- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.801
Darısı başına inşallahKizlaaar kuzenim doğum yaptı bebis bakmaya gidiyorum
Amin insallah hepimize ❤❤❤Darısı başına inşallah
Aynen canım benim bitmez bitmez görmediklerAllah akil fikir versin. Onu bile yaristiriyolar. Daha durun siz simdi bebisler gelecek sut yaristircaklar. Benim sutum cok gelirdi fln diceklersizinki onlarinki kadar gelmicek asla gelemez...Ayy ben de gorumceyim gelinimizle bayiliriz birbirimize surekli arar dertlesiriz.. Uzulmesin diye icim titrer abimi gömeriz birlikte yeri gelir. Allah mutsuz insanlardan uzak etsin herkesi ben mutsuz, kompleksli insandan korkarim cunku zarar verir..
Davşanla uğraşma cocukla uğraş doğur len doğurrrrrBeni sayma ben bilerek bekliyorum kapanisi yapicam
Ama sizinle sarilip aglayabilirim
Saka bi yana surda kac kisi kalmisiz
Yaaaaa hayırlı olsunKizlaaar kuzenim doğum yaptı bebis bakmaya gidiyorum
Gelen vurdu giden vurdu Bi de sen vur anonim nerden geldiği belli olmadanNegatif negatif konusup deli etme insani
Gozunuz aydin canim saglikla buyusun
Spiral için birşey diyemiyorum kayıyor.. Düzgün takılmıyor vs vs ama yani geri çekilme bu bir koruma yolu değil ne bilim doğum kontrol hapı kullanırken prezervatif kullanırken hamile kalmak bilemedimArttiriyorum benim teyzem spiral varken kaldi. Ama onunki gercekten dogru cok agladi. Butun sulale korkariz o cocuktan spirali asan neler yapmaz diyecok da tatliskodur teyzeoglu o baksa
Her zaman umutlu ol kuzum... İşte bu laflar insanın canını acıtıyor.. Hiçte içi boş değil sana öyle geliyorNeden öyle değil Di bütün kadınlar doğurgan olmadı ki ben en çok da korunarak hamile kalmak isterdim yani ya da zevk suyundan yani dokunsa hamile kalıyorum falan demek isterdim
Bilmiyorum mmmm balım ama yıkılan taraf an geliyor ağır basıyor. Sonra tekrar ümitleniyorum tekrar hevesleniyorum sonra yine boş. Bak herşey ortada belki de hiç.. Diyorum.. Ama ümit bitmez ki yoksa yaşanır mı
Ama varya bunun havası artistte yok yavv inan halt etmişler yanındaben patronun karısına demiştim 2 çocukları var 3.yü biraz daha zaman geçsin falan muhabbeti yaptı ben de dedim ki aman nolcak o isteyince hemen olmuyor ki dedim o da dedi ki yok ben hemen kalıyorum. Ben bişi diyemedim. Aynı şekilde Bi arkadaşın karısı sprial la korunuyomuş onların da. 3.çocuk muhabbeti oldu aynı lafları ona söyledim ben spriel i çıkardığım anda hamile kalırım hiç Bi sıkıntım yok benim dedi.o an sadece sıkıntısı olan ben mişim gibi hissettim ama adamlar yumurtalı spermleri hedef şaşmıyor tam isabet işte.
Yazık benim kocacım da her ay bordo bereli yetiştiriyorum ben onları diye salıyor ama neyleyim hatunun içi bomboş demekki ciğerlerime kadar da göndersek yumurta bulamıyor
Valla bana denk gelse diyeceğim laflar bunlarKorunurken hamile kalanlara "Demek ki korunmuyor mussunuz" deyip cekilmek lazim geriyeKorundugunuzu saniyormussunuz yaa lise ogrencileri bile biliyo nasil korunucani atmasinlar kafadan yani cok mu dogurgan oldugunu ispatlamis oluyo
Oh gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün Allahım sana bana hepimize nasip etsinKizlaaar kuzenim doğum yaptı bebis bakmaya gidiyorum
Oyy deme oyle teyzesi o da benim bebisimAynen canım benim bitmez bitmez görmediklerAllah insan halinden anlayan insanlar çıkarsın karşımıza
Davşanla uğraşma cocukla uğraş doğur len doğurrrrr
Yaaaaa hayırlı olsun
Gelen vurdu giden vurdu Bi de sen vur anonim nerden geldiği belli olmadan
Sagol mucizemm❤❤Aynen canım benim bitmez bitmez görmediklerAllah insan halinden anlayan insanlar çıkarsın karşımıza
Davşanla uğraşma cocukla uğraş doğur len doğurrrrr
Yaaaaa hayırlı olsun
Gelen vurdu giden vurdu Bi de sen vur anonim nerden geldiği belli olmadan
Amin pariskom insallah❤❤❤Spiral için birşey diyemiyorum kayıyor.. Düzgün takılmıyor vs vs ama yani geri çekilme bu bir koruma yolu değil ne bilim doğum kontrol hapı kullanırken prezervatif kullanırken hamile kalmak bilemediminanmıyorum bunlara
Her zaman umutlu ol kuzum... İşte bu laflar insanın canını acıtıyor.. Hiçte içi boş değil sana öyle geliyor
Valla bana denk gelse diyeceğim laflar bunlarbize lisede bile eğitim verdiler
Oh gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün Allahım sana bana hepimize nasip etsin
Ohoo ben o tarihte zaten pozitifi gorcemkiYa kizlar hele toplanin size bisi dicem. Hurafe diye dusunebilirsiniz oyledir de belki ama ben bilimsel bir tarafi da olabilecegini dusunuyorum, koskoca Ay bu neden olmasin.. Ayin hareketlerinin dogurganlik, bebek, dogum vs olayini etkiledigi dusunuluyor. Yani soyle Dolunay zamanlarinda daha cok dogum gerceklesirmis diye bir sey okumustum tesadufen. Bir de Ay basi der eskiler regl/adet olayina. Eskiden tum kadinlarin (yani tabi dusunun insaligin ilk zamanlari kac kadin var ki dunyada) ayni anda adet gordugu ve bunun da Ayin hep ayni zamanlarinda gerceklestigine dair bilgiler var. Zamanla tabi insanlarin farkli cografyalarda ve kosullarda yasamaya baslamasi, dis etkenler derken hic kimsenin regl zamanin birnirini tutmuyor. Sadece cok sik gorustugunuz is arkadasinizla reglinizn benzemeye basladigini gorebilirsiniz. Lafi getirecegi yer su, yumurtlama zamanlarinizin Dolunay gunune geldigi geceleri affetmeyin! Mumkunse o gun, degilse bir gunoncesi veya sonrasini veya o haftasini yumurtlamaniza denkgelmese bile degerlendirmeye calisin. Ama simdi bu demek degil ki dolunayda olmazsa olmuyo hayir sadece dogurganlikla ilsikili oldugu dusunuldugu icin olasiligi yukseltiyo diyelim. Bir sonraki dolunay 24 Haziran. Insallah ona kalmadan gelir bebisler ama aklinizin bir kosesinde olsun.
Bi arkadasim benim kiz onunki erkek diye erkek olmasi daha zormus demisti ben de Zoru basardik yani diyosun dedim:) insanlar surekli kiyas pesinde. Kucucuk cocuklari alet etmeseler keskeSpiral için birşey diyemiyorum kayıyor.. Düzgün takılmıyor vs vs ama yani geri çekilme bu bir koruma yolu değil ne bilim doğum kontrol hapı kullanırken prezervatif kullanırken hamile kalmak bilemediminanmıyorum bunlara
Her zaman umutlu ol kuzum... İşte bu laflar insanın canını acıtıyor.. Hiçte içi boş değil sana öyle geliyor
Valla bana denk gelse diyeceğim laflar bunlarbize lisede bile eğitim verdiler
Oh gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün Allahım sana bana hepimize nasip etsin
Ohoo ben o tarihte zaten pozitifi gorcemki
Bana bakıp sen sadece erkek doğurabilirsin kız annesi tipi yok sende demişlerdiBi arkadasim benim kiz onunki erkek diye erkek olmasi daha zormus demisti ben de Zoru basardik yani diyosun dedim:) insanlar surekli kiyas pesinde. Kucucuk cocuklari alet etmeseler keske
Sağolasın ablam yaa daha az önce herifle tarih hesapladık da ondan aynı tarihlere geliyo zaten benimde pozitifi görmek 20-25 Haziran arasıEvet ama zaten dedim ya o tarihe kalmasin insallah diye. Ya Nurum o kadar bilgi verdik surda askolsun yeaaa:))))
Bana da sen daha çocuk gibisin dediler ne güzel çocuğumla birlikte buyurun fena mıBana bakıp sen sadece erkek doğurabilirsin kız annesi tipi yok sende demişlerdibunu diyenin 3 kızı var ikisini de daha yapamadım
Gerçekten yazık şey yarıştırır gibi
Hiç çocukluğunu kaybetme fıstıkımBana da sen daha çocuk gibisin dediler ne güzel çocuğumla birlikte buyurun fena mı
:)) insallah insallah hadi burdayiz herkes bebeklenmeden kaleyi terketmek yokSağolasın ablam yaa daha az önce herifle tarih hesapladık da ondan aynı tarihlere geliyo zaten benimde pozitifi görmek 20-25 Haziran arası
Balımm işte maddi yönden yaşayacaklarını bildiğim için öyle dedm zaten..evet haklısın görüşmedim ama araştırmaktan beynim error.kimisi parası kimisi uzaklığı kimisi altından kalkamiycam korkusu
aahh hadi dövün beni
bi kere denerim sonra başka yere giderim diye düşünmüştüm.ama şansımı burda denemicem sanırım.zaten bir denemelik hakkım var maddi yönden
offf offf var öyle örnek çok parem.ama sorunlar farklı.benim problemim ilerleyen zamanlarda olur dedirtmiyor sanki Allah bilir elbet
senin o diyen dr un hamile kaldırğında gidip suratına çarpman lazım beta değerini.pco senin çocuğun olmaz denilecek bi problem olduğunu düşünmüyorum.çünkü o kadar çok hamile kalan ve kalabilme ihtimali
eğer olsun bu amh zıkkımı böyle olmasaydı yeminle daha ümitli olurdum.çünkü hamile kalmak değildi sıkıntı ilerlememesiydi ki onun bir çözümü belki bulunurdu.ama ne dersek hepsi boş.çünkü Allah istemezse o da olmazdı.yazık burda 5 kere 9 kere benim yaşadığımı yaşayan ve sebebi bulunamayan var.ALLAH istemezse yapRAK KIPIRDAMAZ.
haklısın nurum.ne desen hakılısın.hele de ben gibi karamsar bi insan nerde olumsuzluk var mıknatıs gibi çekiyorum
ağlanmaz mı.. eşimle biz kalp atışını duyduğumuzda nasıl ağlamıştık..bu sefer oldu tamam demiştik.taki bi sonraki kontrolde hastane başımıza yıkılıncaya kadar...
canım benimmm ümidimiz hep var böyle güzel örnekler çok var ama tekrar tekrar yıkılmak..altında kalıyor insan kalkamıyor..ama sabır Allah büyüktür elbet..bir mucizesi de bizi bulur belki
@NealStreet çabıkkk gell çabıkkkkHayırlısı kuzum inşallah@NealStreet aman yaa sende gittin gittin hep olumsuzlari baktın bizi muhabbetinden mahrum bıraktın
Parem yaKürtaj sonrası çalışma arkadaşlarımın yolladığı çiçek ve notları hala notu ile beraber saklarım.. Her çiçeği silmem de açarım okurum notu.... Bu çiçek bir yıldır kaç defa açtı... Ben inanıyorum ben de çiçek açacağımbir mucizee nolur sende inan
Cukomm bende öle sanırdımAslında ben bebe istemiyodum. Eşim çok istiyordu , bir temmuz ayı evlilik yıldönümümüzde bile isteye şeettiibende çok ağladım hamileyim bebek olucak napıcam ne edicem diye diye baktım olmadı adet geldi, ikinci ay bu sefer ben denemek istedim, üç dört beş diye diye 24 ay oluyo hajahsjhsj . Bebem bana sen beni istememiştin bende gelmiyom diyo
Hopppp nere nere. Sen açılışı yap hadeeeBeni sayma ben bilerek bekliyorum kapanisi yapicam
Ama sizinle sarilip aglayabilirim
Saka bi yana surda kac kisi kalmisiz
Darısı başına inşallah aşkoşşşşKizlaaar kuzenim doğum yaptı bebis bakmaya gidiyorum
Bir ara meşhurdu korunurkenBende dicem korunurken hamile kaldım diye şuan hamile olabilirim ama korunma ilacı verdi Dr
Vuhuuuu yansın geceler pelin su eceler cıstık cıstık cıstıkOyy deme oyle teyzesi o da benim bebisim
Bebe icinde ugrasiyorum bugun yumurtaliklarimda batma vardi ovulasyin testi yaptim pozitif cikti hemen degerlendirdim yarinda degerlendiririm sonrasinda beklicem
Ama hak ettin boyle negatif konusursan gelen vurur giden vurur
Aşgo sen dayıoğlu mu oldun şimdi aslskdkdldlSagol mucizemm❤❤
Amin pariskom insallah❤❤❤
Sanırım nicel Taşdemir de karar kılabilirimBalımm işte maddi yönden yaşayacaklarını bildiğim için öyle dedm zaten..
Kaldıki inan bana maddisi cokta önemli değil manevi kısmı önemli..
O yüzden tatlım iyi bir merkez seç..
Amh tüp bebekte önemli etken
@NealStreet çabıkkk gell çabıkkkk
Parem ya
Cok seviorm seni cok
Cukomm bende öle sanırdım
Hemen gebe kalcam kaza kurşununa gittim dedm.. Snra baktm yk gebe değilim.. Snra hadi deniek die die 2 sene geçti
Kocam sprem testi vereceği zaman atar yaptı ne yani bende sorunmu var die..
Doğak besleniorm herşey yiyorm vs
Bi baktık takkk spremler sorunlu
Hopppp nere nere. Sen açılışı yap hadeee
Darısı başına inşallah aşkoşşşş
Bir ara meşhurdu korunurken
Eskişehir?Vuhuuuu yansın geceler pelin su eceler cıstık cıstık cıstıkkanka 3 gün kocanın bırakma peşini
Aşgo sen dayıoğlu mu oldun şimdi aslskdkdldl
Sanırım nicel Taşdemir de karar kılabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?