- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.781
Aşkom benim annem 9 çocuk doğurmuş 4 ü ölmüş doğduktan sonra en fazla yaşayan 19 gün yaşamış. Sonra korunması için bişeyler yaptırmıştır. Sonra be kardeş yaşamışız. Ananem 10
Çocuk doğurmuş 9 hayatta. Baannem 7 çocuk. Ablam 38 yaşında 4.çocuğunu doğurdu. Annem 41 42 yaşlarında doğurmuş kardeşimi. Ama sonra adeti kesilmiş. Ben genç kızken o yaşlarda menepoz normal sanıyordum. Sonra normal yaşı 50 küsür yaşlar diye öğrenince anladm ki annem de erken girmiş menepoza. Ama olacak ki şansızlık bana vurmuş. 29 yaşımda bunların habercisi problemin anası oldum.
Kimin ne derdi var bilmiyoruz elbet. Ancak diyorum keşke benim şu amh değerine hiç bakmasaydı Dr hiç bilmeseydim öğrenmeseydim. Çünkü en çok onu taktığım için çok uzak geliyor olumlu şeyler. Ama ümidim elbet hep var
Yaaaa gözlerim doldu
Ama ben sana inanıyorum çok yakın zamanda güzel haber vericeksinsenin hayatın çok stresli o yüzden etkileniyorum bence
Yaaaa sen de mi o kadar oldu mu ben seni yenisindir sanıyordum yaaneyse ağlamak yok gelecek yakında topaç dötlü bebeler
Benimki de demişti hemen çocuk yapalım olsun diye ben dedim hayır evliliğe birbirimize alışalım ya boşanırsak falan diye düşünerekten hemen olsun istemedim. Çünkü sanıyordum ki içine aktığı anda ben hamileyim. Koca kafama... Edem
Hepimiz öyle sanıyoduk kusummmAşkom benim annem 9 çocuk doğurmuş 4 ü ölmüş doğduktan sonra en fazla yaşayan 19 gün yaşamış. Sonra korunması için bişeyler yaptırmıştır. Sonra be kardeş yaşamışız. Ananem 10
Çocuk doğurmuş 9 hayatta. Baannem 7 çocuk. Ablam 38 yaşında 4.çocuğunu doğurdu. Annem 41 42 yaşlarında doğurmuş kardeşimi. Ama sonra adeti kesilmiş. Ben genç kızken o yaşlarda menepoz normal sanıyordum. Sonra normal yaşı 50 küsür yaşlar diye öğrenince anladm ki annem de erken girmiş menepoza. Ama olacak ki şansızlık bana vurmuş. 29 yaşımda bunların habercisi problemin anası oldum.
Kimin ne derdi var bilmiyoruz elbet. Ancak diyorum keşke benim şu amh değerine hiç bakmasaydı Dr hiç bilmeseydim öğrenmeseydim. Çünkü en çok onu taktığım için çok uzak geliyor olumlu şeyler. Ama ümidim elbet hep var
Yaaaa gözlerim doldu
Ama ben sana inanıyorum çok yakın zamanda güzel haber vericeksinsenin hayatın çok stresli o yüzden etkileniyorum bence
Yaaaa sen de mi o kadar oldu mu ben seni yenisindir sanıyordum yaaneyse ağlamak yok gelecek yakında topaç dötlü bebeler
Benimki de demişti hemen çocuk yapalım olsun diye ben dedim hayır evliliğe birbirimize alışalım ya boşanırsak falan diye düşünerekten hemen olsun istemedim. Çünkü sanıyordum ki içine aktığı anda ben hamileyim. Koca kafama... Edem
Aaa öyle deme görümcem korunurken oldu tamda ben yeni tüp merkezin e başladığımdaaynen kuzuu
Hahahahah korunurken kalmak cidden bana show geliyo ama
Anacım hangimiz stresli değiliz kiAşkom benim annem 9 çocuk doğurmuş 4 ü ölmüş doğduktan sonra en fazla yaşayan 19 gün yaşamış. Sonra korunması için bişeyler yaptırmıştır. Sonra be kardeş yaşamışız. Ananem 10
Yaaaa gözlerim doldu
Aha bunlara bitiyorum korunurken hamile kalmışmışAaa öyle deme görümcem korunurken oldu tamda ben yeni tüp merkezin e başladığımda
SanırımAha bunlara bitiyorum korunurken hamile kalmışmış
Biz bundan kaybediyoruz sanırım
Arttiriyorum benim teyzem spiral varken kaldi. Ama onunki gercekten dogru cok agladi. Butun sulale korkariz o cocuktan spirali asan neler yapmaz diyeAha bunlara bitiyorum korunurken hamile kalmışmış
Neden öyle değil Di bütün kadınlar doğurgan olmadı ki ben en çok da korunarak hamile kalmak isterdim yani ya da zevk suyundan yani dokunsa hamile kalıyorum falan demek isterdimHepimiz öyle sanıyoduk kusummm
Bilmiyorum mmmm balım ama yıkılan taraf an geliyor ağır basıyor. Sonra tekrar ümitleniyorum tekrar hevesleniyorum sonra yine boş. Bak herşey ortada belki de hiç.. Diyorum.. Ama ümit bitmez ki yoksa yaşanır mıAnacım hangimiz stresli değiliz ki
Sen de kolay şeyler yaşamadın... O an anlamıyoruz ama vucut bir şekilde bunu bizden çıkarıyor. Ah bir sakinleşebilsen ah bir sakinleşebilsen...döllenme için tek yumurta tek spremin gerekli olduğunu hatırlayabilsen... Az olması kalitesini artıramayacağın anlamına gelmediğini bir hatırlayabilsen... Seni çok seviyorum mucizem... Mucizeni de göreceğiz ben inanıyorum...
Ama varya bunun havası artistte yok yavv inan halt etmişler yanındaAha bunlara bitiyorum korunurken hamile kalmışmış
Kız hiç güleceğim yoktu benim kendi annem öyle dokunsa hamile kaliomusNeden öyle değil Di bütün kadınlar doğurgan olmadı ki ben en çok da korunarak hamile kalmak isterdim yani ya da zevk suyundan yani dokunsa hamile kalıyorum falan demek isterdim
Bilmiyorum mmmm balım ama yıkılan taraf an geliyor ağır basıyor. Sonra tekrar ümitleniyorum tekrar hevesleniyorum sonra yine boş. Bak herşey ortada belki de hiç.. Diyorum.. Ama ümit bitmez ki yoksa yaşanır mı
Ama varya bunun havası artistte yok yavv inan halt etmişler yanındaben patronun karısına demiştim 2 çocukları var 3.yü biraz daha zaman geçsin falan muhabbeti yaptı ben de dedim ki aman nolcak o isteyince hemen olmuyor ki dedim o da dedi ki yok ben hemen kalıyorum. Ben bişi diyemedim. Aynı şekilde Bi arkadaşın karısı sprial la korunuyomuş onların da. 3.çocuk muhabbeti oldu aynı lafları ona söyledim ben spriel i çıkardığım anda hamile kalırım hiç Bi sıkıntım yok benim dedi.o an sadece sıkıntısı olan ben mişim gibi hissettim ama adamlar yumurtalı spermleri hedef şaşmıyor tam isabet işte.
Yazık benim kocacım da her ay bordo bereli yetiştiriyorum ben onları diye salıyor ama neyleyim hatunun içi bomboş demekki ciğerlerime kadar da göndersek yumurta bulamıyor
Yaaaa Hakkaten haaArttiriyorum benim teyzem spiral varken kaldi. Ama onunki gercekten dogru cok agladi. Butun sulale korkariz o cocuktan spirali asan neler yapmaz diyecok da tatliskodur teyzeoglu o baksa
Korunurken hamile kalanlara "Demek ki korunmuyor mussunuz" deyip cekilmek lazim geriyeAha bunlara bitiyorum korunurken hamile kalmışmış
Nasıl Yaaaaaaa olamazzzzKız hiç güleceğim yoktu benim kendi annem öyle dokunsa hamile kaliomus
Kesinlikle çok doğurgan larKorunurken hamile kalanlara "Demek ki korunmuyor mussunuz" deyip cekilmek lazim geriyeKorundugunuzu saniyormussunuz yaa lise ogrencileri bile biliyo nasil korunucani atmasinlar kafadan yani cok mu dogurgan oldugunu ispatlamis oluyo
Allah akil fikir versin. Onu bile yaristiriyolar. Daha durun siz simdi bebisler gelecek sut yaristircaklar. Benim sutum cok gelirdi fln diceklerKesinlikle çok doğurgan larher ne kadar Bi Suriyeliler kadar olmasa da
Beni sayma ben bilerek bekliyorum kapanisi yapicamHemsirecik @Htceyldrm Paresilaaa cukulatam anonimbirbayan sarılıp ağlayalım mı
Nurzfr @NealStreet sizi hamile sayıyorum
Kizlaaar kuzenim doğum yaptı bebis bakmaya gidiyorum
Aminn inşallah ❤❤❤❤Gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun
Negatif negatif konusup deli etme insaniAşkom benim annem 9 çocuk doğurmuş 4 ü ölmüş doğduktan sonra en fazla yaşayan 19 gün yaşamış. Sonra korunması için bişeyler yaptırmıştır. Sonra be kardeş yaşamışız. Ananem 10
Yaaaa gözlerim doldu
Gozunuz aydin canim saglikla buyusunKizlaaar kuzenim doğum yaptı bebis bakmaya gidiyorum
Aminn insallah beybiler❤❤❤Negatif negatif konusup deli etme insani
Gozunuz aydin canim saglikla buyusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?