- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.781
Geldiğinde ikisini birden yaparsınızKocam yohhhh
Ben sanatçıları hiç anlamıyorum nasıl nasıl korunup nasıl hemen istediklerinde hamile kalabiliyorlarBengü ikinciye dönüyormuş. Siz hal burada oturun
snobmagazin on Instagram: "📍İKİNCİ KEZ ANNE OLUYOR... Bengü, ikinci kez anne olacağını açıkladı. 3.5 aylık hamile olduğunu söyleyen şarkıcı, bebeğinin cinsiyetinin de erkek olduğunu belirtti. #bengü"
2,645 likes, 37 comments - snobmagazin on May 15, 2021: "📍İKİNCİ KEZ ANNE OLUYOR... Bengü, ikinci kez anne olacağını açıkladı. 3.5 aylık hamile olduğunu söyleyen şarkıcı, bebeğinin cinsiyetinin de erkek olduğunu belirtti. #bengü".www.instagram.com
Sabahtan akşama burada kocanızla aşna fişnanızı anlatıyorsunuz. Özenmiş olabilir insanlık haliAğzının suyu mu aktı senin
Aşkolsun kız kırk yilin başı herifim evde izinli iki yıldır ilkkez böyle üst üste oldu balayında bile bu kdr olmamıştıSabahtan akşama burada kocanızla aşna fişnanızı anlatıyorsunuz. Özenmiş olabilir insanlık hali
İnşallahGeldiğinde ikisini birden yaparsınız
Belki biraz olabilir hshshAğzının suyu mu aktı senin
Olan var olmayan var kanki ya hic düşünmüyorlarSabahtan akşama burada kocanızla aşna fişnanızı anlatıyorsunuz. Özenmiş olabilir insanlık hali
Bak hala anlatiyor yaAşkolsun kız kırk yilin başı herifim evde izinli iki yıldır ilkkez böyle üst üste oldu balayında bile bu kdr olmamıştı
İyisin dimi kuzumİnşallah
Belki biraz olabilir hshsh
Olan var olmayan var kanki ya hic düşünmüyorlar
Belki dayanamaz herifinin yanına gidersinBak hala anlatiyor ya
Şükür canim bu gunumuze atlattim biraz sanırım gidip konusmak iyi geldi❤İyisin dimi kuzum
Sevindim iyi olmana askosumŞükür canim bu gunumuze atlattim biraz sanırım gidip konusmak iyi geldi❤
Gidemiyooom bsbsbshBelki dayanamaz herifinin yanına gidersin
❤❤❤❤❤Sevindim iyi olmana askosum
O zaman topla salyalarini boşuna akmasınGidemiyooom bsbsbshhaftaya o gelecek suan zaten regl oldum hormonlar tavan o gelene kadar iyi motive olurum
Hshshshs otele aticam galiba adamiO zaman topla salyalarini boşuna akmasın
1 gun bile olsa yeter ya anamin evinde olmaz simdi gshshshYeniden balayiiii
Daha heyecanlı olur aslında1 gun bile olsa yeter ya anamin evinde olmaz simdi gshshsh
Ama evde herkes hshshshsDaha heyecanlı olur aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?