- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.761
Sonuda güzel olsun nurum..Aynen öyle çünkü diğer taraftaki Dr tüple bile olmaz demişti hiç ummuoduk evet hayalini kuruyor edioz ama olmazsa düşüncesi hep vardı acaba para tuzağı mi sırf para almak için mi yapiolar diye düşündük durduk Allah büyük dedik
Eline sağlık ne güzel anlatmışsn ablaSenin ve kocanin cocugu olmasi imkansiz dedikleri eski bir komsumuzun iki oglu bir kizi var su an. Tedavisiz, normal yolla. Aralarinda 1er yas var. Baska bir arkadasim tup bebekle kizi oldu 1 yasina girmeden normal yolla surpriz bi sekilde oglunu aldi kucagina sok oldular. Insan umitsizlige kapiliyor zamanla ama gercekten o cocuk gelecek herkes bunu aklinin bi kosesinde tutacak. Lutfen zamana inanin, zaman oyle bir sey ki hep diyosun ki vay bee. Benim simdi durumum belli degil, insallah devam eder ama Allah bilir cok erken insallah guzel sonuclanir ama ben de dedim Vay bee!. Olumsuz dusunsem de oyle konusmamaya calistim hep..Lutfen dilinizden olumsuz cumleleri cikarin. Aklinizdan gecse de dilinize dokmeyin. Beyin soylediklerinizi gerceklestirmeye calisan bir organ sirrini cozen yok. OLACAK diceksiniz iciniz baska turli dese de. Hele yaziya asla dokmeyin. Biz de burdayiz gorcez sizin minnoslarin da haberini alicaz insallah en en en kisa zamanda
evet haklısın görüşmedim ama araştırmaktan beynim error.kimisi parası kimisi uzaklığı kimisi altından kalkamiycam korkusuNiye görüştün mu Dr la olmaz senin çocuğun hiç bı şekilde mi dedi bak bana demişlerdi hemde tüpçü demişti ama ben yılmadım sana NOluyo
aahh hadi dövün beniYardıma gelebilirim kuzu kasiniyo daha Dr la görüşmedi nasıl tedavi uygulanır araştırmadi olmaz da olmaz diyo Allah'tan ümit kesilmez bilmiyo bubir mucizee dovcem seni
bi kere denerim sonra başka yere giderim diye düşünmüştüm.ama şansımı burda denemicem sanırım.zaten bir denemelik hakkım var maddi yöndenBulunduğu şehirdeki merkezle olacak iş değil bu...
offf offf var öyle örnek çok parem.ama sorunlar farklı.benim problemim ilerleyen zamanlarda olur dedirtmiyor sanki Allah bilir elbetBir teyzem yaklaşık on sene sonra evladına kavuştu bir teyzem ilk yavrusuna tüp bebek ile kavuştu. Ki bunların biri 24 yaşında diğeri 40 yaşında oldu yani kaç sene öncesinden bu kadar teknoloji tıp iyi değilken kavuştular evlatlarına.. Eşimin bir teyzesi iki evladına da tüp bebek sahibi oldu... Görümcemin denediği tüp bebeklerin hiç biri tutmadı düşün bakalım benim şansımı düşün artık bizim genetiğimizi...
Bence bir silkelen kendine gellllllllll
Getirtme beni yanına
senin o diyen dr un hamile kaldırğında gidip suratına çarpman lazım beta değerini.pco senin çocuğun olmaz denilecek bi problem olduğunu düşünmüyorum.çünkü o kadar çok hamile kalan ve kalabilme ihtimaliÖyle kuzum da Allah'tan ümit kesilir mi rabbim inşallah yardımcı olacaktır bizim hiç durum yoktu herşey çok şükür tıkır tıkır gidildi sağlık sıkıntı çıkaracak gibi oldu ama rabbim ona da yardım etti evet sorunlarımız farklı olabilir ama Dr bana hiç bı açıklama yapmadan hsg den sonra senin hiç bı şekilde çocuğun olmaz dedi sebep bile soylememisti
eğer olsun bu amh zıkkımı böyle olmasaydı yeminle daha ümitli olurdum.çünkü hamile kalmak değildi sıkıntı ilerlememesiydi ki onun bir çözümü belki bulunurdu.ama ne dersek hepsi boş.çünkü Allah istemezse o da olmazdı.yazık burda 5 kere 9 kere benim yaşadığımı yaşayan ve sebebi bulunamayan var.ALLAH istemezse yapRAK KIPIRDAMAZ.Hem görüşmedi hemde tavsiyelere uymuo
haklısın nurum.ne desen hakılısın.hele de ben gibi karamsar bi insan nerde olumsuzluk var mıknatıs gibi çekiyorumBana irenbeyi sen dediydin sana ne dedim bilmiyorum kuzum şuan uzaklaşmak istiyorum belki sonra dedim ardından eşimin arkadaşıgil oraya yaptırmış çok memnun kalmışlar hiç arastirmadim hep ümit hanım diolardi o kalabalık olur rahat görüşmem diye gittim başka Dr a ben başladıktan sonra başka başka merkezler diyen oldu ama Dr la enerji tutması da önemli amh i düşük olup da dört beş embriyosu olan da var tek embriyo ile hamile kalanda var geçen okudum bı yerdeydi hatirlamiom hangi topikte olduğunu kadının birinin 28 yumurtası toplanmış ve hiç biri dollenememis yani yumurtanin çok olması diil bı tane olsun bizim olsun amh i düşük olup tek yumurta ile şuan bebeğini kucağına alan da var ama biz insanoğlu hep olumsuzlari cekioz neden hayakirikligina ugramayalim ama diğer taraftaki mucizeleri goremioz nedense
ağlanmaz mı.. eşimle biz kalp atışını duyduğumuzda nasıl ağlamıştık..bu sefer oldu tamam demiştik.taki bi sonraki kontrolde hastane başımıza yıkılıncaya kadar...Nasıl dolduysam baya döktüm içimibizim hiç gebelik oluşmadı kimyasal bile şuan tutar tutmaz bilmiyorum ama embriyo oluştu ya oturduk agladik inanır mısın o kadar umudumuz yoktu
canım benimmm ümidimiz hep var böyle güzel örnekler çok var ama tekrar tekrar yıkılmak..altında kalıyor insan kalkamıyor..ama sabır Allah büyüktür elbet..bir mucizesi de bizi bulur belkiSenin ve kocanin cocugu olmasi imkansiz dedikleri eski bir komsumuzun iki oglu bir kizi var su an. Tedavisiz, normal yolla. Aralarinda 1er yas var. Baska bir arkadasim tup bebekle kizi oldu 1 yasina girmeden normal yolla surpriz bi sekilde oglunu aldi kucagina sok oldular. Insan umitsizlige kapiliyor zamanla ama gercekten o cocuk gelecek herkes bunu aklinin bi kosesinde tutacak. Lutfen zamana inanin, zaman oyle bir sey ki hep diyosun ki vay bee. Benim simdi durumum belli degil, insallah devam eder ama Allah bilir cok erken insallah guzel sonuclanir ama ben de dedim Vay bee!. Olumsuz dusunsem de oyle konusmamaya calistim hep..Lutfen dilinizden olumsuz cumleleri cikarin. Aklinizdan gecse de dilinize dokmeyin. Beyin soylediklerinizi gerceklestirmeye calisan bir organ sirrini cozen yok. OLACAK diceksiniz iciniz baska turli dese de. Hele yaziya asla dokmeyin. Biz de burdayiz gorcez sizin minnoslarin da haberini alicaz insallah en en en kisa zamanda
anladm örtmenim :) seviyorum hepinizeSonuda güzel olsun nurum..
Eline sağlık ne güzel anlatmışsn abla
bir mucizee hanımmm anladnzmı acaba
Adının hakkını vereceksin inanıyorum mucizem oldu diyeceksin bize ama buna sende inanmalisin lütfen... Pko dan ya da başka bişey den demedi hiç bı açıklama yapmadı bize deevet haklısın görüşmedim ama araştırmaktan beynim error.kimisi parası kimisi uzaklığı kimisi altından kalkamiycam korkusu
aahh hadi dövün beni
bi kere denerim sonra başka yere giderim diye düşünmüştüm.ama şansımı burda denemicem sanırım.zaten bir denemelik hakkım var maddi yönden
offf offf var öyle örnek çok parem.ama sorunlar farklı.benim problemim ilerleyen zamanlarda olur dedirtmiyor sanki Allah bilir elbet
senin o diyen dr un hamile kaldırğında gidip suratına çarpman lazım beta değerini.pco senin çocuğun olmaz denilecek bi problem olduğunu düşünmüyorum.çünkü o kadar çok hamile kalan ve kalabilme ihtimali
eğer olsun bu amh zıkkımı böyle olmasaydı yeminle daha ümitli olurdum.çünkü hamile kalmak değildi sıkıntı ilerlememesiydi ki onun bir çözümü belki bulunurdu.ama ne dersek hepsi boş.çünkü Allah istemezse o da olmazdı.yazık burda 5 kere 9 kere benim yaşadığımı yaşayan ve sebebi bulunamayan var.ALLAH istemezse yapRAK KIPIRDAMAZ.
haklısın nurum.ne desen hakılısın.hele de ben gibi karamsar bi insan nerde olumsuzluk var mıknatıs gibi çekiyorum
ağlanmaz mı.. eşimle biz kalp atışını duyduğumuzda nasıl ağlamıştık..bu sefer oldu tamam demiştik.taki bi sonraki kontrolde hastane başımıza yıkılıncaya kadar...
canım benimmm ümidimiz hep var böyle güzel örnekler çok var ama tekrar tekrar yıkılmak..altında kalıyor insan kalkamıyor..ama sabır Allah büyüktür elbet..bir mucizesi de bizi bulur belki
Hayırlısı kuzum inşallahSonuda güzel olsun nurum..
Eline sağlık ne güzel anlatmışsn abla
bir mucizee hanımmm anladnzmı acaba
Cok iyi anliyorum, haklisin da. Bir yandan zaman aleyhime diye dusunuyorsun, bi yandan hemen o mutlulugu tatma hevesi yakiyo insanin icini, acabalar, ya hic olmazsa fikri..Beni artik negatif test gormek o kadar uzuyor o kadar alt ust ediyordu ki bu ay eve bile bile test almadim. Ovulasyonla anlasiliyo diyolar ya evde vardi onunla bile denemedim. Negatif gormektense regl beklicem dedim. Kendime o ani yasatmak istemedim. Merhamet once kendine, zaten gelirisi Allahin izniyle olacaktir ben tum kalbimle inaniyorumevet haklısın görüşmedim ama araştırmaktan beynim error.kimisi parası kimisi uzaklığı kimisi altından kalkamiycam korkusu
aahh hadi dövün beni
bi kere denerim sonra başka yere giderim diye düşünmüştüm.ama şansımı burda denemicem sanırım.zaten bir denemelik hakkım var maddi yönden
offf offf var öyle örnek çok parem.ama sorunlar farklı.benim problemim ilerleyen zamanlarda olur dedirtmiyor sanki Allah bilir elbet
senin o diyen dr un hamile kaldırğında gidip suratına çarpman lazım beta değerini.pco senin çocuğun olmaz denilecek bi problem olduğunu düşünmüyorum.çünkü o kadar çok hamile kalan ve kalabilme ihtimali
eğer olsun bu amh zıkkımı böyle olmasaydı yeminle daha ümitli olurdum.çünkü hamile kalmak değildi sıkıntı ilerlememesiydi ki onun bir çözümü belki bulunurdu.ama ne dersek hepsi boş.çünkü Allah istemezse o da olmazdı.yazık burda 5 kere 9 kere benim yaşadığımı yaşayan ve sebebi bulunamayan var.ALLAH istemezse yapRAK KIPIRDAMAZ.
haklısın nurum.ne desen hakılısın.hele de ben gibi karamsar bi insan nerde olumsuzluk var mıknatıs gibi çekiyorum
ağlanmaz mı.. eşimle biz kalp atışını duyduğumuzda nasıl ağlamıştık..bu sefer oldu tamam demiştik.taki bi sonraki kontrolde hastane başımıza yıkılıncaya kadar...
canım benimmm ümidimiz hep var böyle güzel örnekler çok var ama tekrar tekrar yıkılmak..altında kalıyor insan kalkamıyor..ama sabır Allah büyüktür elbet..bir mucizesi de bizi bulur belki
evet nuru m hepimiz güleriz inşallah :)Adının hakkını vereceksin inanıyorum mucizem oldu diyeceksin bize ama buna sende inanmalisin lütfen... Pko dan ya da başka bişey den demedi hiç bı açıklama yapmadı bize de
bizi en çok biz gibi yaşayanlar anlar..nasip de varsa gelecektir inşallah güzel kalbine teşekkür ederim :)Cok iyi anliyorum, haklisin da. Bir yandan zaman aleyhime diye dusunuyorsun, bi yandan hemen o mutlulugu tatma hevesi yakiyo insanin icini, acabalar, ya hic olmazsa fikri..Beni artik negatif test gormek o kadar uzuyor o kadar alt ust ediyordu ki bu ay eve bile bile test almadim. Ovulasyonla anlasiliyo diyolar ya evde vardi onunla bile denemedim. Negatif gormektense regl beklicem dedim. Kendime o ani yasatmak istemedim. Merhamet once kendine, zaten gelirisi Allahin izniyle olacaktir ben tum kalbimle inaniyorum
Bak canımevet haklısın görüşmedim ama araştırmaktan beynim error.kimisi parası kimisi uzaklığı kimisi altından kalkamiycam korkusu
aahh hadi dövün beni
@Hemsirecik @HtceyldrmParesilaaa cukulatam @anonimbirbayan sarılıp ağlayalım mı
Nurzfr @NealStreet sizi hamile sayıyorum
Sende mi iki yıllık oluyorsun eskidik beeeağlamayacağıııım ağlwmayacığğğıııımmm
Elbet bir gün olacak ya napalım..
2 sene olcak temmuzda 2 sene ..
24 ay..
Bazen düşündükçe şıldıracak gibi oluyorum o yüzden düşünmemeye çalışıyorum
Sende mi iki yıllık oluyorsun eskidik beee
Sorma arkadaşımın biri ilk geceden hamile kaldı bende öyle olurum sandım ama iki yıl olacak benimde bak tupculuk oldukhe ya temmuzda denemiştik ilk aydan hamile kalırım sanmıştım ama üstünden 2 sene geöti hakshkshdkdnkd
Sorma arkadaşımın biri ilk geceden hamile kaldı bende öyle olurum sandım ama iki yıl olacak benimde bak tupculuk olduk
Zamanı gelmemiştir daha kuzummmAslında ben bebe istemiyodum. Eşim çok istiyordu , bir temmuz ayı evlilik yıldönümümüzde bile isteye şeettiibende çok ağladım hamileyim bebek olucak napıcam ne edicem diye diye baktım olmadı adet geldi, ikinci ay bu sefer ben denemek istedim, üç dört beş diye diye 24 ay oluyo hajahsjhsj . Bebem bana sen beni istememiştin bende gelmiyom diyo
Olabilir vallabütün şanslarını kullanmışlar
Aşkom benim annem 9 çocuk doğurmuş 4 ü ölmüş doğduktan sonra en fazla yaşayan 19 gün yaşamış. Sonra korunması için bişeyler yaptırmıştır. Sonra be kardeş yaşamışız. Ananem 10Bak canım
Senin hamileliklerinin hepsi kendiliğinden olmuştu. Biraz evet maddiyat bükğyor ama tüp tedavisi ne demek en iyi olanlarını almak demek değil mi!!!!!!!!! Sorunların farklı olduğunu nerden biliyorsun. Bu Amh nin genetik olduğunu bilmiyor musun. Benim düşük... Belki teyzeleriminde düşüktü... Yengem Allah rahmet eylesin bir litre su taşısa çocuğu düşermiş yine hamile kaldığında anneyi öldürür diye çocuk düşsün diye iğne yapmışlar ne olmuş tahmin et o iğne sanki bebeği beslenmiş ahanda şimdi 33 yaşında iki kız babası
Yapma nolur mucize yapma bu şekilde ümitsiz olursan tedavilerinin hiç biri olumlu olmaz bunu biliyorsun
Yaaaa gözlerim dolduKürtaj sonrası çalışma arkadaşlarımın yolladığı çiçek ve notları hala notu ile beraber saklarım.. Her çiçeği silmem de açarım okurum notu.... Bu çiçek bir yıldır kaç defa açtı... Ben inanıyorum ben de çiçek açacağımbir mucizee nolur sende inan
Yaaaa sen de mi o kadar oldu mu ben seni yenisindir sanıyordum yaaağlamayacağıııım ağlwmayacığğğıııımmm
Elbet bir gün olacak ya napalım..
2 sene olcak temmuzda 2 sene ..
24 ay..
Bazen düşündükçe şıldıracak gibi oluyorum o yüzden düşünmemeye çalışıyorum
Benimki de demişti hemen çocuk yapalım olsun diye ben dedim hayır evliliğe birbirimize alışalım ya boşanırsak falan diye düşünerekten hemen olsun istemedim. Çünkü sanıyordum ki içine aktığı anda ben hamileyim. Koca kafama... EdemOlabilir vallahatta bende korunsak mi dedim herif de olsun bian önce bebeğimiz dediydi
Zamanı gelmemiştir daha kuzummm
Olabilir vallahatta bende korunsak mi dedim herif de olsun bian önce bebeğimiz dediydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?