- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.046
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.501
Cok eglendim dunden beri en yakin arkadasimda geldi kardeşiyle girgir samata bugunde baya oynadik kendi kendimize dugun yaptık hshshsh oyle iste askos sen nasılsın naptinOhhh gezion valla kafa dagitmacanasılsın nasıl gidiyor tatil
Ohhh mis gibi olmuştur kuzum napiyim bende iki gündür herifim kafamı dagitayim diye gezdirip duruyor bakalım yarın sonuçlar çıkarsa hastaneye gidicem çıkmazsa cuma gidicem onu sbekliyomCok eglendim dunden beri en yakin arkadasimda geldi kardeşiyle girgir samata bugunde baya oynadik kendi kendimize dugun yaptık hshshsh oyle iste askos sen nasılsın naptin
Gezin gezin havalar güzelOhhh mis gibi olmuştur kuzum napiyim bende iki gündür herifim kafamı dagitayim diye gezdirip duruyor bakalım yarın sonuçlar çıkarsa hastaneye gidicem çıkmazsa cuma gidicem onu sbekliyom
Hayırlısı bakalım kuzumGezin gezin havalar güzelhayırlısıyla gelsin askos sonuclarin insallah bir an önce kavusursun bebene
Altın hazırsa neden olmasnVakitsiz çağırıyorsun kuzum
Ben bebek görmeye Gelecem senin pabucun çoktan dama atıldı her ne kadar isimsiz de olsa benim için var Dünya'yı görmeye Gelecem
Anaaaaaaa konusumu geçmedş unuttm mu anlamadm... Yaşlandm sanırmEvet en üst katız en ufak sarsıntı bile hissediliyor.neyseki kısa sürdü bundan önceki deprem gibi şiddetli değildi
bayramda da yapmadık pis pis kaldılar ya.altları yapıcam üstleri bakalım eşime yaptırabilirsem yaptırcam.annem de gelicek memleketten şimdi onun eleştirisini çekemem.onun gözünde hamile değilim daha ağırlaşmadık ya.neysesen yapma zaten riskli dönem ilk 3 ay hiçbir iş yapmamıştım bende
evet
Yettim gariiii nolieee nurumHarikasın diyorum@Bal0ncuk balus sende duyy
Dr a gidecekAltın hazırsa neden olmasn
Anaaaaaaa konusumu geçmedş unuttm mu anlamadm... Yaşlandm sanırm
Merkezmi
Yettim gariiii nolieee nurum
Kankaaaaa gellllDertler derya olmusss bende bir sandallll....
Nasıl yaaaKankaaaaa gellll
Benim hic belirtim yoktu. Ne gogsum sisti, ne kirpigim karisti, ne akinti ne bisey fazla normaldim. Daha onceki aylar ne belirtiler ne kulak cinlamalari neler neler vardi..O bana işlemez fıstık ben o kadar şanslı değilim
Nasil simdi mi gitcek test icin mi noluyo burda???
Yok regl gelirse gidecek öyle kontroleNasil simdi mi gitcek test icin mi noluyo burda???
Hi tamam ben de su an gitcek sanip heycanlandim.Yok regl gelirse gidecek öyle kontrole
Bakalım daha regl gelmediHi tamam ben de su an gitcek sanip heycanlandim.
Ben içmiorm tabiki korkmaNasıl yaaa
Ben izmire gelcemHemen gelebilirim ama herifim kızar
Gel kusummm açtım kollarımıBen içmiorm tabiki korkma
Sana ayak uyduraym dedm
Ben izmire gelcem
O zamanı sen hamiş olcanGel kusummm açtım kollarımı
Ben şimdi Haziran 15 gibi pozitifi gorcem Mart gibi dogurcam iste sen ne zaman gelcenO zamanı sen hamiş olcan
Yada doğurmuş olcan
Kız hesap yapamadm iyiden yaşlandm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?