- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.461
Ohhh keseyi gördün sıra bebişteSagol cnm bakalim kesede bebegi de gorsek iyiydi ama bilmiyorum beklicez. Sen naptin regl oldun mi? Bugun muydu??
Yok tatlım olmadımParesilaaa yavruuuu regl oldun muuu
Insallah cnm sagliklaOhhh keseyi gördün sıra bebişte
Kalp atışı ile birlikte görürsün bebişi de
Dündü regl hala gelmedi
DusunceBulutu Nurzfr ve Bal0ncuk ben evde temizlik yapayım siz gezin umarım benim için de yani bizim için de temiz havayı içinize çekmişsinizdir ayrıca hiç kıskanmadım
Hepiniz için çektim deniz havasını içime ama çok durdurmadi herifim korona çoktur burda diye hemen o girdi ıslandı çıktı kalktıkOhhh keseyi gördün sıra bebişte
Dündü regl hala gelmedi
DusunceBulutu Nurzfr ve Bal0ncuk ben evde temizlik yapayım siz gezin umarım benim için de yani bizim için de temiz havayı içinize çekmişsinizdir ayrıca hiç kıskanmadım
Acaba miiiYok tatlım olmadım
BastımBol bol toprağa bastnmı
çektim çektimOhhh keseyi gördün sıra bebişte
Dündü regl hala gelmedi
Hissettiniz mi kuzum sizBastımdeprem olunca eşime kalk gidelim dedim yoksa kalkmazdı.üst üste iki kere oldu.sende deniz havası almışsın oh mis yarasın
çektim çektimvalla ben de mutfak dolaplarını silecektim yarına kaldı iyi oldu az hava aldım yaz geliyor çıkarız artık bol bol sende temizliğin bitince rahatlamışsındır o ferahlık da bir başka oluyor
Mutfak dolaplari silmek mi! Ayolcum o kadar derine girmesen mi? ben korkudan ust dolaplara dogru kafami bile kaldirmadim 1 haftadirBastımdeprem olunca eşime kalk gidelim dedim yoksa kalkmazdı.üst üste iki kere oldu.sende deniz havası almışsın oh mis yarasın
çektim çektimvalla ben de mutfak dolaplarını silecektim yarına kaldı iyi oldu az hava aldım yaz geliyor çıkarız artık bol bol sende temizliğin bitince rahatlamışsındır o ferahlık da bir başka oluyor
Herifi gelcekti onun geldimi acebeee@Hemsirecik nerelerdesinnnn
Gelll dedim sana didimmm didimmmmmm gelmeeeyyooonnn pareşşkooooOhhh keseyi gördün sıra bebişte
Dündü regl hala gelmedi
Bulutum sendemi izmirdesin?Bastımdeprem olunca eşime kalk gidelim dedim yoksa kalkmazdı.üst üste iki kere oldu.sende deniz havası almışsın oh mis yarasın
OlabilebulurHerifi gelcekti onun geldimi acebeee
Gelll dedim sana didimmm didimmmmmm gelmeeeyyooonnn pareşşkoooo
Bulutum sendemi izmirdesin?
Amannn acelesi yok ya abla halledersin bı ara boşver komşu evine kova mi gidecek derler bizimkiler o hesap dursun şuan bebiş ve sen daha önemlisiniz,Mutfak dolaplari silmek mi! Ayolcum o kadar derine girmesen mi? ben korkudan ust dolaplara dogru kafami bile kaldirmadim 1 haftadir
Ben yok canim ben silmiyorim zaten bizim Amazon kadini arkadasimizAmannn acelesi yok ya abla halledersin bı ara boşver komşu evine kova mi gidecek derler bizimkiler o hesap dursun şuan bebiş ve sen daha önemlisiniz,
Bu aralar gecikiyorInsallah cnm saglikla
Pare kizzz gecikmen olur mu normalde? Duzenin nasildir, hadi guzel haber insallah. Temizlik.yapacagina test mi yapsan acaba
Ohhhh misssss sefan olsunnnn... Şu korona da herşey engel anacımHepiniz için çektim deniz havasını içime ama çok durdurmadi herifim korona çoktur burda diye hemen o girdi ıslandı çıktı kalktık
Acaba miii
Ohhh çok iyi yapmışın sende boşver hava almak gibisi yokBastımdeprem olunca eşime kalk gidelim dedim yoksa kalkmazdı.üst üste iki kere oldu.sende deniz havası almışsın oh mis yarasın
Anladim sen yine de fazla yuklenme. Insallah vardir bebis. Abuk subuk ruyalar goruyor musun? Kedi videosu izlerken bile kendini aglarken buluyor musun?Bu aralar gecikiyor
Hiç regl belirtim bile yoko yüzden temizliğe vurdum napam
Ohhhh misssss sefan olsunnnn... Şu korona da herşey engel anacım
Yok canım değildir
Ohhh çok iyi yapmışın sende boşver hava almak gibisi yok
Tam bitmedi yavaş yavaş yapıyorum valla birazını da yarına bırakacağım
O zamanda yat sanki sürekli hamiş mi kalioz azıcık keyfini sürelim dimi amaBen yok canim ben silmiyorim zaten bizim Amazon kadini arkadasimizDusunceBulutu na dedim silme diye . Ben bebisi, kalp atisini duyup her seyin iyi olsugunu diyana kadar yatarim simdi.
Vakitsiz çağırıyorsun kuzumHerifi gelcekti onun geldimi acebeee
Evet en üst katız en ufak sarsıntı bile hissediliyor.neyseki kısa sürdü bundan önceki deprem gibi şiddetli değildiHissettiniz mi kuzum siz
bayramda da yapmadık pis pis kaldılar ya.altları yapıcam üstleri bakalım eşime yaptırabilirsem yaptırcam.annem de gelicek memleketten şimdi onun eleştirisini çekemem.onun gözünde hamile değilim daha ağırlaşmadık ya.neyseMutfak dolaplari silmek mi! Ayolcum o kadar derine girmesen mi? ben korkudan ust dolaplara dogru kafami bile kaldirmadim 1 haftadir
evetHerifi gelcekti onun geldimi acebeee
Olsun kuşum sen yine yukarılara uzanma hoplayıp kalkima yavaş yavaş yap temizligiBu aralar gecikiyor
Hiç regl belirtim bile yoko yüzden temizliğe vurdum napam
Ohhhh misssss sefan olsunnnn... Şu korona da herşey engel anacım
Yok canım değildir
Ohhh çok iyi yapmışın sende boşver hava almak gibisi yok
Tam bitmedi yavaş yavaş yapıyorum valla birazını da yarına bırakacağım
Rabbim kimseye yaşatmasın bidahaEvet en üst katız en ufak sarsıntı bile hissediliyor.neyseki kısa sürdü bundan önceki deprem gibi şiddetli değildi
bayramda da yapmadık pis pis kaldılar ya.altları yapıcam üstleri bakalım eşime yaptırabilirsem yaptırcam.annem de gelicek memleketten şimdi onun eleştirisini çekemem.onun gözünde hamile değilim daha ağırlaşmadık ya.neysesen yapma zaten riskli dönem ilk 3 ay hiçbir iş yapmamıştım bende
evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?