Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin tüpçü de hep yassahh koyuyo anlamadım la ben bu işi
Daha bir şey demediler ya ama mantığım yasaklarlar diyor çünkü gebelik şüphesi olursa transfer tarihinde netleşmemiş oluyor. Riske giremezler bence. Hiçbir korunma %100 korunma sağlamıyor sonuçta
Sizin haberiniz yok tabii ben doğal yoldan çok hızlı hamile kalabiliyorum Her an her şey olabilir

Tüpsüz dalış gerçekleşmesinden korkmuyo dimi senin tupcun
Tüpsüz daldık oğlum bu ay serbestti ama biz korunmasız olduğu halde gebelik oluşmasına kendi rızamızla engel olduk. İstesek olurdu yani, biz iki medeni insan gibi oturup yumurta ve spermlerle konuştuk. Yoksa şimdi ooo beş kere hamileydim. Kendimiz istemedik, ondan olmadı

Heee tamam o zaman.. ben parayla alcam diosun bende öyle diom o kadar parasını verdik seccem alcam içinden

Heee tamam o zaman.. ben parayla alcam diosun bende öyle diom o kadar parasını verdik seccem alcam içinden
Hayır biz bir üreme yöntemi olarak tüp bebeği seçtik. Çocuğumuzun gelişiminin her aşamasını bilerek gözlemleyebilmek istedik. Her aşamayı adım adım takip edebiliyoruz bu sayede. Çocuğumuza anlatacak bol bol anılar biriktirdik. Sıradan insanlar gibi sevişerek hamile kalmak istemediğimi söyledim eşime. O da beni kırmadı sağ olsun

Uuuu yeeee senin nasıl dollendigini biliyorum çocuk su gün şu saatte bak su arkadaşına sor biliyor mu anası babası hayır bilmiyor ama ben biliyorum

Uuuu yeeee senin nasıl dollendigini biliyorum çocuk su gün şu saatte bak su arkadaşına sor biliyor mu anası babası hayır bilmiyor ama ben biliyorum
Bizim çocuk o hesabı asla tutturamayacak ama... Rızasını alıyoruz yani. Ergenliğe girdiğinde "Yapmasaydınız, yaparken bana mı sordunuz???" diyemeyecek. Elimizde çok güçlü bir koz var: Laboratuvar kayıtları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…