Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol cnm bakalim kesede bebegi de gorsek iyiydi ama bilmiyorum beklicez. Sen naptin regl oldun mi? Bugun muydu??
Ohhh keseyi gördün sıra bebişte
Kalp atışı ile birlikte görürsün bebişi de
Dündü regl hala gelmedi
DusunceBulutu Nurzfr ve Bal0ncuk ben evde temizlik yapayım siz gezin umarım benim için de yani bizim için de temiz havayı içinize çekmişsinizdir ayrıca hiç kıskanmadım

Insallah cnm saglikla
Pare kizzz gecikmen olur mu normalde? Duzenin nasildir, hadi guzel haber insallah. Temizlik.yapacagina test mi yapsan acaba

Hepiniz için çektim deniz havasını içime ama çok durdurmadi herifim korona çoktur burda diye hemen o girdi ıslandı çıktı kalktık
Yok tatlım olmadım
Acaba miii

Bol bol toprağa bastnmı
Bastım deprem olunca eşime kalk gidelim dedim yoksa kalkmazdı.üst üste iki kere oldu.sende deniz havası almışsın oh mis yarasın
çektim çektim valla ben de mutfak dolaplarını silecektim yarına kaldı iyi oldu az hava aldım yaz geliyor çıkarız artık bol bol sende temizliğin bitince rahatlamışsındır o ferahlık da bir başka oluyor

Hissettiniz mi kuzum siz

Mutfak dolaplari silmek mi! Ayolcum o kadar derine girmesen mi? ben korkudan ust dolaplara dogru kafami bile kaldirmadim 1 haftadir

Herifi gelcekti onun geldimi acebeee
Gelll dedim sana didimmm didimmmmmm gelmeeeyyooonnn pareşşkoooo
Bulutum sendemi izmirdesin?

Amannn acelesi yok ya abla halledersin bı ara boşver komşu evine kova mi gidecek derler bizimkiler o hesap dursun şuan bebiş ve sen daha önemlisiniz,
Ben yok canim ben silmiyorim zaten bizim Amazon kadini arkadasimiz DusunceBulutu na dedim silme diye. Ben bebisi, kalp atisini duyup her seyin iyi olsugunu diyana kadar yatarim simdi.

Insallah cnm saglikla
Pare kizzz gecikmen olur mu normalde? Duzenin nasildir, hadi guzel haber insallah. Temizlik.yapacagina test mi yapsan acaba
Bu aralar gecikiyor
Hiç regl belirtim bile yok o yüzden temizliğe vurdum napam
Hepiniz için çektim deniz havasını içime ama çok durdurmadi herifim korona çoktur burda diye hemen o girdi ıslandı çıktı kalktık

Acaba miii
Ohhhh misssss sefan olsunnnn... Şu korona da herşey engel anacım
Yok canım değildir
Ohhh çok iyi yapmışın sende boşver hava almak gibisi yok
Tam bitmedi yavaş yavaş yapıyorum valla birazını da yarına bırakacağım

Anladim sen yine de fazla yuklenme. Insallah vardir bebis. Abuk subuk ruyalar goruyor musun? Kedi videosu izlerken bile kendini aglarken buluyor musun?

Ben yok canim ben silmiyorim zaten bizim Amazon kadini arkadasimiz DusunceBulutu na dedim silme diye. Ben bebisi, kalp atisini duyup her seyin iyi olsugunu diyana kadar yatarim simdi.
O zamanda yat sanki sürekli hamiş mi kalioz azıcık keyfini sürelim dimi ama . DusunceBulutu senin içinde geçerli azıcık canıniz kıymetli olsun bee

Vakitsiz çağırıyorsun kuzum
Ben bebek görmeye Gelecem senin pabucun çoktan dama atıldı her ne kadar isimsiz de olsa benim için var Dünya'yı görmeye Gelecem

Hissettiniz mi kuzum siz
Evet en üst katız en ufak sarsıntı bile hissediliyor.neyseki kısa sürdü bundan önceki deprem gibi şiddetli değildi
Mutfak dolaplari silmek mi! Ayolcum o kadar derine girmesen mi? ben korkudan ust dolaplara dogru kafami bile kaldirmadim 1 haftadir
bayramda da yapmadık pis pis kaldılar ya.altları yapıcam üstleri bakalım eşime yaptırabilirsem yaptırcam.annem de gelicek memleketten şimdi onun eleştirisini çekemem.onun gözünde hamile değilim daha ağırlaşmadık ya.neyse sen yapma zaten riskli dönem ilk 3 ay hiçbir iş yapmamıştım bende

evet

Olsun kuşum sen yine yukarılara uzanma hoplayıp kalkima yavaş yavaş yap temizligi

Rabbim kimseye yaşatmasın bidaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…