- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.841
Ben sonunu izleyebildim özetini izlerim artık :) Dr a niye gidiyorsunİyiyim şükür kuzum napimm dizimi izledim yatcam şimdi yarın Dr a gidicem yoksa yatmazdim
Gelecek bölüm fenaaa.. kan sonuclarim çıkabildi şükür onları gösterecemBen sonunu izleyebildim özetini izlerim artık :) Dr a niye gidiyorsun
Evet gördüm anası öldürcek bu sefer :) sevindim hepsi inşallah iyidir de hemen başlanırGelecek bölüm fenaaa.. kan sonuclarim çıkabildi şükür onları gösterecem
Korktuğu değerler gayet güzel geldi daha 8-10 gün var regliye bakalimEvet gördüm anası öldürcek bu sefer :) sevindim hepsi inşallah iyidir de hemen başlanırÇok heyecanlı süreçler çabucak 2.regl gelsin
Oh süper maşallah diyelim değerlerin hep böyle iyi olsunKorktuğu değerler gayet güzel geldi daha 8-10 gün var regliye bakalim
İnşallah kuzum geçsin zamanOh süper maşallah diyelim değerlerin hep böyle iyi olsun8 10 gün az kalmış su gibi geçer zaman inşallah sana da banada geçsin zaman :))
Ay hayır olsun.. Arasa oluyor öyle cnm..Bugün keyfim yok ya kötü rüya gördüm tüm gün etkindeydim hastaneye gitmek istedim randevum yok 6gün var daha.bekliyorum ki gün geçsin kv de geldi onla oturduk biraz giremedim ondan.modum düşük soldan mı kalktım ne
Kedi terörümüGünaydın, zorla uyandırıldım, yine bir kedi terörü.
Günaydınlar
kocadan kaçak gelmişsee
işe gelmek zorunda olmasam emin ol hala uyuyordumHala uyuo gibisin
Vatan hayinjkocadan kaçak gelmişsee155 i ararın haa vatan haini
O işten de kurtulcan bebisinde olacak,işe gelmek zorunda olmasam emin ol hala uyuyordum
Bir umut taze meyve suyu sıkan büfeye gittim. Belki dedim soğuk hava deposunda galan tutuyorlardır dedim ama ncık. Yoktu. Kaldık mı kız narsızAmanın amanın kimler gelmişsağolasın kuzumm dimes di aynen ben cam şişe de almadım yoktu küçük meyve suyu aldiydim içme dediniz icmedimdi zaten narlar xikaydi keske
Var mı gelen giden? Bana tadı çok bozuk gibi gelmedi de çay gibi tortular midemi bulandırdıCanım henüz gelmedi
Gelirse 3. Günü, gelmez ise test negatif Çıkarsa haziran başında doktora gideceğim
Aynen öyle dimes cam şişe berbattı tadıyada benim damak tadıma uymuyordu
Dur gız transfer olaydık da tutaydı da kese göreydik de kalp atışı duyaydık. Daha var@Hemsirecik @HtceyldrmParesilaaa @cukulatam @anonimbirbayan sarılıp ağlayalım mı
Nurzfr @NealStreet sizi hamile sayıyorum
Dün o kısacık arada "15 ve daha fazla yumurtası çıkanlar polikistikmiş" diye okudum. Depresyona giriyordum az daha. Adam en sonunda telefonu komple alacak elimden ama bana hiçbir doktor polikistikle ilgili bir şey demedi ki bugüne kadarHayırlısı kuzum inşallah@NealStreet aman yaa sende gittin gittin hep olumsuzlari baktın bizi muhabbetinden mahrum bıraktın
Hani nerde? ahshjdjd
Hep kaçak anam hep. Bıktı adam, telefonuma el koymasına az kaldıkocadan kaçak gelmişsee155 i ararın haa vatan haini
ay şu mübarek günde amin amin amin..O işten de kurtulcan bebisinde olacak,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?