Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Büyümüş evet o biraz korkutur seni.. benim miyom 5cmdi hala oyle suan, inşallah bir şey olmadan atlatacaksin. Doktor moral vermek istemis ama insanin aklina baska şeyler getiriyor durduk yere o açıdan iyi olmamis. Gecmis olsun, kendini oyalamaya çalış olabildigince yoksa gecmez zaman..

Canım benim başladın yine, bu kadar anma. Daha önce de küçülüp yeniden büyümedi mi? Belki yine küçülecek ya da sabit kalacak. Her şey kötüye gidecek diye bir kaide mi var? Dur bakalım ya. Kontrolün hangi gün?

16 Ağustosa kadar diken üstündeyiz yani. Tekme attıkça oh diyorum, sağlıklı olsun da.
Yarın. Her küçülecek dediğinde ben daha çok büyümüş diye geliyorum. ahahadsf

inşallah kuzum

Aynen bakalım kuzum inşallah güzel çıkacak sonuçların senin benim stresim başka şeylerden

16 Ağustosa kadar diken üstündeyiz yani. Tekme attıkça oh diyorum, sağlıklı olsun da.

Yarın. Her küçülecek dediğinde ben daha çok büyümüş diye geliyorum. ahahadsf
Hiç laf dinlemiyon ki. Büyüdü kesin daha da büyüdü diye gidiyorsun. Öyle gidersen olmaz
Youtube'da ecnebilerin halı yıkama, araba yıkama, antika oyuncak ve süs eşyası yenileme videolarını izliyorum. Çok iyi geliyor bak sen temizlik de yapamıyorsun ya şimdi izle izle kendini ye ahshhs

2-3 hafta sonra doğum hazırlıklarına başlarım, onlar oyalar beni.
İnşallah büyümesi durur ya da azalır kuzum içini ferah tut düşünmemeye calis
İnşallah durur, nasipten ötesi yok. Kendimi doğum çantası araştırmalarına verdim oyalıyor beni.

2-3 hafta sonra doğum hazırlıklarına başlarım, onlar oyalar beni.

İnşallah durur, nasipten ötesi yok. Kendimi doğum çantası araştırmalarına verdim oyalıyor beni.
Hala doğum diyor. Senden önce doğuracaklar var az sıranı bekle. Nazlı kızına söyle bu alerji mevsiminde doğmasın zamanını beklesin

Hala doğum diyor. Senden önce doğuracaklar var az sıranı bekle. Nazlı kızına söyle bu alerji mevsiminde doğmasın zamanını beklesin
Kız ondan değil, son iki ay çok ağırlaşıyor insan, genelde 7-8. ayda hastane çantasını hazırlıyolar, kıyafetleri falan yıka, ütüle ayarla falan anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…