- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.921
Exotic aldım bu sefer. Dimes içime kurt düşürdü. Attım hepsini :/Bozuk gibi değilde yani parçacıklı almadım sonuçta onu ne öyle tortulu. Tadı ne bilim kötü geldi bana. Bir daha almam canım
Yok tatlım henüz gelmedi. Sabah geldi sandım kandırmış beni.
Özet geçiyorum ya zaten :/ Şimdi yeni özet için geldim. Eşimin genetik sonuçları dört ay sonra nihayet geldi. Kromozomlarda sorun yokmuş. Y kromozomunun bir bölgesinde mikrodelesyon varmış. Sayının azalmasına neden oluyormuş bu ama tamamen bitirmez dedi. Tüm hücrelerinde böyle olmayabilir, pgt'ye pek gerek yok, tüp bebekle çocuk sahibi olabilirsiniz dedi.
Daha denemedim. Biraz ısınsın diye dışarda bekletiyorum, boğazım aşırı hassas soğuk yiyip içemiyorum hiç. Yorumlarım deneyince ama görüntü olarak daha sıkıntısız gibi.O nar suyu nasıl bende ondan alayım bari fena kasık ağrım var erken mi gelecek bilemedim benimki
Dikkat et kuzumm inşallah hayırlısı olacak herşeyinÖzet geçiyorum ya zaten :/ Şimdi yeni özet için geldim. Eşimin genetik sonuçları dört ay sonra nihayet geldi. Kromozomlarda sorun yokmuş. Y kromozomunun bir bölgesinde mikrodelesyon varmış. Sayının azalmasına neden oluyormuş bu ama tamamen bitirmez dedi. Tüm hücrelerinde böyle olmayabilir, pgt'ye pek gerek yok, tüp bebekle çocuk sahibi olabilirsiniz dedi.
İnşallah tiroidim istedikleri aralığa gelip orda kalır, rahim de istenilen kalınlığa ulaşır da hatırlısıyla sağlıkla ilerler tüm süreç
Daha denemedim. Biraz ısınsın diye dışarda bekletiyorum, boğazım aşırı hassas soğuk yiyip içemiyorum hiç. Yorumlarım deneyince ama görüntü olarak daha sıkıntısız gibi.
kanka senin embriyoların hazır değil mi transferi beklemiyo musunÖzet geçiyorum ya zaten :/ Şimdi yeni özet için geldim. Eşimin genetik sonuçları dört ay sonra nihayet geldi. Kromozomlarda sorun yokmuş. Y kromozomunun bir bölgesinde mikrodelesyon varmış. Sayının azalmasına neden oluyormuş bu ama tamamen bitirmez dedi. Tüm hücrelerinde böyle olmayabilir, pgt'ye pek gerek yok, tüp bebekle çocuk sahibi olabilirsiniz dedi.
İnşallah tiroidim istedikleri aralığa gelip orda kalır, rahim de istenilen kalınlığa ulaşır da hatırlısıyla sağlıkla ilerler tüm süreç
Daha denemedim. Biraz ısınsın diye dışarda bekletiyorum, boğazım aşırı hassas soğuk yiyip içemiyorum hiç. Yorumlarım deneyince ama görüntü olarak daha sıkıntısız gibi.
Denedin miExotic aldım bu sefer. Dimes içime kurt düşürdü. Attım hepsini :/
Bu çok güzel bir haber kiiiiiiÖzet geçiyorum ya zaten :/ Şimdi yeni özet için geldim. Eşimin genetik sonuçları dört ay sonra nihayet geldi. Kromozomlarda sorun yokmuş. Y kromozomunun bir bölgesinde mikrodelesyon varmış. Sayının azalmasına neden oluyormuş bu ama tamamen bitirmez dedi. Tüm hücrelerinde böyle olmayabilir, pgt'ye pek gerek yok, tüp bebekle çocuk sahibi olabilirsiniz dedi.
Amannnn oda psikoloji bozar nurumBen gibi yatak değiştir süreklihiç kalkasim yok bugün
Ben zaten 4-5gibi uyanıorm o kedi benim olsaydı sorun olmazdıHer sabah 05.00 itibarıyle uyandiriliyorum. Sanki poposunda alarm takili kalkip kucağıma almadan susmuyo.
Ohhh nööööööööBundan mi yaptırsam
Yinemi herkes raporlu ya..Ayıpsın tüm çaylar size feda olsun
Sıkılmaya vaktim bile yok bir arkadaş raporlu bir arkadaş izinli üç kişilik çalışıyorum
Afiyet şifa olsun canım
Yaptır yaptır
İyigeceler tavşanımın anasıTunaydinlar
Sizler isten cikacaksiniz ben daha yeni basladim calismaya
Bu şakamı.. Bu nedir yaCorona ortamında sınav
Oley beeeeeeeDr dan çıktım şimdi transfer e engel hiç biseyin yok dedi ilacını aynı dozda kullan tam dengede değerlerin dedi
Neyseki bu sefer cocukları koycaklar dedinolley 10 gün sonra cocukları koyacaklar
Selam abla.. Nasılsın bugnAyni cocuklar da oyle
Selam 2020 basliginin gülleri⚘⚘⚘
DayloşşşNasılsınız canimlaaarrrrrr
YaMNbeyaz nerdesin yavrum haber alanınız var mı kizlar çok merak ediom aklıma düştü
Özetine aşırı sevindimÖzet geçiyorum ya zaten :/ Şimdi yeni özet için geldim. Eşimin genetik sonuçları dört ay sonra nihayet geldi. Kromozomlarda sorun yokmuş. Y kromozomunun bir bölgesinde mikrodelesyon varmış. Sayının azalmasına neden oluyormuş bu ama tamamen bitirmez dedi. Tüm hücrelerinde böyle olmayabilir, pgt'ye pek gerek yok, tüp bebekle çocuk sahibi olabilirsiniz dedi.
Yok benm evimde değil cnm..Doktora yine sordum, kedi evdeyse hiçbir problem olmaz için rahat olsun diyor.
İki doktora bir de veterinerimize sordum. Hepsi sıkıntı olmaz dedi, hem aşıları tam, hem de doğduğundan beri dışarı çıkmadı. Yemden başka birşey de yemiyor. Ama dışarı çıkan ve diğer aşısız kedilerle temas halinde bulunan kediler tehlikeliymiş hamilelikte.
Bal0ncuk
Onlara ben de yaklaşamıyorum ama bayılıyorum. Doğumdan sonra çocuk da biraz toparlanınca kedielrin içine atıcam kendimi galiba.Yok benm evimde değil cnm..
Mesela dışarı sakin yerlere gidiorus
Minik kediler cok bu aralar
Allahım o kadar küçüklerki.. Boncuk boncuk ama yaklaşamıorm
Vaktimiz olursaOnlara ben de yaklaşamıyorum ama bayılıyorum. Doğumdan sonra çocuk da biraz toparlanınca kedielrin içine atıcam kendimi galiba.
İki yıldır ilk kez bugün pazara gittim. Akşama doğru gittim, yoğunluk azalmıştı.Vaktimiz olursa
He valla müdür raporları yazınca ne kadar çok rapor almış diyorAmannnn oda psikoloji bozar nurum
Ben zaten 4-5gibi uyanıorm o kedi benim olsaydı sorun olmazdı
Kedileri seviorm ama gebelikte uzak duruorm
Ohhh nöööööööö
Nöööö nurum nöööö
Yinemi herkes raporlu ya..
Bu işler hep sana kalıo parem
İyigeceler tavşanımın anası
Bu şakamı.. Bu nedir ya
Oley beeeeeee
Üzüldüpüne değdimi heee
Değdimiiii
Şimdi dövecem seniii
Neyseki bu sefer cocukları koycaklar dedin
Selam abla.. Nasılsın bugn
Dayloşşş
İyiyiz canımlar... Sen nasılsın nerdesn
MNbeyaz
Özetine aşırı sevindim
Gördnmü bak pgt gerek yk
Ne kdar üzülüodn halbuki
Biz eşime o testi yaptırmadk bile düşin..
Yani artık olumsuz bakmak yok demi canımcım
Hadi dovseme dovseneAmannnn oda psikoloji bozar nurum
Ohhh nöööööööö
Nöööö nurum nöööö
Bu şakamı.. Bu nedir ya
Oley beeeeeee
Üzüldüpüne değdimi heee
Değdimiiii
Şimdi dövecem seniii
Dayloşşş
MNbeyaz
Özetine aşırı sevindim
Gördnmü bak pgt gerek yk
Ne kdar üzülüodn halbuki
Amannnn oda psikoloji bozar nurum
Ohhh nöööööööö
Nöööö nurum nöööö
Bu şakamı.. Bu nedir ya
Oley beeeeeee
Üzüldüpüne değdimi heee
Değdimiiii
Şimdi dövecem seniii
Dayloşşş
MNbeyaz
Özetine aşırı sevindim
Gördnmü bak pgt gerek yk
Ne kdar üzülüodn halbuki
Senin minnoş açikmaya baslamissSelam canim bugun Acim, cok yedim
Sen nasilsin minnos nasil
İnsan neye uğradığını şaşırıoİki yıldır ilk kez bugün pazara gittim. Akşama doğru gittim, yoğunluk azalmıştı.
Kendimi nasıl mutlu hissettim, sanki bütün korona bitmiş, her şey normale dönmüş gibi geldi bi anda bana. Bir kilo domatese 14 lira veriyordum, baktım pazarda 4 kilosu 10 tl. Şaşırdım kaldım.
Ama haketmednmi hadi sen söleHadi dovseme dovsene
İyiyiz abla.. Kankilerini bekliyorSelam canim bugun Acim, cok yedim
Sen nasilsin minnos nasil
Gel ben sana veremOhhh 5 kilo altınım olsa heheyyy
Ya sorma benim boyle oluyo iste hamura sariyorumSenin minnoş açikmaya baslamiss
Haberlerde çıktı asırlık miras diye banka 5 kilo altına 200 bin veriyomus ama beşyüz milyon vermesi gerek... Haketmedim hep pozotofom ben tamammiİnsan neye uğradığını şaşırıo
Ama haketmednmi hadi sen söle
İyiyiz abla.. Kankilerini bekliyor
Gel ben sana verem
Üst katıma az önce yeni gelin damat geldi.. Gelmeleriyle kavha etmeleri bir oldu anlamadm
Bari bu gece geçseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?