Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet evet bu dediğim kıza da zehir oldu hamileliği. Doğduktan sonra da başa çıkamıyorum diye ağlıyordu. Bu kadar mı kıpır kıpır hareketli bir çocuk olur. Maşallahı var
Maşallah bizim de öyle zamanlarımız gelsin dertleşelim burda
Kızlar regl oldum bu sabah. MNbeyaz 'ın haberinden sonra yazmak istemedim ama salı muayeneye gidiyorum, uygun bulursa transfer hazırlığı için ilaçlara başlatacak. Sizin de haberiniz olsun dedim
Çoook sevindim hadi hayırlısıyla hemencecik sağlıkla gelsin regl için sevineceğimi bilmezdim çok heyecanlı

Kizlar hepinizin gecmis anneler günü kutlu olsun Ve bayraminiz mübarek olsun dualarim hep sizinle bu aralar neredeyse hic ugramasamda aklim tek tek hepinizde bebis büyüyor hizina yetisemiyorum tasinma telasi vs . Buraya ugramayi birakin teli sarja takmaya firsatim olmuyor

hepinizi coook seviyorum ve eski goygoylarimizi coook özledim

Gerçekten ya yaptıricam bulursam
Gel gııı ben dökerm

Akmoşşç nerdesin ya

Maşallah bizim de öyle zamanlarımız gelsin dertleşelim burda

Çoook sevindim hadi hayırlısıyla hemencecik sağlıkla gelsin regl için sevineceğimi bilmezdim çok heyecanlı
Amin inşallah hayırlısıyla, sağlıkla gelsin benim de en büyük duam bu. Onun da bizim de sağlığımız yerinde olsun. Di mi ya ben de görünce önce bi kaldım sevinsem mi üzülsem mi diye. Sonra bir rahatlama geldi. Tedaviyi bekleyince buna da seviniyor insan demek ki

Olumlu sonuçlansın daha çok rahatlarız Evet en önemli şey sağlık gerçekten.hepimiz sağlıklı olalım

Bengü ikinciye dönüyormuş. Siz hala burada oturun

Kocam yohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…