- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.801
Evet olmuyor.. Hatta nifty testijde bile o %1 ihtimal oluyor.. Kimse %100 garanti veremez ki hiç bişey için
İnşallah bulutum
Aminnn abla
Amin mucizem
Yaaa sen nasıl söylemezsin nasıllll
Deli kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Salı günü ilaçlara başlıosunnnnnn
Canm benm inşallah iyi gelmiştir cukom..
Hadi bakalım şeytanın bacağını kırdık sıra sende
@Saron abla sonunda gebe... Ayağını sürttü sıra size geliyor
Önce sana
ahahshjs alışkın değiliz tabii böyle şeylereAşkolsun kız kırk yilin başı herifim evde izinli iki yıldır ilkkez böyle üst üste oldu balayında bile bu kdr olmamıştı
Hiç ya cık cık insanlık ölmüşİnşallah
Belki biraz olabilir hshsh
Olan var olmayan var kanki ya hic düşünmüyorlar
Aboooov hormonlar yükleniyoooooğrGidemiyooom bsbsbshhaftaya o gelecek suan zaten regl oldum hormonlar tavan o gelene kadar iyi motive olurum
Cok fenayim dokanmayin hshshshshahahshjs alışkın değiliz tabii böyle şeylere
Hiç ya cık cık insanlık ölmüş
Aboooov hormonlar yükleniyoooooğr
Aynen bizim için mucize ama şimdide basur sıkıntı çıkardı herşey bize engelahahshjs alışkın değiliz tabii böyle şeylere
Hiç ya cık cık insanlık ölmüş
Aboooov hormonlar yükleniyoooooğr
Kanka basur derdi olmayan varmi yaAynen bizim için mucize ama şimdide basur sıkıntı çıkardı herşey bize engel
Oo oldu mu şimdiAynen bizim için mucize ama şimdide basur sıkıntı çıkardı herşey bize engel
Netten baktım da kantaron iyi geliyormuş şimdi uyudu yarın suruvereyim bariOo oldu mu şimdi
Benim de kabızlıktan zorlanıp acımaya başladı. Cahil gibi gittim Bepanten sürdüm önceki gün. Sonra kendimi yedim bütün gün "Ya bir şey olursa" diye.
Dün elma sirkesi sürdüm. Biraz daha iyi gibi
O zaman sen secilmis kişisin bizi kutsa hshshshsb
Ama şuan heriften çekiyorumO zaman sen secilmis kişisin bizi kutsa hshshshsb
O aciyi ceken bilir sefkat goster adama gshshshAma şuan heriften çekiyorum
Zorla uyuttum bakalımO aciyi ceken bilir sefkat goster adama gshshsh
Seninki de nazlı anam. Benimki bir ara "uykum geldi, gözüm acıyor" diyordu ahshshjs Tövbe ya hatırladıkça sinirlerim bozuluyorAma şuan heriften çekiyorum
Daha ne gösterecek? Daha ne göstersin bu kadın???!!!O aciyi ceken bilir sefkat goster adama gshshsh
Dafa fazla nude gsgsgsvvsDaha ne gösterecek? Daha ne göstersin bu kadın???!!!
Yok kız ben uyuttum yoksa buraya giremiyomSeninki de nazlı anam. Benimki bir ara "uykum geldi, gözüm acıyor" diyordu ahshshjs Tövbe ya hatırladıkça sinirlerim bozuluyor
Dahadan da fazla nude atıyordur bence ama karşı tarafta iş yokDafa fazla nude gsgsgsvvs
Fedakarlığın da böylesiYok kız ben uyuttum yoksa buraya giremiyomkıymetimi bilin bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?