- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.921
Anlamadim kuzum yaaa, ben oynayinca iyi sandim.. dur bakalım hemen telasa kapilmayalim cnm...Malesef Dr düşmezse erteledim demişti o zaman bian önce git dahiliye dedi ama sonuç göstermeye yarın gidicem bakalım nasıl bir yol izleyecek
Antikor seviyelerim binlerde 20 günde düşer mi
Anlamadim kuzum yaaa, ben oynayinca iyi sandim.. dur bakalım hemen telasa kapilmayalim cnm...
Suluboya resim mesim seti aldım. ondan da sıkıldımDet delirdin mi, sakın temizlik yapma
Puzzle alsana. Sevmez misin? Güzel kafa oyalıyor
Yok bebiş erken gelmesin diye dua ediyorum. :)Neyn var cnm kafanı bu kdar meşgul eden
Hala ailevi mevzularmı
Gıı nie erken gelsin öyle bi ihtimal varmıYok bebiş erken gelmesin diye dua ediyorum. :)
Haberin yok mu kız günde 400 mg progestan, ayda bir olan kontrolüm 10 günde bire düştü. Son bir iki gün kala doktora gidince yasakladı da, zaten adam da gitti bişey fark etmedi. :)Gıı nie erken gelsin öyle bi ihtimal varmı
Varsada sizde cinsellik nasıl oldu yasak değilmi
Off aklımı karıştırdın gelinimmmmmm
Progestanı biliodm ama kontrolü gözümden kaçırmışım gelinim ya...Haberin yok mu kız günde 400 mg progestan, ayda bir olan kontrolüm 10 günde bire düştü. Son bir iki gün kala doktora gidince yasakladı da, zaten adam da gitti bişey fark etmedi. :)
Stres olmaması lazım stresle yukseliyo bu meret amann bakalım ilaç dozunu mu yükseltecek yoksa takviye mi verecekDu bakalım halledilebilecek bir şeydir inşallah hemen
Delirdim artık hepten ondan oynuomAnlamadim kuzum yaaa, ben oynayinca iyi sandim.. dur bakalım hemen telasa kapilmayalim cnm...
Oynatmaya az kaldı diolar ya ben oynattim bile,Bemde oynaynca iyi sandm he
Sadece bu knuda değilOynatmaya az kaldı diolar ya ben oynattim bile,
Malesef ne kadar pozitif olursan ol illaki bisiler cikiyo yaşayacağımız varmış bakalım gorelimSadece bu knuda değil
Genel anlamda tranafer öncesi ve sonrası stres olma demiştim ben
Yarnmı dr göstercenMalesef ne kadar pozitif olursan ol illaki bisiler cikiyo yaşayacağımız varmış bakalım gorelim
Yarın öğleden sonra gel dediydi dr o zaman işte ultrason ve kan sonuçları hepsine bakacak iltihap gözlenmiş teoitlerde bide sanırım bakalım ertelenecek muhtemelen zaten şuan kendimi ona hazırlıyorumYarnmı dr göstercen
Hoş transfer yapılmasa daha iyi su durumdaYarnmı dr göstercen
Dur hele nurum önce bi dr ne diecek BakalmHoş transfer yapılmasa daha iyi su durumda
Aynen, hatta doktor bu kist olmasa hamileliğin aslında gayet sağlıklı dedi geçen kontrolde.Progestanı biliodm ama kontrolü gözümden kaçırmışım gelinim ya...
Nedenmiş dr ne dedi peki
Kist kaynaklımı
Valla aynen, anladigim bir deger de degilBemde oynaynca iyi sandm he
Yok kuzum sen yine böyle guzel karsila, emin ol cok guzel olacak sonuçlar, her sey yoluna girecek canimDelirdim artık hepten ondan oynuom
Kist kac cm ve tam olarak nerede konumlanmis? Sanırım o da onemli dimi? Bende de miyom var, surekli kontrol altinda, rahmin dışında konumlandigi icin suan kontrolden başka bsy yapılamayacak tabii ama ciddi bir sorun arz etmiyor buyume meyilli olmadığı için ama keseyi itiyor tabii .Aynen, hatta doktor bu kist olmasa hamileliğin aslında gayet sağlıklı dedi geçen kontrolde.
Başlıktaki herkese yazıyorum, olur da dışardan da okuyanlar olursa diye, kendinizi tamamen tedavi etmeden, hiçbir doktorun sözüne güvenip de çocuk işine kalkışmayın. Tam üç doktora gittim, hepsi o kist yok olacak dedi.
Ha yine hamilelik geçer mi, geçer, geçiyo bi şekilde ama çok yıpratıyor.
kistim en son 13 cm olmuştu, sağ yumurtalığımda duruyor. Sağa doğru genişlediği için şuan bebeğin gelişimine bi sıkıntısı yokmuş. İki tane de miyom varmış, o da ayrıntılıda çıktı ama çok küçüklermiş, sorun değil dedi doktor.Kist kac cm ve tam olarak nerede konumlanmis? Sanırım o da onemli dimi? Bende de miyom var, surekli kontrol altinda, rahmin dışında konumlandigi icin suan kontrolden başka bsy yapılamayacak tabii ama ciddi bir sorun arz etmiyor buyume meyilli olmadığı için ama keseyi itiyor tabii .
Başka şeyler bul işte, sıkıldıkça değiştir. Maksat vakit geçsin kafa oyalansınSuluboya resim mesim seti aldım. ondan da sıkıldım
Dur ya ben de okuyunca hemen ben de mi antikor baktırsam oldum da bi bekle bakalım doktor ne diyecek. Ertelenmesi hayırlısıysa ertelenir ama belki de öyle bir şeye gerek kalmayacak. Yarın ola hayrola. Ben de sabah kan vermeye gideceğim tsh, prolaktin, ferritin falan baktırmayaStres olmaması lazım stresle yukseliyo bu meret amann bakalım ilaç dozunu mu yükseltecek yoksa takviye mi verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?