- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.761
Bayramda bizi merkeze mi sürükler diyordum ama öyle olmadı
MaşallahEvet evet bu dediğim kıza da zehir oldu hamileliği. Doğduktan sonra da başa çıkamıyorum diye ağlıyordu. Bu kadar mı kıpır kıpır hareketli bir çocuk olur. Maşallahı var
Çoook sevindim hadi hayırlısıyla hemencecik sağlıkla gelsinKızlar regl oldum bu sabah.MNbeyaz 'ın haberinden sonra yazmak istemedim ama salı muayeneye gidiyorum, uygun bulursa transfer hazırlığı için ilaçlara başlatacak. Sizin de haberiniz olsun dedim
Ama dedim bayramın sonuna doğru Olcan bayramdan sonra gidicen diyeBayramda bizi merkeze mi sürükler diyordum ama öyle olmadı
Gel gııı ben dökermGerçekten ya yaptıricam bulursam
Akmoşşç nerdesin yaKizlar hepinizin gecmis anneler günü kutlu olsunVe bayraminiz mübarek olsun dualarim hep sizinle bu aralar neredeyse hic ugramasamda aklim tek tek hepinizde bebis büyüyor hizina yetisemiyorum tasinma telasi vs . Buraya ugramayi birakin teli sarja takmaya firsatim olmuyor
hepinizi coook seviyorum ve eski goygoylarimizi coook özledim
Valla cok iyi olurGel gııı ben dökerm
Akmoşşç nerdesin ya
Aşkoşşşç bu profil fotoğrafn beni benden alıoValla cok iyi olur
Amin inşallah hayırlısıyla, sağlıkla gelsin benim de en büyük duam bu. Onun da bizim de sağlığımız yerinde olsun. Di mi ya ben de görünce önce bi kaldım sevinsem mi üzülsem mi diye. Sonra bir rahatlama geldi. Tedaviyi bekleyince buna da seviniyor insan demek kiMaşallahbizim de öyle zamanlarımız gelsin dertleşelim burda
Çoook sevindim hadi hayırlısıyla hemencecik sağlıkla gelsinregl için sevineceğimi bilmezdim çok heyecanlı
Cnm girerse anca ulaşabiliyorm bendeMNbeyaz 'a bunu ulaştırabilir misiniz acaba Bal0ncuk buranın dışında iletişimi olan başka kim var bilmiyorum
Eki Görüntüle 2849976
Efendim askosumHemsirecik aşkoşşş
Herşey dahamı iyi inşallah..Efendim askosum
Daha iyi canim sukur❤Herşey dahamı iyi inşallah..
Yoluna girdimi sorunlar
Cok şükür daha iyi olsunDaha iyi canim sukur❤
Insallah askosum hep mutluluk konusalim burada❤❤Cok şükür daha iyi olsun
Sen hep mutlu ol
Amin hepimizden razı olsun. Okuyordur inşallahCnm girerse anca ulaşabiliyorm bende
Ama belkide okur bizi inşallah
Allah razı olsun
Olumlu sonuçlansın daha çok rahatlarızAmin inşallah hayırlısıyla, sağlıkla gelsin benim de en büyük duam bu. Onun da bizim de sağlığımız yerinde olsun. Di mi ya ben de görünce önce bi kaldım sevinsem mi üzülsem mi diye. Sonra bir rahatlama geldi. Tedaviyi bekleyince buna da seviniyor insan demek ki
Kocam yohhhhBengü ikinciye dönüyormuş. Siz hal burada oturun
snobmagazin on Instagram: "📍İKİNCİ KEZ ANNE OLUYOR... Bengü, ikinci kez anne olacağını açıkladı. 3.5 aylık hamile olduğunu söyleyen şarkıcı, bebeğinin cinsiyetinin de erkek olduğunu belirtti. #bengü"
2,645 likes, 37 comments - snobmagazin on May 15, 2021: "📍İKİNCİ KEZ ANNE OLUYOR... Bengü, ikinci kez anne olacağını açıkladı. 3.5 aylık hamile olduğunu söyleyen şarkıcı, bebeğinin cinsiyetinin de erkek olduğunu belirtti. #bengü".www.instagram.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?