Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başka marka denicem ben bide bulabilirsem...illaki buluruz bee benim kim Dr poli dedi kimisi de yok alakası dedi bu Dr um polisin demedi ilk kontrol ettiğinde iyi yeterli sayıda oluşacak yumurta dediydi sonrasında verdiği vitaminler ve incirin etkisiyle oldu bence... İki dk da hemen olumsuzlari görüosun seni de dovcem aaa ne kaldı surda olumlulara bak.. olsaydı sana derdi Dr un ya da sıkıntı gorseydi dedi mi demedi normal transfer için gerekli olan ilaçları verdi dimi daha da eseleme başka yerleri... Hangi ilaçları verdi sana kaçıncı gün çağırdı kontrole

Bozuk gibi değilde yani parçacıklı almadım sonuçta onu ne öyle tortulu. Tadı ne bilim kötü geldi bana. Bir daha almam canım
Yok tatlım henüz gelmedi. Sabah geldi sandım kandırmış beni.

Bozuk gibi değilde yani parçacıklı almadım sonuçta onu ne öyle tortulu. Tadı ne bilim kötü geldi bana. Bir daha almam canım
Yok tatlım henüz gelmedi. Sabah geldi sandım kandırmış beni.
ne zaman test yapcaksın yapsana bi tane

Sizler Napıyorsunuz bakalım fıstık kızlar bir mucizee ve Nurzfr
Ben bı deneme yaptım bide kahvaltı başka bişi yapmadım uykum var gibi ama uyuyamiom bu hap beni mahvetti gecesi ayrı gündüzü ayrı mayisik tospik gibi evin içinde bı o odaya gidiom yatiom bı balkona gidiom yatiom bı yatağa gidiom yatiom yer degistiriom

Sizler Napıyorsunuz bakalım fıstık kızlar bir mucizee ve Nurzfr
çalışmaya çalışmaca.. kk da sürtmece
Hiç belirtim bile yok regl belirtisi dahi yok ki tatlım
parem inanır mısın ben bu ay hiç akıntım bile olmadı ne kadar üzücü değil mi
adetim de çok az iki gün sürdü
ama adet olmaya yakın 2 gÜN adet ağrısı çektim..
ve her geldiğinde yoksa son mu diye düşünmeden edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…