Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım benim bitmez bitmez görmediklerAllah insan halinden anlayan insanlar çıkarsın karşımıza
Beni sayma ben bilerek bekliyorum kapanisi yapicam
Ama sizinle sarilip aglayabilirim
Saka bi yana surda kac kisi kalmisiz
Davşanla uğraşma cocukla uğraş doğur len doğurrrrr
Kizlaaar kuzenim doğum yaptı bebis bakmaya gidiyorum
Yaaaaa hayırlı olsun
Negatif negatif konusup deli etme insani

Gozunuz aydin canim saglikla buyusun
Gelen vurdu giden vurdu Bi de sen vur anonim nerden geldiği belli olmadan

Arttiriyorum benim teyzem spiral varken kaldi. Ama onunki gercekten dogru cok agladi. Butun sulale korkariz o cocuktan spirali asan neler yapmaz diye cok da tatliskodur teyzeoglu o baksa
Spiral için birşey diyemiyorum kayıyor.. Düzgün takılmıyor vs vs ama yani geri çekilme bu bir koruma yolu değil ne bilim doğum kontrol hapı kullanırken prezervatif kullanırken hamile kalmak bilemedim inanmıyorum bunlara
Her zaman umutlu ol kuzum... İşte bu laflar insanın canını acıtıyor.. Hiçte içi boş değil sana öyle geliyor
Korunurken hamile kalanlara "Demek ki korunmuyor mussunuz" deyip cekilmek lazim geriye Korundugunuzu saniyormussunuz yaa lise ogrencileri bile biliyo nasil korunucani atmasinlar kafadan yani cok mu dogurgan oldugunu ispatlamis oluyo
Valla bana denk gelse diyeceğim laflar bunlar bize lisede bile eğitim verdiler
Oh gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün Allahım sana bana hepimize nasip etsin

Oyy deme oyle teyzesi o da benim bebisim
Bebe icinde ugrasiyorum bugun yumurtaliklarimda batma vardi ovulasyin testi yaptim pozitif cikti hemen degerlendirdim yarinda degerlendiririm sonrasinda beklicem

Ama hak ettin boyle negatif konusursan gelen vurur giden vurur

Sagol mucizemm❤❤
Amin pariskom insallah❤❤❤

Ya kizlar hele toplanin size bisi dicem. Hurafe diye dusunebilirsiniz oyledir de belki ama ben bilimsel bir tarafi da olabilecegini dusunuyorum, koskoca Ay bu neden olmasin.. Ayin hareketlerinin dogurganlik, bebek, dogum vs olayini etkiledigi dusunuluyor. Yani soyle Dolunay zamanlarinda daha cok dogum gerceklesirmis diye bir sey okumustum tesadufen. Bir de Ay basi der eskiler regl/adet olayina. Eskiden tum kadinlarin (yani tabi dusunun insaligin ilk zamanlari kac kadin var ki dunyada) ayni anda adet gordugu ve bunun da Ayin hep ayni zamanlarinda gerceklestigine dair bilgiler var. Zamanla tabi insanlarin farkli cografyalarda ve kosullarda yasamaya baslamasi, dis etkenler derken hic kimsenin regl zamanin birnirini tutmuyor. Sadece cok sik gorustugunuz is arkadasinizla reglinizn benzemeye basladigini gorebilirsiniz. Lafi getirecegi yer su, yumurtlama zamanlarinizin Dolunay gunune geldigi geceleri affetmeyin! Mumkunse o gun, degilse bir gunoncesi veya sonrasini veya o haftasini yumurtlamaniza denkgelmese bile degerlendirmeye calisin. Ama simdi bu demek degil ki dolunayda olmazsa olmuyo hayir sadece dogurganlikla ilsikili oldugu dusunuldugu icin olasiligi yukseltiyo diyelim. Bir sonraki dolunay 24 Haziran. Insallah ona kalmadan gelir bebisler ama aklinizin bir kosesinde olsun.

Ohoo ben o tarihte zaten pozitifi gorcemki

Bi arkadasim benim kiz onunki erkek diye erkek olmasi daha zormus demisti ben de Zoru basardik yani diyosun dedim:) insanlar surekli kiyas pesinde. Kucucuk cocuklari alet etmeseler keske

Bi arkadasim benim kiz onunki erkek diye erkek olmasi daha zormus demisti ben de Zoru basardik yani diyosun dedim:) insanlar surekli kiyas pesinde. Kucucuk cocuklari alet etmeseler keske
Bana bakıp sen sadece erkek doğurabilirsin kız annesi tipi yok sende demişlerdi bunu diyenin 3 kızı var ikisini de daha yapamadım
Gerçekten yazık şey yarıştırır gibi

Balımm işte maddi yönden yaşayacaklarını bildiğim için öyle dedm zaten..
Kaldıki inan bana maddisi cokta önemli değil manevi kısmı önemli..
O yüzden tatlım iyi bir merkez seç..
Amh tüp bebekte önemli etken
Hayırlısı kuzum inşallah @NealStreet aman yaa sende gittin gittin hep olumsuzlari baktın bizi muhabbetinden mahrum bıraktın
@NealStreet çabıkkk gell çabıkkkk

Parem ya
Cok seviorm seni cok

Cukomm bende öle sanırdım
Hemen gebe kalcam kaza kurşununa gittim dedm.. Snra baktm yk gebe değilim.. Snra hadi deniek die die 2 sene geçti
Kocam sprem testi vereceği zaman atar yaptı ne yani bende sorunmu var die..
Doğak besleniorm herşey yiyorm vs
Bi baktık takkk spremler sorunlu

Beni sayma ben bilerek bekliyorum kapanisi yapicam
Ama sizinle sarilip aglayabilirim
Saka bi yana surda kac kisi kalmisiz
Hopppp nere nere. Sen açılışı yap hadeee

Darısı başına inşallah aşkoşşşş

Bende dicem korunurken hamile kaldım diye şuan hamile olabilirim ama korunma ilacı verdi Dr
Bir ara meşhurdu korunurken

Vuhuuuu yansın geceler pelin su eceler cıstık cıstık cıstık kanka 3 gün kocanın bırakma peşini
Sagol mucizemm❤❤

Amin pariskom insallah❤❤❤
Aşgo sen dayıoğlu mu oldun şimdi aslskdkdldl
Sanırım nicel Taşdemir de karar kılabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…