- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.901
AşgoBal0ncuk Paresilaaa Nurzfr @NealStreet dayler dayler @MNbeyaz bir mucizee ilgi gosteremedim size bu aralar ya sevgi hatırlatmasııii insallah kimseyi unutmamisimdir❤❤
Yaaa yirimmmmm guzuuuuu, cok seviyoruz biz de seniiiiiiiBal0ncuk Paresilaaa Nurzfr @NealStreet dayler dayler @MNbeyaz bir mucizee ilgi gosteremedim size bu aralar ya sevgi hatırlatmasııii insallah kimseyi unutmamisimdir❤❤
Cok sukur canim iyiyim sen nasilsin ❤Yaaa yirimmmmm guzuuuuu, cok seviyoruz biz de seniiiiiiisen iyi ol da ilgiyi söke söke aliriz biz nasılsınnnn
Benmki hiç gelmediUykum kaçtı.
Beyin olarak yorgunum ya, hiç tek kalasım gelmiyor çünkü hemen düşünmeye başlıyorum.Benmki hiç gelmedi
Bu sana özgü bir şey değil ya kim olsa tek başına kalınca düşün düşün beynini yer. Ben mesela tek kalmadan da başarabiliyorum bunu. Uykular rezil bölük pörçükBeyin olarak yorgunum ya, hiç tek kalasım gelmiyor çünkü hemen düşünmeye başlıyorum.
Önceden temizliğe veriyodum kendimi, adam dokunma deyip yardımcı gelecek deyince o da kaldı. Ben koronada istemiyodum ama direnemedim.Bu sana özgü bir şey değil ya kim olsa tek başına kalınca düşün düşün beynini yer. Ben mesela tek kalmadan da başarabiliyorum bunu. Uykular rezil bölük pörçük
Neyn var cnm kafanı bu kdar meşgul edenBeyin olarak yorgunum ya, hiç tek kalasım gelmiyor çünkü hemen düşünmeye başlıyorum.
Paremm falında ne çıktıTünaydın hepinize
Det delirdin mi, sakın temizlik yapmaÖnceden temizliğe veriyodum kendimi, adam dokunma deyip yardımcı gelecek deyince o da kaldı. Ben koronada istemiyodum ama direnemedim.
Benm artk puzzle görünce midem bulanıoDet delirdin mi, sakın temizlik yapma
Puzzle alsana. Sevmez misin? Güzel kafa oyalıyor
İyiyim canimmm, çok şükürCok sukur canim iyiyim sen nasilsin ❤
İyi bsy mi kuzummmmmAntikor seviyelerim binlerde 20 günde düşer mi
İlaç mı veriyorlar bunun için? Doktora attın mı?Antikor seviyelerim binlerde 20 günde düşer mi
Malesef Dr düşmezse erteledim demişti o zaman bian önce git dahiliye dedi ama sonuç göstermeye yarın gidicem bakalım nasıl bir yol izleyecekİyi bsy mi kuzummmmm
Yok atmadım daha yarın dahiliyeciye gösterecem bakalimİlaç mı veriyorlar bunun için? Doktora attın mı?
Du bakalım halledilebilecek bir şeydir inşallah hemenYok atmadım daha yarın dahiliyeciye gösterecem bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?