- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.841
Dört bardakla ben şimdiye coktaaaan uyumustum horlamami bütün İzmir dinliyodu4 bardakcık
Ama ama enişte haklı hem ilaç alıyorsun hem rahmini hazırlıyorsun. Bende nasılsa bunlar yok. Bu ayda olmadı hiç hissetmiyorum. Üzerine iki taneSorma bende dün dayanamacak noktaya geldim biraz uyusayim bari dedim ama bı duble kaçırdım herifim izin vermedi fazlasına ilaç kullaniosun nolur nolmaz dedi
Sen şimdi sızar kalırsın yakındırAma ama enişte haklı hem ilaç alıyorsun hem rahmini hazırlıyorsun. Bende nasılsa bunlar yok. Bu ayda olmadı hiç hissetmiyorum. Üzerine iki tane.. İyice cilaladım. Banyonun yolunu bulursam iyi
Oooo aksine fena bir enerji patlaması varDört bardakla ben şimdiye coktaaaan uyumustum horlamami bütün İzmir dinliyodu
Ben uyumakta sıkıntı çekiorm nurum
Neyin var kuzum pekiKafamın ici horon yeri ama ruhum bomboş ne düşüneceğimi sapittim doluya koyuyorum almiyi boşa koyuyom dolmiyo
Valla yandı enişteye üzüldüm şuanOooo aksine fena bir enerji patlaması var
koca yandı
Hangi akşam sabah olmak üzere deYok akşama maç var
Kıyamam kuşum yaa valla hamileliğin böyle dertleri de oluyo dimi inşallah sağlıcakla bebisini kucağına al onu uyurken izle öyle kaçsın uykularınBen uyumakta sıkıntı çekiorm nurum
Neyin var kuzum peki
Pardon gece demeliydimValla yandı enişteye üzüldüm şuan
Hangi akşam sabah olmak üzere de
Saat yarımı geçti tamam bitti gecePardon gece demeliydim
Kız neresi sabah
Akşam, gece ya da sabah bilemem kaçışı yok onu biliyorumSaat yarımı geçti tamam bitti gece
Piii senin neyine len otur edebinle suyunu iç. Nar suyu aldık onu iç. Çocuğu yatağını bozmasana gelecek yerleşecek oraya cık cık cık cık cıkSorma bende dün dayanamacak noktaya geldim biraz uyusayim bari dedim ama bı duble kaçırdım herifim izin vermedi fazlasına ilaç kullaniosun nolur nolmaz dedi
Getirdi nar suyunu sen bunu iç diye zaten sonra onu içtim bendePiii senin neyine len otur edebinle suyunu iç. Nar suyu aldık onu iç. Çocuğu yatağını bozmasana gelecek yerleşecek oraya cık cık cık cık cık
Kafanı bozanlar uyuşsun sen niye uyuşuyon?Getirdi nar suyunu sen bunu iç diye zaten sonra onu içtim bendeama napim kafamın uyuşması lazimdi
Takintiliyim düşünmeden duramiom ondanKafanı bozanlar uyuşsun sen niye uyuşuyon?
İş başına geçti sanırımParesilaaa Gelenleri gönderdin de gidişini mi kutluyonuz bacım? Yavaş sürün ahahshjsjs
Ohooooo öyle olmaz. O şekilde olmaz bak. Yooo öyle olmazTakintiliyim düşünmeden duramiom ondan
Ben genç yaşımda kurudum kaldım. Tahlili yaptırıp ertesi gün gideceğim bu sefer de tüpçü diyecek "Yasssah"
Yok anacım onlarla beraber takıldıkParesilaaa Gelenleri gönderdin de gidişini mi kutluyonuz bacım? Yavaş sürün ahahshjsjs
Yok bulaşık makinesini çalıştırdım
Senin tüpçü de hep yassahh koyuyo anlamadım la ben bu işiOhooooo öyle olmaz. O şekilde olmaz bak. Yooo öyle olmaz
Ben genç yaşımda kurudum kaldım. Tahlili yaptırıp ertesi gün gideceğim bu sefer de tüpçü diyecek "Yasssah"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?