Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hayır olsun.. Arasa oluyor öyle cnm..
Endişelenme bulutum
Günaydın, zorla uyandırıldım, yine bir kedi terörü.
Kedi terörümü

Amanın amanın kimler gelmişsağolasın kuzumm dimes di aynen ben cam şişe de almadım yoktu küçük meyve suyu aldiydim içme dediniz icmedimdi zaten narlar xikaydi keske
Bir umut taze meyve suyu sıkan büfeye gittim. Belki dedim soğuk hava deposunda galan tutuyorlardır dedim ama ncık. Yoktu. Kaldık mı kız narsız
Canım henüz gelmedi
Gelirse 3. Günü, gelmez ise test negatif Çıkarsa haziran başında doktora gideceğim
Aynen öyle dimes cam şişe berbattı tadı yada benim damak tadıma uymuyordu
Var mı gelen giden? Bana tadı çok bozuk gibi gelmedi de çay gibi tortular midemi bulandırdı
Dur gız transfer olaydık da tutaydı da kese göreydik de kalp atışı duyaydık. Daha var
Hayırlısı kuzum inşallah @NealStreet aman yaa sende gittin gittin hep olumsuzlari baktın bizi muhabbetinden mahrum bıraktın
Dün o kısacık arada "15 ve daha fazla yumurtası çıkanlar polikistikmiş" diye okudum. Depresyona giriyordum az daha. Adam en sonunda telefonu komple alacak elimden ama bana hiçbir doktor polikistikle ilgili bir şey demedi ki bugüne kadar
Hani nerde? ahshjdjd
kocadan kaçak gelmişsee 155 i ararın haa vatan haini
Hep kaçak anam hep. Bıktı adam, telefonuma el koymasına az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…