Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

oldu canısı malesef..
Aynen çok yakında gelecekler
geldiklerinde popolarına vururuz

Hepimiz öyle sanıyoduk kusummm

Anacım hangimiz stresli değiliz ki
Sen de kolay şeyler yaşamadın... O an anlamıyoruz ama vucut bir şekilde bunu bizden çıkarıyor. Ah bir sakinleşebilsen ah bir sakinleşebilsen...döllenme için tek yumurta tek spremin gerekli olduğunu hatırlayabilsen... Az olması kalitesini artıramayacağın anlamına gelmediğini bir hatırlayabilsen... Seni çok seviyorum mucizem... Mucizeni de göreceğiz ben inanıyorum...

Aha bunlara bitiyorum korunurken hamile kalmışmış
Biz bundan kaybediyoruz sanırım
Arttiriyorum benim teyzem spiral varken kaldi. Ama onunki gercekten dogru cok agladi. Butun sulale korkariz o cocuktan spirali asan neler yapmaz diye cok da tatliskodur teyzeoglu o baksa

Hepimiz öyle sanıyoduk kusummm
Neden öyle değil Di bütün kadınlar doğurgan olmadı ki ben en çok da korunarak hamile kalmak isterdim yani ya da zevk suyundan yani dokunsa hamile kalıyorum falan demek isterdim
Bilmiyorum mmmm balım ama yıkılan taraf an geliyor ağır basıyor. Sonra tekrar ümitleniyorum tekrar hevesleniyorum sonra yine boş. Bak herşey ortada belki de hiç.. Diyorum.. Ama ümit bitmez ki yoksa yaşanır mı
Ama varya bunun havası artistte yok yavv inan halt etmişler yanındaben patronun karısına demiştim 2 çocukları var 3.yü biraz daha zaman geçsin falan muhabbeti yaptı ben de dedim ki aman nolcak o isteyince hemen olmuyor ki dedim o da dedi ki yok ben hemen kalıyorum. Ben bişi diyemedim. Aynı şekilde Bi arkadaşın karısı sprial la korunuyomuş onların da. 3.çocuk muhabbeti oldu aynı lafları ona söyledim ben spriel i çıkardığım anda hamile kalırım hiç Bi sıkıntım yok benim dedi.o an sadece sıkıntısı olan ben mişim gibi hissettimama adamlar yumurtalı spermleri hedef şaşmıyor tam isabet işte.
Yazık benim kocacım da her ay bordo bereli yetiştiriyorum ben onları diye salıyor ama neyleyim hatunun içi bomboş demekki ciğerlerime kadar da göndersek yumurta bulamıyor

Kız hiç güleceğim yoktu benim kendi annem öyle dokunsa hamile kaliomus

Korunurken hamile kalanlara "Demek ki korunmuyor mussunuz" deyip cekilmek lazim geriye Korundugunuzu saniyormussunuz yaa lise ogrencileri bile biliyo nasil korunucani atmasinlar kafadan yani cok mu dogurgan oldugunu ispatlamis oluyo

Korunurken hamile kalanlara "Demek ki korunmuyor mussunuz" deyip cekilmek lazim geriye Korundugunuzu saniyormussunuz yaa lise ogrencileri bile biliyo nasil korunucani atmasinlar kafadan yani cok mu dogurgan oldugunu ispatlamis oluyo
Kesinlikle çok doğurgan lar her ne kadar Bi Suriyeliler kadar olmasa da

Kesinlikle çok doğurgan lar her ne kadar Bi Suriyeliler kadar olmasa da
Allah akil fikir versin. Onu bile yaristiriyolar. Daha durun siz simdi bebisler gelecek sut yaristircaklar. Benim sutum cok gelirdi fln dicekler sizinki onlarinki kadar gelmicek asla gelemez...Ayy ben de gorumceyim gelinimizle bayiliriz birbirimize surekli arar dertlesiriz.. Uzulmesin diye icim titrer abimi gömeriz birlikte yeri gelir. Allah mutsuz insanlardan uzak etsin herkesi ben mutsuz, kompleksli insandan korkarim cunku zarar verir..

Negatif negatif konusup deli etme insani
Kizlaaar kuzenim doğum yaptı bebis bakmaya gidiyorum
Gozunuz aydin canim saglikla buyusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…