- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.821
Kesinlikle tatlımDimi askos
Bende seni seviyorum canımBalımm işte maddi yönden yaşayacaklarını bildiğim için öyle dedm zaten..
Kaldıki inan bana maddisi cokta önemli değil manevi kısmı önemli..
O yüzden tatlım iyi bir merkez seç..
Amh tüp bebekte önemli etken
@NealStreet çabıkkk gell çabıkkkk
Parem ya
Cok seviorm seni cok
Cukomm bende öle sanırdım
Hemen gebe kalcam kaza kurşununa gittim dedm.. Snra baktm yk gebe değilim.. Snra hadi deniek die die 2 sene geçti
Kocam sprem testi vereceği zaman atar yaptı ne yani bende sorunmu var die..
Doğak besleniorm herşey yiyorm vs
Bi baktık takkk spremler sorunlu
Hopppp nere nere. Sen açılışı yap hadeee
Darısı başına inşallah aşkoşşşş
Bir ara meşhurdu korunurken
Dikkatini çekerim.. Çocuk-LARBakın Falım bile geliyor çocuklar diyo
Benimde seviosun dimiKesinlikle tatlım
Bende seni seviyorum canım
Canisiiii bende seni seviom burdaki herkesi seviommmİzmirin güzeli tabiki çok seviyorum
Ben elimden geleni yaptim beklicezBalımm işte maddi yönden yaşayacaklarını bildiğim için öyle dedm zaten..
Kaldıki inan bana maddisi cokta önemli değil manevi kısmı önemli..
O yüzden tatlım iyi bir merkez seç..
Amh tüp bebekte önemli etken
@NealStreet çabıkkk gell çabıkkkk
Parem ya
Cok seviorm seni cok
Cukomm bende öle sanırdım
Hemen gebe kalcam kaza kurşununa gittim dedm.. Snra baktm yk gebe değilim.. Snra hadi deniek die die 2 sene geçti
Kocam sprem testi vereceği zaman atar yaptı ne yani bende sorunmu var die..
Doğak besleniorm herşey yiyorm vs
Bi baktık takkk spremler sorunlu
Hopppp nere nere. Sen açılışı yap hadeee
Darısı başına inşallah aşkoşşşş
Bir ara meşhurdu korunurken
Kacisi yok zatenVuhuuuu yansın geceler pelin su eceler cıstık cıstık cıstıkkanka 3 gün kocanın bırakma peşini
Aşgo sen dayıoğlu mu oldun şimdi aslskdkdldl
Sanırım nicel Taşdemir de karar kılabilirim
Allah kolaylık versin kuzum gelemmi yardimaBizim evdeki çocuk odası depo gibi ya...
Eşimin bütün kitapları
Koli koli kitaplar
Ütü masası.. Halılar..
Herşey... Offf
Bugün keyfim yok ya kötü rüya gördüm tüm gün etkindeydim hastaneye gitmek istedim randevum yok 6gün var daha.bekliyorum ki gün geçsin kv de geldi onla oturduk biraz giremedim ondan.modum düşük soldan mı kalktım ne
Kötü bişi yok inşallah kuzumBugün keyfim yok ya kötü rüya gördüm tüm gün etkindeydim hastaneye gitmek istedim randevum yok 6gün var daha.bekliyorum ki gün geçsin kv de geldi onla oturduk biraz giremedim ondan.modum düşük soldan mı kalktım ne
Görünürde yok ama ne bileyim içim sıkılıyor.haftaya tam bir ay olcak muayeneye gitmeyeli.öyle şanssızım ki gamsız bir doktorum var.gidicek başka doktor da yok yakında.beklemekten başka çare yokKötü bişi yok inşallah kuzum
Hayırlısı olsun kuzum yaa... Bebisini mi özledin senGörünürde yok ama ne bileyim içim sıkılıyor.haftaya tam bir ay olcak muayeneye gitmeyeli.öyle şanssızım ki gamsız bir doktorum var.gidicek başka doktor da yok yakında.beklemekten başka çare yok
SağolasınHayırlısı olsun kuzum yaa... Bebisini mi özledin sen
Az kalmış kuşum bak altı gündü dimiSağolasınözledim galiba duygusalım bugün
Evet 6gün az kaldı onca sabrettim yine sabrediyim.zaten bugün bitti yarına iyi olurum.sen nasılsınAz kalmış kuşum bak altı gündü dimi
İyiyim şükür kuzum napimm dizimi izledim yatcam şimdi yarın Dr a gidicem yoksa yatmazdimEvet 6gün az kaldı onca sabrettim yine sabrediyim.zaten bugün bitti yarına iyi olurum.sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?