- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.481
Oyun oynar eşim onları görüyorum rüyamda birden canlanıyorlar falan sayılır mıAnladim sen yine de fazla yuklenme. Insallah vardir bebis. Abuk subuk ruyalar goruyor musun? Kedi videosu izlerken bile kendini aglarken buluyor musun?
En büyük belirti belirtisizliktir unutmaOyun oynar eşim onları görüyorum rüyamda birden canlanıyorlar falan sayılır mıregl zamanı da ağlarımki ben
Altlar olur oturdugun yerden, ustleri de deidgin gibi ver sari bezi beyinin eline, sen de elin belinde soylersin o yaparEvet en üst katız en ufak sarsıntı bile hissediliyor.neyseki kısa sürdü bundan önceki deprem gibi şiddetli değildi
bayramda da yapmadık pis pis kaldılar ya.altları yapıcam üstleri bakalım eşime yaptırabilirsem yaptırcam.annem de gelicek memleketten şimdi onun eleştirisini çekemem.onun gözünde hamile değilim daha ağırlaşmadık ya.neysesen yapma zaten riskli dönem ilk 3 ay hiçbir iş yapmamıştım bende
evet
Aman artık diyorum varsa da sağlıklı ise de tutunur ki içimde var olduğuna dair his yok. Temizlik yapam hareket edim de regl çabuk gelsin canımOlsun kuşum sen yine yukarılara uzanma hoplayıp kalkima yavaş yavaş yap temizligi
O bana işlemez fıstık ben o kadar şanslı değilimEn büyük belirti belirtisizliktir unutma
Hayırlısı kuşum bu aralar atraction lu oldu ya hiç belli olmazAman artık diyorum varsa da sağlıklı ise de tutunur ki içimde var olduğuna dair his yok. Temizlik yapam hareket edim de regl çabuk gelsin canım
Evet yeterince abuk bi ruya sayilirOyun oynar eşim onları görüyorum rüyamda birden canlanıyorlar falan sayılır mıregl zamanı da ağlarımki ben
Amin amin Allah korusunRabbim kimseye yaşatmasın bidaha
öyle yapıyım elimi belime alınca etkili olabilir ya da o laptopunu duvara çarpıncaAltlar olur oturdugun yerden, ustleri de deidgin gibi ver sari bezi beyinin eline, sen de elin belinde soylersin o yapar
Ben bile acaba diom kız hap kullandığım halde sen düşün geçen kahve akıntı gibi geldi ilactandir dedim iki gündür de kasığımda bı batma var alla alla diyom sonra diom sağlama hap kullanıomO bana işlemez fıstık ben o kadar şanslı değilim
Artık nasıl işliyorsa beynime Allahım canlanıyorlar birbirlerine vuruyorlarEvet yeterince abuk bi ruya sayilirInsallah guzel haber verirsin bu ay canim
Kahve akıntım var ama o iki aydır var bende kasıkta ok ama o da 2 aydır var onun için ayırt edemiyorum kuzumBen bile acaba diom kız hap kullandığım halde sen düşün geçen kahve akıntı gibi geldi ilactandir dedim iki gündür de kasığımda bı batma var alla alla diyom sonra diom sağlama hap kullanıom
Yuksek bir sandalye al veya merdiven cikiyormus gibi yap. Bi tutsana fln de o da tabi napiosun fln dicek sen de iste napim ya les oldu silcem dersin o da ya sacmalama in ben yaparim der sen de emin misin bak fln.. Strateji ReisAmin amin Allah korusun
öyle yapıyım elimi belime alınca etkili olabilir ya da o laptopunu duvara çarpınca
Pekisi gelince bı Dr amca bulursun kendine o zamanKahve akıntım var ama o iki aydır var bende kasıkta ok ama o da 2 aydır var onun için ayırt edemiyorum kuzum
O yüzden içimdeki hisse güveniyorum ve yokum diyorum
Buna varım diyorumPekisi gelince bı Dr amca bulursun kendine o zaman
Harikasın diyorumBuna varım diyorum
Canm insallah bu ay hislerinde yanilirsin ve bebis gelirKahve akıntım var ama o iki aydır var bende kasıkta ok ama o da 2 aydır var onun için ayırt edemiyorum kuzum
O yüzden içimdeki hisse güveniyorum ve yokum diyorum
Yuksek bir sandalye al veya merdiven cikiyormus gibi yap. Bi tutsana fln de o da tabi napiosun fln dicek sen de iste napim ya les oldu silcem dersin o da ya sacmalama in ben yaparim der sen de emin misin bak fln.. Strateji Reis
Tatlım zaten aklımda doktorHarikasın diyorum@Bal0ncuk balus sende duyy
Hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah ablacım inşallahCanm insallah bu ay hislerinde yanilirsin ve bebis gelir
Dun aksam kardeşimde kaldim canim pek giremedim yeni geldim eve vallaHemsirecik nerelerdesinnnn
Ohhh gezion valla kafa dagitmacaDun aksam kardeşimde kaldim canim pek giremedim yeni geldim eve valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?