- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.881
Sağol bal0ncuğumAy hayır olsun.. Arasa oluyor öyle cnm..
Endişelenme bulutum
Kedi terörümü
Ooo matmazelbonjuğğğ
Ben gelene kdar yine tüymüş
kocadan kaçak gelmişsee155 i ararın haa vatan haini
@NealStreet gıııı seninle ilgili tüm dedikodularda mahrum kaldıkBir umut taze meyve suyu sıkan büfeye gittim. Belki dedim soğuk hava deposunda galan tutuyorlardır dedim ama ncık. Yoktu. Kaldık mı kız narsız
Var mı gelen giden? Bana tadı çok bozuk gibi gelmedi de çay gibi tortular midemi bulandırdı
Dur gız transfer olaydık da tutaydı da kese göreydik de kalp atışı duyaydık. Daha var
Dün o kısacık arada "15 ve daha fazla yumurtası çıkanlar polikistikmiş" diye okudum. Depresyona giriyordum az daha. Adam en sonunda telefonu komple alacak elimden ama bana hiçbir doktor polikistikle ilgili bir şey demedi ki bugüne kadar
Hani nerde? ahshjdjd
Hep kaçak anam hep. Bıktı adam, telefonuma el koymasına az kaldı
Oooo sabahtan denemeler başladı mıBen bı deneme yaptım bide kahvaltı başka bişi yapmadım uykum var gibi ama uyuyamiom bu hap beni mahvetti gecesi ayrı gündüzü ayrı mayisik tospik gibi evin içinde bı o odaya gidiom yatiom bı balkona gidiom yatiom bı yatağa gidiom yatiom yer degistiriom
Ne sonu ya böyle stres yaptıkça gelmez ki niye yapıyorsun bunuçalışmaya çalışmaca.. kk da sürtmece
parem inanır mısın ben bu ay hiç akıntım bile olmadı ne kadar üzücü değil mi
adetim de çok az iki gün sürdü
ama adet olmaya yakın 2 gÜN adet ağrısı çektim..
ve her geldiğinde yoksa son mu diye düşünmeden edemiyorum
Hayırlısı kuzum ya doğru düzgün calismiom da işte denemelerde genel tekrar gibi oluyo ya ondan yapiom... Ona diil bana ismarla ben geleyimOooo sabahtan denemeler başladı mı
Bu sene kpss tamam demek
Ohhh sefan olsun
Ne sonu ya böyle stres yaptıkça gelmez ki niye yapıyorsun bunu
Hadi gel sana da terasta çay ısmarlayam
Ben gibi yatak değiştir sürekliOfff sıkıldım ya
Herife diyim kalksın doğaya gidelim
Buda burda dursunDursun ve Temel çarşıda karşılaşmışlar.
Dursun Temel'e sormuş:
- "Uşağım oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilirsin?"
Temel cevap vermiş::
- "100 tane yerim valla."
Dursun gülerek demiş::
- "Hadi oradan yesen yesen bir tane oruçlu yersin, geriye kalan doksan dokuz hamsiyi oruçsuz yersin."
Bu espri Temel’in acayip hoşuna gitmiş. Hemen bu espriyi birine yapmak istemiş.Biraz sonra Temel, Cemal’i görmüş ve hemen sormuş:
- "Oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilirsin?"
Cemal cevap vermiş:
- "50 tane yerim ben."
Temel, bu cevap üzerine Cemal’e demiş:
- "Tüh be. Ula Cemal, 100 deseydin sana müthiş bir espri yapacaktım."
ooo keyif timee :) içerim vallahOooo sabahtan denemeler başladı mı
Bu sene kpss tamam demek
Ohhh sefan olsun
Ne sonu ya böyle stres yaptıkça gelmez ki niye yapıyorsun bunu
Hadi gel sana da terasta çay ısmarlayam
Her sabah 05.00 itibarıyle uyandiriliyorum. Sanki poposunda alarm takili kalkip kucağıma almadan susmuyo.Kedi terörümü
Ayıpsın tüm çaylar size feda olsunHayırlısı kuzum ya doğru düzgün calismiom da işte denemelerde genel tekrar gibi oluyo ya ondan yapiom... Ona diil bana ismarla ben geleyim
Sıkılmaya vaktim bile yok bir arkadaş raporlu bir arkadaş izinli üç kişilik çalışıyorumOfff sıkıldım ya
Herife diyim kalksın doğaya gidelim
Afiyet şifa olsun canımooo keyif timee :) içerim vallah
Bundan mi yaptırsam
olley 10 gün sonra cocukları koyacaklarDr dan çıktım şimdi transfer e engel hiç biseyin yok dedi ilacını aynı dozda kullan tam dengede değerlerin dedi
Hayır ben on gün sonra ilaca baslicam benim daha 25 gün var koymalarınaolley 10 gün sonra cocukları koyacaklar
Her sabah 05.00 itibarıyle uyandiriliyorum. Sanki poposunda alarm takili kalkip kucağıma almadan susmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?