- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #193.961
Beşik aldınız mı? Geçen bi tane park yatak gördüm, anne yanı da oluyor çok güzel. Eşime gösterdim. Olursa biz de bundan alırız dedim. Baktı baktı ve dedi ki "Güzelmiş, bardak koyma yeri de var". Biberon değil, bardak. Çünkü kahve içecek ajdjdnKız ondan değil, son iki ay çok ağırlaşıyor insan, genelde 7-8. ayda hastane çantasını hazırlıyolar, kıyafetleri falan yıka, ütüle ayarla falan anca.
İşte kocamda aldı gezmeye çıkardı sagolsunYiaa ailen de ama hee bilmiyorlar mı durumunu? Seni kimse şitreslere so-ka-maaaaz. Bizim işimiz var de köşene çekil kocanla
Hayır kendini dusunuyo o bebek agladiginda elindeki bardağı koyup bebeği kucaklayacak tırBeşik aldınız mı? Geçen bi tane park yatak gördüm, anne yanı da oluyor çok güzel. Eşime gösterdim. Olursa biz de bundan alırız dedim. Baktı baktı ve dedi ki "Güzelmiş, bardak koyma yeri de var". Biberon değil, bardak. Çünkü kahve içecek ajdjdn
28. haftaya giriyorum, 31-32. haftada hazırlamaya başlarım inşallah. Beşik aldık, anne yanı beşiği olduğu için minyon bişey.Beşik aldınız mı? Geçen bi tane park yatak gördüm, anne yanı da oluyor çok güzel. Eşime gösterdim. Olursa biz de bundan alırız dedim. Baktı baktı ve dedi ki "Güzelmiş, bardak koyma yeri de var". Biberon değil, bardak. Çünkü kahve içecek ajdjdn
Evet işteHayır kendini dusunuyo o bebek agladiginda elindeki bardağı koyup bebeği kucaklayacak tır
Tabii ya neden olmasın ki? Hatta isterlerse arkadaşlarıyla tatile de çıkabilirler. Sonuçta doğuran onlar değil, emziren onlar değil. E bazı geceler sesten uyanabiliyorlar. Dinlenmek onların hakkı28. haftaya giriyorum, 31-32. haftada hazırlamaya başlarım inşallah. Beşik aldık, anne yanı beşiği olduğu için minyon bişey.
Asıl oda takımını, yatağını vs. bir iki ay sonra alırız muhtemelen.
Erkeklerin bakış açısı o ama.
Çok ağlarsa ben bazen annemde kalabilir miyim diyo bana. Sanki ben bölünerek çoğaldım, sen de dinlicen yok öyle.
Anaammm.... Allah yardımcım olsun gelinim..Aynen, hatta doktor bu kist olmasa hamileliğin aslında gayet sağlıklı dedi geçen kontrolde.
Başlıktaki herkese yazıyorum, olur da dışardan da okuyanlar olursa diye, kendinizi tamamen tedavi etmeden, hiçbir doktorun sözüne güvenip de çocuk işine kalkışmayın. Tam üç doktora gittim, hepsi o kist yok olacak dedi.
Ha yine hamilelik geçer mi, geçer, geçiyo bi şekilde ama çok yıpratıyor.
Nurrrr kıskandmmmm 155i arıyormGelin hava alalim
Evet cnm... Bende 30daym.. 2 hafta snra yavaştan hazırlarım..Kız ondan değil, son iki ay çok ağırlaşıyor insan, genelde 7-8. ayda hastane çantasını hazırlıyolar, kıyafetleri falan yıka, ütüle ayarla falan anca.
Başlıyorrr cukommmmmmmmRegl geldi yarın arayıp randevu alıcam yumurta takibi comooonn
Benim dediğim de Yoyko'nun anne yanı park yatağıydı. Güzelmiş kullan da bari bize de dersin iyi mi kötü müAnaammm.... Allah yardımcım olsun gelinim..
Nurrrr kıskandmmmm 155i arıyorm
Neyseki yarn bende o doğada olcam
Evet cnm... Bende 30daym.. 2 hafta snra yavaştan hazırlarım..
Ben bi süre oda yapmayacam.. Yoykonun anne yanı park yatağını alacam
Daha getirtmedm ama erken
Başlıyorrr cukommmmmmmm
Başlıyorrrrr
Eve geldim sonra komşuya gittim kahveye çağırdı bebisiyle oynadım iyi geldi birazAnaammm.... Allah yardımcım olsun gelinim..
Nurrrr kıskandmmmm 155i arıyorm
Neyseki yarn bende o doğada olcam
Evet cnm... Bende 30daym.. 2 hafta snra yavaştan hazırlarım..
Ben bi süre oda yapmayacam.. Yoykonun anne yanı park yatağını alacam
Daha getirtmedm ama erken
Başlıyorrr cukommmmmmmm
Başlıyorrrrr
Cnm 8in 1 den bahsediosan benim bikaç arkadaşm almş kullanıyorlar memnunlar.. Baya iyiymiş..Benim dediğim de Yoyko'nun anne yanı park yatağıydı. Güzelmiş kullan da bari bize de dersin iyi mi kötü mü
İnşallah kendi bebenlede oynayacan nurum benmEve geldim sonra komşuya gittim kahveye çağırdı bebisiyle oynadım iyi geldi biraz
İnşallah hayırlısı ben yine gebelik hikayeleri okumaya başladımCnm 8in 1 den bahsediosan benim bikaç arkadaşm almş kullanıyorlar memnunlar.. Baya iyiymiş..
3 yaşnda şimdi oğlu, hala kullanıyormuş
Bende ikinci cocuğa kadar kullanırım
Ama tabiki sizinle tüm tecrübelerimi paylaşırım
İnşallah kendi bebenlede oynayacan nurum benm
Olumları okuosan sorun yokİnşallah hayırlısı ben yine gebelik hikayeleri okumaya başladım
Evet onu dedim. Yorumları da çok güzeldi. Ben doğurdum da beşik kaldı ahshsCnm 8in 1 den bahsediosan benim bikaç arkadaşm almş kullanıyorlar memnunlar.. Baya iyiymiş..
3 yaşnda şimdi oğlu, hala kullanıyormuş
Bende ikinci cocuğa kadar kullanırım
Ama tabiki sizinle tüm tecrübelerimi paylaşırım
İnşallah kendi bebenlede oynayacan nurum benm
İrenbe'ninkileri izledin mi? Bugün bir tane daha izledim. Kadın defalarca tüp bebek denemiş denemiş. En sonunda doktor, dondurulmuş embriyoları varken demiş ki "Git dinlen yazı geçir, eylülde gel, transferi yapalım" vee o yaz doğal yoldan hamile kalmış kadınİnşallah hayırlısı ben yine gebelik hikayeleri okumaya başladım
Olumlulari hafta hafta gebelikleri okuyom bak şu jafta şöyle oluyormuş bu hafta böyle oluyormuş diye herife anlatiomOlumları okuosan sorun yok
Yok hepsine bakmadım daha bakayım ama şaka maka bu hafta şeytanın bacağını kırdık tamda yumurtlama dönemlerim ya arada kasılma oluyo kasigim sağ tarafında acaba diyorum kendi kendimeİrenbe'ninkileri izledin mi? Bugün bir tane daha izledim. Kadın defalarca tüp bebek denemiş denemiş. En sonunda doktor, dondurulmuş embriyoları varken demiş ki "Git dinlen yazı geçir, eylülde gel, transferi yapalım" vee o yaz doğal yoldan hamile kalmış kadın
Öyle deme bende baktım kafamda hepsi tamam bebiş olsun hemen tek tek gidip alcamEvet onu dedim. Yorumları da çok güzeldi. Ben doğurdum da beşik kaldı ahshs
Belli mi olur? Baksana ne hikayeler okuyoruz, duyuyoruzYok hepsine bakmadım daha bakayım ama şaka maka bu hafta şeytanın bacağını kırdık tamda yumurtlama dönemlerim ya arada kasılma oluyo kasigim sağ tarafında acaba diyorum kendi kendime
Ben araştırmıyorum da burada denk gelince merak edip baktım. Uzun yıllardır park yatağın çocuklar için en makul seçenek olduğunu düşünüyorum da bunun bir de anne yanı özelliği olunca dikkatimi daha bi çekti. Yorumlarına bakayım dedimÖyle deme bende baktım kafamda hepsi tamam bebiş olsun hemen tek tek gidip alcam
Ama ben hap kullanıom ki olmaz yaniBelli mi olur? Baksana ne hikayeler okuyoruz, duyuyoruz
Ben araştırmıyorum da burada denk gelince merak edip baktım. Uzun yıllardır park yatağın çocuklar için en makul seçenek olduğunu düşünüyorum da bunun bir de anne yanı özelliği olunca dikkatimi daha bi çekti. Yorumlarına bakayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?