- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.941
Vakitte geçiyor aslında, daha dün silik çizgi mi kimyasal mı derken 7. aya girdik valla.Başka şeyler bul işte, sıkıldıkça değiştir. Maksat vakit geçsin kafa oyalansın
Ben de sabah kan vermeye gideceğim tsh, prolaktin, ferritin falan baktırmaya
Büyümüş evet o biraz korkutur seni.. benim miyom 5cmdi hala oyle suan, inşallah bir şey olmadan atlatacaksin. Doktor moral vermek istemis ama insanin aklina baska şeyler getiriyor durduk yere o açıdan iyi olmamis. Gecmis olsun, kendini oyalamaya çalış olabildigince yoksa gecmez zaman..kistim en son 13 cm olmuştu, sağ yumurtalığımda duruyor. Sağa doğru genişlediği için şuan bebeğin gelişimine bi sıkıntısı yokmuş. İki tane de miyom varmış, o da ayrıntılıda çıktı ama çok küçüklermiş, sorun değil dedi doktor.
Benim kist büyümeye meyilli zaten hamile kaldığımda 5 cm'di.
Doktor da müdahale etmiyor. Çocuğu büyüten hormonlar onu da çocuk doğana kadar büyütecek, sen hem çocuğu hem kisti doğuracaksın, inşallah en azından daha fazla büyümez diyo. Başka da bişey yok.
Çocuk geçen hafta 855 gram olmuştu, bir kiloyu geçerse, doğsa da yaşatma şansımız daha yüksek dedi, moral mi verdi, moral mi bozdu anlamadım. O şekil yani :)
Canım benim başladın yine, bu kadar anma. Daha önce de küçülüp yeniden büyümedi mi? Belki yine küçülecek ya da sabit kalacak. Her şey kötüye gidecek diye bir kaide mi var? Dur bakalım ya. Kontrolün hangi gün?kistim en son 13 cm olmuştu, sağ yumurtalığımda duruyor. Sağa doğru genişlediği için şuan bebeğin gelişimine bi sıkıntısı yokmuş. İki tane de miyom varmış, o da ayrıntılıda çıktı ama çok küçüklermiş, sorun değil dedi doktor.
Benim kist büyümeye meyilli zaten hamile kaldığımda 5 cm'di.
Doktor da müdahale etmiyor. Çocuğu büyüten hormonlar onu da çocuk doğana kadar büyütecek, sen hem çocuğu hem kisti doğuracaksın, inşallah en azından daha fazla büyümez diyo. Başka da bişey yok.
Çocuk geçen hafta 855 gram olmuştu, bir kiloyu geçerse, doğsa da yaşatma şansımız daha yüksek dedi, moral mi verdi, moral mi bozdu anlamadım. O şekil yani :)
16 Ağustosa kadar diken üstündeyiz yani. Tekme attıkça oh diyorum, sağlıklı olsun da.Büyümüş evet o biraz korkutur seni.. benim miyom 5cmdi hala oyle suan, inşallah bir şey olmadan atlatacaksin. Doktor moral vermek istemis ama insanin aklina baska şeyler getiriyor durduk yere o açıdan iyi olmamis. Gecmis olsun, kendini oyalamaya çalış olabildigince yoksa gecmez zaman..
Yarın. Her küçülecek dediğinde ben daha çok büyümüş diye geliyorum. ahahadsfCanım benim başladın yine, bu kadar anma. Daha önce de küçülüp yeniden büyümedi mi? Belki yine küçülecek ya da sabit kalacak. Her şey kötüye gidecek diye bir kaide mi var? Dur bakalım ya. Kontrolün hangi gün?
Nire ora? Biz de betonların arasındayıkGelin hava alalim
inşallah kuzumValla aynen, anladigim bir deger de degil
Yok kuzum sen yine böyle guzel karsila, emin ol cok guzel olacak sonuçlar, her sey yoluna girecek canim
Kist kac cm ve tam olarak nerede konumlanmis? Sanırım o da onemli dimi? Bende de miyom var, surekli kontrol altinda, rahmin dışında konumlandigi icin suan kontrolden başka bsy yapılamayacak tabii ama ciddi bir sorun arz etmiyor buyume meyilli olmadığı için ama keseyi itiyor tabii .
Uyku uyuyamadım herifimde dolaşmaya çıkardı tarlaların arasındanNire ora? Biz de betonların arasındayık
Aynen bakalım kuzum inşallah güzel çıkacak sonuçların senin benim stresim başka şeylerdenBaşka şeyler bul işte, sıkıldıkça değiştir. Maksat vakit geçsin kafa oyalansın
Dur ya ben de okuyunca hemen ben de mi antikor baktırsam oldum da bi bekle bakalım doktor ne diyecek. Ertelenmesi hayırlısıysa ertelenir ama belki de öyle bir şeye gerek kalmayacak. Yarın ola hayrola. Ben de sabah kan vermeye gideceğim tsh, prolaktin, ferritin falan baktırmaya
Cok Haklısın... Keyifle gececek hic merak etme. Her sey yolunda olacak16 Ağustosa kadar diken üstündeyiz yani. Tekme attıkça oh diyorum, sağlıklı olsun da.
Yarın. Her küçülecek dediğinde ben daha çok büyümüş diye geliyorum. ahahadsf
Hiç laf dinlemiyon ki. Büyüdü kesin daha da büyüdü diye gidiyorsun. Öyle gidersen olmaz16 Ağustosa kadar diken üstündeyiz yani. Tekme attıkça oh diyorum, sağlıklı olsun da.
Sağa noldu ki birden ya :/ Her şey ne ka iyiydi. Kayınvalidenlerle mi ilgili bir şey oldu yineAynen bakalım kuzum inşallah güzel çıkacak sonuçların senin benim stresim başka şeylerden
İnşallah büyümesi durur ya da azalır kuzum içini ferah tut düşünmemeye calis16 Ağustosa kadar diken üstündeyiz yani. Tekme attıkça oh diyorum, sağlıklı olsun da.
Biz istesek de çıkamıyok işte tarla neyin yokUyku uyuyamadım herifimde dolaşmaya çıkardı tarlaların arasından
2-3 hafta sonra doğum hazırlıklarına başlarım, onlar oyalar beni.Hiç laf dinlemiyon ki. Büyüdü kesin daha da büyüdü diye gidiyorsun. Öyle gidersen olmaz
Youtube'da ecnebilerin halı yıkama, araba yıkama, antika oyuncak ve süs eşyası yenileme videolarını izliyorum. Çok iyi geliyor bak sen temizlik de yapamıyorsun ga şimdi izle izle kendini ye ahshhs
İnşallah durur, nasipten ötesi yok. Kendimi doğum çantası araştırmalarına verdim oyalıyor beni.İnşallah büyümesi durur ya da azalır kuzum içini ferah tut düşünmemeye calis
Yok kuzum ya kendi ailem bakalım hayırlısı olsun inatla herşey guzel olacakSağa noldu ki birden ya :/ Her şey ne ka iyiydi. Kayınvalidenlerle mi ilgili bir şey oldu yine
Aynen uğraş bul kendine en güzelini yapmışsın erken doğarsa diye strese girmeden yap ama2-3 hafta sonra doğum hazırlıklarına başlarım, onlar oyalar beni.
İnşallah durur, nasipten ötesi yok. Kendimi doğum çantası araştırmalarına verdim oyalıyor beni.
Hala doğum diyor. Senden önce doğuracaklar var az sıranı bekle. Nazlı kızına söyle bu alerji mevsiminde doğmasın zamanını beklesin2-3 hafta sonra doğum hazırlıklarına başlarım, onlar oyalar beni.
İnşallah durur, nasipten ötesi yok. Kendimi doğum çantası araştırmalarına verdim oyalıyor beni.
Kız ondan değil, son iki ay çok ağırlaşıyor insan, genelde 7-8. ayda hastane çantasını hazırlıyolar, kıyafetleri falan yıka, ütüle ayarla falan anca.Hala doğum diyor. Senden önce doğuracaklar var az sıranı bekle. Nazlı kızına söyle bu alerji mevsiminde doğmasın zamanını beklesin
Yiaa ailen de ama hee bilmiyorlar mı durumunu? Seni kimse şitreslere so-ka-maaaaz. Bizim işimiz var de köşene çekil kocanlaYok kuzum ya kendi ailem bakalım hayırlısı olsun inatla herşey guzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?