Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dayanilmayacak gibi değil ama birazda tedirgin oldum kist olusmazsa demişti Dr acaba dedimdi sonra toparladım kendimi olumsuz yok yumurtaların gelişiyordur dedim kendi kendime

Dayanilmayacak gibi değil ama birazda tedirgin oldum kist olusmazsa demişti Dr acaba dedimdi sonra toparladım kendimi olumsuz yok yumurtaların gelişiyordur dedim kendi kendime
Valla ben bütün eski sonuçlarımı da toplayıp gastroenteroloji uzmanına gittim kesin mideme bir şey oldu falan diye. Adam bana "Midene saracağına git kocana sar. Midenden ne istiyorsun" dedi. Döndük eve geldik. Şimdi neremde bir şey hissetsem "Hepsi stresten" deyip balataları sıyırmaya devam ediyorum. Kist mist yok bence. Niye ağrı var bilmiyorum ama düşünmek istemiyorum daha fazla. Basit bir tedavi değil, bir sürü hormon yüklendik. Vücudumuzun dengesi şaştı. Bence her tür şey hissetmemiz normal

Geçen bı yerde okudum bu tedaviler yaklaşık vücudumuzun üç yılda ürettiği hormonmus zaten yuhh dedim kendi kendime... Daha ilacın bitmesine 15 gün var ilaç bitince bı hafta içinde gelecek regl daha benim çok var... Hatta şuan onun dışında daha büyük sorunlar var stres olacağım acaba o da mı etkiliyo

Okumasana yav böyle şeyleri. Amaan sen bir de ilaç kullanmaya devam ediyorsun. O da etkiliyor olabilir. Olmadı ara bi sor pazartesi. Her haltın sebebi stres zaten. Onunla başa çıkmayı bir öğreneydik...

Heee irkekmiş bideeeeee

Yaaaa aşkoş... Asıl biz seni az az etiketledik rahatsız etmielim die..
Aklımız kalbimiz sendeydi..
Ama iyi görüyorum seni.. İçim rahatladı valla
inşallah canısıı
evet çok iyi geldi çok
Yaaa kıyamam cukum
Hep iyi ol

Sana bakmaya geldm nurum
İyimisin?

Kafamın ici horon yeri ama ruhum bomboş ne düşüneceğimi sapittim doluya koyuyorum almiyi boşa koyuyom dolmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…