- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.881
Dolapta depoladım da regl bitince başlarımAldnzmı nar suyı
Almam mi ayipsin
Dolapta depoladım da regl bitince başlarım
Sezen dediyse doğrudurHayırlısı bakalım sevise sevise ölecek miyiz sezen aplanin dediği gibi
Ben bayıla bayıla içiyordm
Markasından mı kaynaklı acepBen bayıla bayıla içiyordm
Ama hç hazır almadm..
Hep kendim sıktım
Ben şimdiden başladım ama içmeye daha @NealStreet içmeye başlamamış baksanaHarikasınız yaaa
Benim KV nin bahçesinde yasemen dolu benim alerjim tutuyor hapsurmaktan kendimi alamiyorum... Ama yasemen yağı aldım kadınlar geceleri canlansın diyeymisSezen dediyse doğrudur
Yasemenleri hazırla sen
Bak kv akasya koparmış getirmiş. biri salonda biri yatak odasında
E şimdi rahim incelsin diye bekliyorum ben önce. Niye kalınlaştırmaya çalışayım. Hem de zaten kanama var bi de daha da mı sulansınBen şimdiden başladım ama içmeye daha @NealStreet içmeye başlamamış baksana
Vücut parfümüm yasemenBenim KV nin bahçesinde yasemen dolu benim alerjim tutuyor hapsurmaktan kendimi alamiyorum... Ama yasemen yağı aldım kadınlar geceleri canlansın diyeymis
Ben dimes aldimdi güzel geldi bana tadı ama sonradan gordumki bütün kırmızı meyveler var nar da var içinde diye iciyom hergunMarkasından mı kaynaklı acep
Normal nar güzel çünkü
Olabilir parem..Markasından mı kaynaklı acep
Normal nar güzel çünkü
Bebeğim @NealStreet regl içmesine gerek yok.. Bitince içecekBen şimdiden başladım ama içmeye daha @NealStreet içmeye başlamamış baksana
Neden enerjik olduğun anlaşıldıVücut parfümüm yasemen
Aynen dimes benim de ama sırf nardı aldığım bir daha almamBen dimes aldimdi güzel geldi bana tadı ama sonradan gordumki bütün kırmızı meyveler var nar da var içinde diye iciyom hergun
Heee tamam bende mi icmim şimdi erken miOlabilir parem..
Bem hazır almayınca yorum yapamadm
Bebeğim @NealStreet regl içmesine gerek yok.. Bitince içecek
Erken kuzum regl bekliosn cnküHeee tamam bende mi icmim şimdi erken mi
Olabiletesi yüksekNeden enerjik olduğun anlaşıldıbende yumuşatıcıyi yasemenli aldım bu sefer
Haydi iş başınaOlabiletesi yüksek
Neyse ben kaçtım yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?