- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.901
Yav ne BEKLETİYOLAR koyun gitsinHayır ben on gün sonra ilaca baslicam benim daha 25 gün var koymalarına
Rahmi kalinlastiracaklar kiYav ne BEKLETİYOLAR koyun gitsin
niye içmedin nar suyu hemen koyarlardıRahmi kalinlastiracaklar ki
Bebeğin tutunabilecegi yeri hazırlamadan koymuolarYav ne BEKLETİYOLAR koyun gitsin
İciodun işte de hasta olmadan olmuomus hastalığı bekliomniye içmedin nar suyu hemen koyarlardı
Katiplik ve mübaşirlik sınavı canımNe sınavı bu
Bu müthiş bir haber oleu beeeeeDr dan çıktım şimdi transfer e engel hiç biseyin yok dedi ilacını aynı dozda kullan tam dengede değerlerin dedi
ya bura yağmıyo yağmurKatiplik ve mübaşirlik sınavı canım
Çok feci yağmur da var insanlar içerde mecbur
Bu müthiş bir haber oleu beeeee
Allah kolaylıklar versin herkes devlet işi için uğraşıp valla korona falan düşünen yokki artık... Aynen inşallah bakalımKatiplik ve mübaşirlik sınavı canım
Çok feci yağmur da var insanlar içerde mecbur
Bu müthiş bir haber oleu beeeee
Burasıda fena otobüs bekliom buz tuttum yağmur bı taraftan fırtına bı taraftanya bura yağmıyo yağmurbuğdayları yeşil yeşil biçtiler kıtlık olcak gibi
Yaaa çok sevindim amaaaaa olleeeyyyyyDr dan çıktım şimdi transfer e engel hiç biseyin yok dedi ilacını aynı dozda kullan tam dengede değerlerin dedi
Çok sağol kuzummm bende çok sevindimYaaa çok sevindim amaaaaa olleeeyyyyy
İyiyiz sen nasılsınız efendimNasılsınız canimlaaarrrrrr
oohhh en sevdiğimmBurasıda fena otobüs bekliom buz tuttum yağmur bı taraftan fırtına bı taraftan
iyiyiz hacı sen nasılsın dekmeliyyor mu evlatNasılsınız canimlaaarrrrrr
Bende kısa giyindim bugün yanmiyim diye döndümoohhh en sevdiğimm
iyiyiz hacı sen nasılsın dekmeliyyor mu evlat
Valla kış geri döndüya bura yağmıyo yağmurbuğdayları yeşil yeşil biçtiler kıtlık olcak gibi
Kesinlikle tatlım anamız ağlıyorAllah kolaylıklar versin herkes devlet işi için uğraşıp valla korona falan düşünen yokki artık... Aynen inşallah bakalım
Estrofem tablet alıyorum. 10 gün sonra çağırdılar. Transfere o zaman karar vereceklermiş. Nar suyu Exotic aldım bu sefer. Dimes'leri içim acıyarak lavaboya döktüm :/ İçime sinmedi onlar ne idüğü belirsiz tortularla...Başka marka denicem ben bide bulabilirsem...illaki buluruz bee benim kim Dr poli dedi kimisi de yok alakası dedi bu Dr um polisin demedi ilk kontrol ettiğinde iyi yeterli sayıda oluşacak yumurta dediydi sonrasında verdiği vitaminler ve incirin etkisiyle oldu bence... İki dk da hemen olumsuzlari görüosun seni de dovcem aaa ne kaldı surda olumlulara bak.. olsaydı sana derdi Dr un ya da sıkıntı gorseydi dedi mi demedi normal transfer için gerekli olan ilaçları verdi dimi daha da eseleme başka yerleri... Hangi ilaçları verdi sana kaçıncı gün çağırdı kontrole
O nar suyu nasıl bende ondan alayım bari fena kasık ağrım var erken mi gelecek bilemedim benimkiEstrofem tablet alıyorum. 10 gün sonra çağırdılar. Transfere o zaman karar vereceklermiş. Nar suyu Exotic aldım bu sefer. Dimes'leri içim acıyarak lavaboya döktüm :/ İçime sinmedi onlar ne idüğü belirsiz tortularla...
Herkes kendi işi görülsün istiyo valla kimsenin tahammülü yok nasıl bı iştir anlamadimValla kış geri döndü
Bahar yağmuru gibi değil
Kesinlikle tatlım anamız ağlıyor
Salı günü, vatandaş gelip kapanma olmasına rağmen işi yapılmadı diye avazı çıktığı kadar bağırdı. sen bunu yapmak zorundasın işin ne diyor. En sonunda müdür kalktı yerinden buyur otur sen yap işi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?