Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ondan değil, son iki ay çok ağırlaşıyor insan, genelde 7-8. ayda hastane çantasını hazırlıyolar, kıyafetleri falan yıka, ütüle ayarla falan anca.
Beşik aldınız mı? Geçen bi tane park yatak gördüm, anne yanı da oluyor çok güzel. Eşime gösterdim. Olursa biz de bundan alırız dedim. Baktı baktı ve dedi ki "Güzelmiş, bardak koyma yeri de var". Biberon değil, bardak. Çünkü kahve içecek ajdjdn

Hayır kendini dusunuyo o bebek agladiginda elindeki bardağı koyup bebeği kucaklayacak tır

28. haftaya giriyorum, 31-32. haftada hazırlamaya başlarım inşallah. Beşik aldık, anne yanı beşiği olduğu için minyon bişey.
Asıl oda takımını, yatağını vs. bir iki ay sonra alırız muhtemelen.
Erkeklerin bakış açısı o ama.
Çok ağlarsa ben bazen annemde kalabilir miyim diyo bana. Sanki ben bölünerek çoğaldım, sen de dinlicen yok öyle.

Tabii ya neden olmasın ki? Hatta isterlerse arkadaşlarıyla tatile de çıkabilirler. Sonuçta doğuran onlar değil, emziren onlar değil. E bazı geceler sesten uyanabiliyorlar. Dinlenmek onların hakkı

Anaammm.... Allah yardımcım olsun gelinim..

Gelin hava alalim
Nurrrr kıskandmmmm 155i arıyorm
Neyseki yarn bende o doğada olcam

Kız ondan değil, son iki ay çok ağırlaşıyor insan, genelde 7-8. ayda hastane çantasını hazırlıyolar, kıyafetleri falan yıka, ütüle ayarla falan anca.
Evet cnm... Bende 30daym.. 2 hafta snra yavaştan hazırlarım..
Ben bi süre oda yapmayacam.. Yoykonun anne yanı park yatağını alacam
Daha getirtmedm ama erken

Regl geldi yarın arayıp randevu alıcam yumurta takibi comooonn
Başlıyorrr cukommmmmmmm
Başlıyorrrrr

Benim dediğim de Yoyko'nun anne yanı park yatağıydı. Güzelmiş kullan da bari bize de dersin iyi mi kötü mü

Eve geldim sonra komşuya gittim kahveye çağırdı bebisiyle oynadım iyi geldi biraz

Benim dediğim de Yoyko'nun anne yanı park yatağıydı. Güzelmiş kullan da bari bize de dersin iyi mi kötü mü
Cnm 8in 1 den bahsediosan benim bikaç arkadaşm almş kullanıyorlar memnunlar.. Baya iyiymiş..
3 yaşnda şimdi oğlu, hala kullanıyormuş
Bende ikinci cocuğa kadar kullanırım
Ama tabiki sizinle tüm tecrübelerimi paylaşırım
Eve geldim sonra komşuya gittim kahveye çağırdı bebisiyle oynadım iyi geldi biraz
İnşallah kendi bebenlede oynayacan nurum benm

İnşallah hayırlısı ben yine gebelik hikayeleri okumaya başladım

Evet onu dedim. Yorumları da çok güzeldi. Ben doğurdum da beşik kaldı ahshs

İnşallah hayırlısı ben yine gebelik hikayeleri okumaya başladım
İrenbe'ninkileri izledin mi? Bugün bir tane daha izledim. Kadın defalarca tüp bebek denemiş denemiş. En sonunda doktor, dondurulmuş embriyoları varken demiş ki "Git dinlen yazı geçir, eylülde gel, transferi yapalım" vee o yaz doğal yoldan hamile kalmış kadın

Yok hepsine bakmadım daha bakayım ama şaka maka bu hafta şeytanın bacağını kırdık tamda yumurtlama dönemlerim ya arada kasılma oluyo kasigim sağ tarafında acaba diyorum kendi kendime

Yok hepsine bakmadım daha bakayım ama şaka maka bu hafta şeytanın bacağını kırdık tamda yumurtlama dönemlerim ya arada kasılma oluyo kasigim sağ tarafında acaba diyorum kendi kendime
Belli mi olur? Baksana ne hikayeler okuyoruz, duyuyoruz
Öyle deme bende baktım kafamda hepsi tamam bebiş olsun hemen tek tek gidip alcam
Ben araştırmıyorum da burada denk gelince merak edip baktım. Uzun yıllardır park yatağın çocuklar için en makul seçenek olduğunu düşünüyorum da bunun bir de anne yanı özelliği olunca dikkatimi daha bi çekti. Yorumlarına bakayım dedim

Ama ben hap kullanıom ki olmaz yani ben bakiom e bebek e falan girip alışveriş yapiom hayali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…