- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.861
İyi bari bulaşıklar kokmayacak sabaha kadarYok anacım onlarla beraber takıldık
Düşün gittiklerinde ne yaparım
Yok bulaşık makinesini çalıştırdım
Birazdan duş sonra maç sonra tekrar duş sabah kalkamam sanırım
Paretilbeee onlineYok anacım onlarla beraber takıldık
Düşün gittiklerinde ne yaparım
Yok bulaşık makinesini çalıştırdım
Birazdan duş sonra maç sonra tekrar duş sabah kalkamam sanırım
Alkol almıyorum çünkü aldığım zaman alkol beni kullanıyor alkole kullandırmamak için kendimi alkol almıyorumParetilbeee online
Burak Altindag, Instagram: "İçtikten sonraki her sabah ben"
115K likes, 1,442 comments - burakaltindag, May 15, 2021: "İçtikten sonraki her sabah ben".www.instagram.com
Daha bir şey demediler ya ama mantığım yasaklarlar diyor çünkü gebelik şüphesi olursa transfer tarihinde netleşmemiş oluyor. Riske giremezler bence. Hiçbir korunma %100 korunma sağlamıyor sonuçtaSenin tüpçü de hep yassahh koyuyo anlamadım la ben bu işi
Tüpsüz dalış gerçekleşmesinden korkmuyo dimi senin tupcunDaha bir şey demediler ya ama mantığım yasaklarlar diyor çünkü gebelik şüphesi olursa transfer tarihinde netleşmemiş oluyor. Riske giremezler bence. Hiçbir korunma %100 korunma sağlamıyor sonuçta
Tüpsüz daldık oğlum bu ay serbestti ama biz korunmasız olduğu halde gebelik oluşmasına kendi rızamızla engel olduk. İstesek olurdu yani, biz iki medeni insan gibi oturup yumurta ve spermlerle konuştuk. Yoksa şimdi ooo beş kere hamileydim. Kendimiz istemedik, ondan olmadıTüpsüz dalış gerçekleşmesinden korkmuyo dimi senin tupcun
Heee tamam o zaman.. ben parayla alcam diosun bende öyle diom o kadar parasını verdik seccem alcam içindenTüpsüz daldık oğlum bu ay serbestti ama biz korunmasız olduğu halde gebelik oluşmasına kendi rızamızla engel olduk. İstesek olurdu yani, biz iki medeni insan gibi oturup yumurta ve spermlerle konuştuk. Yoksa şimdi ooo beş kere hamileydim. Kendimiz istemedik, ondan olmadı
Bir Başak burcu bunu gerektirir lütfen datlımİyi bari bulaşıklar kokmayacak sabaha kadarişe başlamadan halletmis
Sanırım ben alkolü kullanıyorumParetilbeee online
Burak Altindag, Instagram: "İçtikten sonraki her sabah ben"
115K likes, 1,442 comments - burakaltindag, May 15, 2021: "İçtikten sonraki her sabah ben".www.instagram.com
O ara herif sızıp kalmadı dimiBir Başak burcu bunu gerektirir lütfen datlım
Sanırım ben alkolü kullanıyorum
Yok şekerim sızmadı, sızdırtmamO ara herif sızıp kalmadı dimi
Hayır biz bir üreme yöntemi olarak tüp bebeği seçtik. Çocuğumuzun gelişiminin her aşamasını bilerek gözlemleyebilmek istedik. Her aşamayı adım adım takip edebiliyoruz bu sayede. Çocuğumuza anlatacak bol bol anılar biriktirdik. Sıradan insanlar gibi sevişerek hamile kalmak istemediğimi söyledim eşime. O da beni kırmadı sağ olsunHeee tamam o zaman.. ben parayla alcam diosun bende öyle diom o kadar parasını verdik seccem alcam içinden
Bizdeki sorunu çözdüm : ALKOL BİZİ KULLANİYORYok şekerim sızmadı, sızdırtmam
Uuuu yeeee senin nasıl dollendigini biliyorum çocuk su gün şu saatteHayır biz bir üreme yöntemi olarak tüp bebeği seçtik. Çocuğumuzun gelişiminin her aşamasını bilerek gözlemleyebilmek istedik. Her aşamayı adım adım takip edebiliyoruz bu sayede. Çocuğumuza anlatacak bol bol anılar biriktirdik. Sıradan insanlar gibi sevişerek hamile kalmak istemediğimi söyledim eşime. O da beni kırmadı sağ olsun
Bizim çocuk o hesabı asla tutturamayacak ama... Rızasını alıyoruz yani. Ergenliğe girdiğinde "Yapmasaydınız, yaparken bana mı sordunuz???" diyemeyecek. Elimizde çok güçlü bir koz var: Laboratuvar kayıtlarıUuuu yeeee senin nasıl dollendigini biliyorum çocuk su gün şu saattebak su arkadaşına sor biliyor mu anası babası hayır bilmiyor ama ben biliyorum
Der susarımBizdeki sorunu çözdüm : ALKOL BİZİ KULLANİYORohooo şimdiye herifimde bende sizmistik çünkü
Balkonunda yasemen yok ki en büyük sorun İzmir in kızı diil geliniyim o da kabul olur muDer susarım
Allah tan lab kayıtları varBizim çocuk o hesabı asla tutturamayacak ama... Rızasını alıyoruz yani. Ergenliğe girdiğinde "Yapmasaydınız, yaparken bana mı sordunuz???" diyemeyecek. Elimizde çok güçlü bir koz var: Laboratuvar kayıtları
Olur olur mernis artıkın İzmirBalkonunda yasemen yok ki en büyük sorun İzmir in kızı diil geliniyim o da kabul olur mu
Aldnzmı nar suyıPiii senin neyine len otur edebinle suyunu iç. Nar suyu aldık onu iç. Çocuğu yatağını bozmasana gelecek yerleşecek oraya cık cık cık cık cık
Hayırlısı bakalım sevise sevise ölecek miyiz sezen aplanin dediği gibiOlur olur mernis artıkın İzmir
Huyunu suyunu alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?