- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.821
Ayh uyusun valla bugün hiç keyfim yokFedakarlığın da böylesi
Kocan bizden önce gelir git uyandır
He dürüst ol şöyle hizaya gelAyh uyusun valla bugün hiç keyfim yok
Bu beni üzerDahadan da fazla nude atıyordur bence ama karşı tarafta iş yok
Benim ağrılar tam olarak hiç geçmedi ya ama hem mide-bağırsakta gaz ve şişkinlik hem kasıkta ağrı olduğu için hangisi hangisi ayırt edemiyorum. Dayanılmaz ağrılar değil diye bıraktım peşini@NealStreet ya bişi sorcam iki regl arasında kasığımda ağrı oldu mu
Dayanilmayacak gibi değil ama birazda tedirgin oldum kist olusmazsa demişti Dr acaba dedimdi sonra toparladım kendimi olumsuz yok yumurtaların gelişiyordur dedim kendi kendimeBenim ağrılar tam olarak hiç geçmedi ya ama hem mide-bağırsakta gaz ve şişkinlik hem kasıkta ağrı olduğu için hangisi hangisi ayırt edemiyorum. Dayanılmaz ağrılar değil diye bıraktım peşini
Valla ben bütün eski sonuçlarımı da toplayıp gastroenteroloji uzmanına gittim kesin mideme bir şey oldu falan diye. Adam bana "Midene saracağına git kocana sar. Midenden ne istiyorsun" dedi. Döndük eve geldik. Şimdi neremde bir şey hissetsem "Hepsi stresten" deyip balataları sıyırmaya devam ediyorum. Kist mist yok bence. Niye ağrı var bilmiyorum ama düşünmek istemiyorum daha fazla. Basit bir tedavi değil, bir sürü hormon yüklendik. Vücudumuzun dengesi şaştı. Bence her tür şey hissetmemiz normalDayanilmayacak gibi değil ama birazda tedirgin oldum kist olusmazsa demişti Dr acaba dedimdi sonra toparladım kendimi olumsuz yok yumurtaların gelişiyordur dedim kendi kendime
Geçen bı yerde okudum bu tedaviler yaklaşık vücudumuzun üç yılda ürettiği hormonmus zaten yuhh dedim kendi kendime... Daha ilacın bitmesine 15 gün var ilaç bitince bı hafta içinde gelecek regl daha benim çok var... Hatta şuan onun dışında daha büyük sorunlar var stres olacağım acaba o da mı etkiliyoValla ben bütün eski sonuçlarımı da toplayıp gastroenteroloji uzmanına gittim kesin mideme bir şey oldu falan diye. Adam bana "Midene saracağına git kocana sar. Midenden ne istiyorsun" dedi. Döndük eve geldik. Şimdi neremde bir şey hissetsem "Hepsi stresten" deyip balataları sıyırmaya devam ediyorum. Kist mist yok bence. Niye ağrı var bilmiyorum ama düşünmek istemiyorum daha fazla. Basit bir tedavi değil, bir sürü hormon yüklendik. Vücudumuzun dengesi şaştı. Bence her tür şey hissetmemiz normal
Okumasana yav böyle şeyleri. Amaan sen bir de ilaç kullanmaya devam ediyorsun. O da etkiliyor olabilir. Olmadı ara bi sor pazartesi. Her haltın sebebi stres zaten. Onunla başa çıkmayı bir öğreneydik...Geçen bı yerde okudum bu tedaviler yaklaşık vücudumuzun üç yılda ürettiği hormonmus zaten yuhh dedim kendi kendime... Daha ilacın bitmesine 15 gün var ilaç bitince bı hafta içinde gelecek regl daha benim çok var... Hatta şuan onun dışında daha büyük sorunlar var stres olacağım acaba o da mı etkiliyo
No şitreşOkumasana yav böyle şeyleri. Amaan sen bir de ilaç kullanmaya devam ediyorsun. O da etkiliyor olabilir. Olmadı ara bi sor pazartesi. Her haltın sebebi stres zaten. Onunla başa çıkmayı bir öğreneydik...
CanımsınBal0ncuk Paresilaaa Nurzfr @NealStreet @dayler dayler MNbeyaz @bir mucizee ilgi gosteremedim size bu aralar ya sevgi hatırlatmasııii insallah kimseyi unutmamisimdir❤❤
Heee irkekmiş bideeeeeeBengü ikinciye dönüyormuş. Siz hala burada oturun
snobmagazin on Instagram: "📍İKİNCİ KEZ ANNE OLUYOR... Bengü, ikinci kez anne olacağını açıkladı. 3.5 aylık hamile olduğunu söyleyen şarkıcı, bebeğinin cinsiyetinin de erkek olduğunu belirtti. #bengü"
2,645 likes, 37 comments - snobmagazin on May 15, 2021: "📍İKİNCİ KEZ ANNE OLUYOR... Bengü, ikinci kez anne olacağını açıkladı. 3.5 aylık hamile olduğunu söyleyen şarkıcı, bebeğinin cinsiyetinin de erkek olduğunu belirtti. #bengü".www.instagram.com
Yaaaa aşkoş... Asıl biz seni az az etiketledik rahatsız etmielim die..Bal0ncuk Paresilaaa Nurzfr @NealStreet @dayler dayler MNbeyaz @bir mucizee ilgi gosteremedim size bu aralar ya sevgi hatırlatmasııii insallah kimseyi unutmamisimdir❤❤
Yaaa kıyamam cukuminşallah canısıı
evet çok iyi geldi çok
Sana bakmaya geldm nurumBal0ncuk baluss uyumadin mi
Kafamın ici horon yeri ama ruhum bomboş ne düşüneceğimi sapittim doluya koyuyorum almiyi boşa koyuyom dolmiyoHeee irkekmiş bideeeeee
Yaaaa aşkoş... Asıl biz seni az az etiketledik rahatsız etmielim die..
Aklımız kalbimiz sendeydi..
Ama iyi görüyorum seni.. İçim rahatladı valla
Yaaa kıyamam cukum
Hep iyi ol
Sana bakmaya geldm nurum
İyimisin?
Iııı şeyyy aslan sütünü biraz fazla kaçırmış olabilirim
Aslan sutuuuIııı şeyyy aslan sütünü biraz fazla kaçırmış olabilirim
Sorma bende dün dayanamacak noktaya geldim biraz uyusayim bari dedim ama bı duble kaçırdım herifim izin vermedi fazlasına ilaç kullaniosun nolur nolmaz dedi4 bardakcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?