimal oluyor.. Kimse %100 garanti veremez ki hiç bişey için
İnşallah bulutum
Aminnn abla
Amin mucizem
Yaaa sen nasıl söylemezsin nasıllll
Deli kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Salı günü ilaçlara başlıosunnnnnn
Canm benm inşallah iyi gelmiştir cukom..
Hadi bakalım şeytanın bacağını kırdık sıra sende
Saron abla sonunda gebe... Ayağını sürttü sıra size geliyor
Önce sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?