- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.861
Başka marka denicem ben bide bulabilirsem...illaki buluruz bee benim kim Dr poli dedi kimisi de yok alakası dedi bu Dr um polisin demedi ilk kontrol ettiğinde iyi yeterli sayıda oluşacak yumurta dediydi sonrasında verdiği vitaminler ve incirin etkisiyle oldu bence... İki dk da hemen olumsuzlari görüosun seni de dovcem aaa ne kaldı surda olumlulara bak.. olsaydı sana derdi Dr un ya da sıkıntı gorseydi dedi mi demedi normal transfer için gerekli olan ilaçları verdi dimi daha da eseleme başka yerleri... Hangi ilaçları verdi sana kaçıncı gün çağırdı kontroleBir umut taze meyve suyu sıkan büfeye gittim. Belki dedim soğuk hava deposunda galan tutuyorlardır dedim ama ncık. Yoktu. Kaldık mı kız narsız
Var mı gelen giden? Bana tadı çok bozuk gibi gelmedi de çay gibi tortular midemi bulandırdı
Dur gız transfer olaydık da tutaydı da kese göreydik de kalp atışı duyaydık. Daha var
Dün o kısacık arada "15 ve daha fazla yumurtası çıkanlar polikistikmiş" diye okudum. Depresyona giriyordum az daha. Adam en sonunda telefonu komple alacak elimden ama bana hiçbir doktor polikistikle ilgili bir şey demedi ki bugüne kadar
Hani nerde? ahshjdjd
Hep kaçak anam hep. Bıktı adam, telefonuma el koymasına az kaldı
Bozuk gibi değilde yani parçacıklı almadım sonuçta onu ne öyle tortulu. Tadı ne bilim kötü geldi bana. Bir daha almam canımBir umut taze meyve suyu sıkan büfeye gittim. Belki dedim soğuk hava deposunda galan tutuyorlardır dedim ama ncık. Yoktu. Kaldık mı kız narsız
Var mı gelen giden? Bana tadı çok bozuk gibi gelmedi de çay gibi tortular midemi bulandırdı
Dur gız transfer olaydık da tutaydı da kese göreydik de kalp atışı duyaydık. Daha var
Dün o kısacık arada "15 ve daha fazla yumurtası çıkanlar polikistikmiş" diye okudum. Depresyona giriyordum az daha. Adam en sonunda telefonu komple alacak elimden ama bana hiçbir doktor polikistikle ilgili bir şey demedi ki bugüne kadar
Hani nerde? ahshjdjd
Hep kaçak anam hep. Bıktı adam, telefonuma el koymasına az kaldı
Bı test mı yapsan artık sankiBozuk gibi değilde yani parçacıklı almadım sonuçta onu ne öyle tortulu. Tadı ne bilim kötü geldi bana. Bir daha almam canım
Yok tatlım henüz gelmedi. Sabah geldi sandım kandırmış beni.
ne zaman test yapcaksın yapsana bi taneBozuk gibi değilde yani parçacıklı almadım sonuçta onu ne öyle tortulu. Tadı ne bilim kötü geldi bana. Bir daha almam canım
Yok tatlım henüz gelmedi. Sabah geldi sandım kandırmış beni.
Yok geçen ay 3 gün geçti. Bugün 3.ü günüBı test mı yapsan artık sanki
testHepinize günaydın güzellikler
He tamam daha çok gecikmemis beş günü bekle istersen kuzumYok geçen ay 3 gün geçti. Bugün 3.ü günü
Belki gelmezse yarın yapırım
ha bugün ha yarın ne farkeder yap bi test de posiztif görelimYok geçen ay 3 gün geçti. Bugün 3.ü günü
Belki gelmezse yarın yapırım
bu salaklar bakıyodu ya vurduğunu görmemiştimha bugün ha yarın ne farkeder yap bi test de posiztif görelim
Kısmet fıstık alışınca olumsuzluğa eli yapmaya gitmiyorne zaman test yapcaksın yapsana bi tane
Çok iyi anliom kuzum seni inşallah pozitifi görürsün ve bebiş de dokuz ay sımsıkı tutunur sağlıcakla kucağına alırsınKısmet fıstık alışınca olumsuzluğa eli yapmaya gitmiyor
Yokum diyorum
Bende öyle düşünüyorum fıstıkHe tamam daha çok gecikmemis beş günü bekle istersen kuzum
Yok yapamamha bugün ha yarın ne farkeder yap bi test de posiztif görelim
Amin canım amin Allah dualarımızı kabul etsinÇok iyi anliom kuzum seni inşallah pozitifi görürsün ve bebiş de dokuz ay sımsıkı tutunur sağlıcakla kucağına alırsın
Çok amin şu mübarek günler hürmetineAmin canım amin Allah dualarımızı kabul etsin
Kısmet fıstık alışınca olumsuzluğa eli yapmaya gitmiyor
aaaaa aşk olsun eğlencesine yapp hadi bakalm çift çıkarsa test bozuk tek çıkarsa helal olsun yapana bunu da sağlam yapmış diye diye yaptım benYokum diyorum
Bende öyle düşünüyorum fıstık
Yok yapamam
Hiç belirtim bile yok regl belirtisi dahi yok ki tatlımaaaaa aşk olsun eğlencesine yapp hadi bakalm çift çıkarsa test bozuk tek çıkarsa helal olsun yapana bunu da sağlam yapmış diye diye yaptım ben
Ben bı deneme yaptım bide kahvaltı başka bişi yapmadım uykum var gibi ama uyuyamiom bu hap beni mahvetti gecesi ayrı gündüzü ayrı mayisik tospik gibi evin içinde bı o odaya gidiom yatiom bı balkona gidiom yatiom bı yatağa gidiom yatiom yer degistiriom
çalışmaya çalışmaca.. kk da sürtmece
parem inanır mısın ben bu ay hiç akıntım bile olmadı ne kadar üzücü değil miHiç belirtim bile yok regl belirtisi dahi yok ki tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?