- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.941
Karbonhidrat istiyo sanırım canın eksikliğin o yönde sağlıklı karbonhidratlar tüketmeye çalış ablam netten bak da( Canan Karatay okuomdaYa sorma benim boyle oluyo iste hamura sariyorum(( Hic iyi bisey degil. Nolcaz bakalim
İnsan neye uğradığını şaşırıo
Ama haketmednmi hadi sen söle
İyiyiz abla.. Kankilerini bekliyor
Gel ben sana verem
Üst katıma az önce yeni gelin damat geldi.. Gelmeleriyle kavha etmeleri bir oldu anlamadm
Bari bu gece geçseydi
Yessss bee bitecek az kaldık zaten... Ama topik kapanmasin diye hamileliği mi geciktirsem kiEvet insallah pes pese guzel haberler gelecek insallah.Paresilaaa kontrol bir iki, ses. Gecikmede 3. Gun hadi insallahhh
Kizlarin da testler guzel geldi onlar da yolda. Bu Dolunaya kadar bi is bitmis olacak insallah
O zaman enişte hakettiHaberlerde çıktı asırlık miras diye banka 5 kilo altına 200 bin veriyomus ama beşyüz milyon vermesi gerek... Haketmedim hep pozotofom ben tamammi
Pms ne laYalnız benim çok kasık ağrım var ya pms ye erken mi girdimki
Ay benim hic bi eksikligim yoktur yaa ne bi yemek secerim ne bisey. Her seyden fazladir bende kesin. Penimki pis bogazlikKarbonhidrat istiyo sanırım canım eksikliğin o yönde sağlıklı karbonhidratlar tüketmeye çalış ablam netten bak da( Canan Karatay okuomda
Leee kapansn gitsin gııı...Yessss bee bitecek az kaldık zaten... Ama topik kapanmasin diye hamileliği mi geciktirsem ki
Ne çabuk unuttun regl dönemleriniO zaman enişte haketti
Pms ne la
Balımm işte maddi yönden yaşayacaklarını bildiğim için öyle dedm zaten..
Kaldıki inan bana maddisi cokta önemli değil manevi kısmı önemli..
O yüzden tatlım iyi bir merkez seç..
Amh tüp bebekte önemli etken
@NealStreet çabıkkk gell çabıkkkk
Parem ya
Cok seviorm seni cok
Cukomm bende öle sanırdım
Hemen gebe kalcam kaza kurşununa gittim dedm.. Snra baktm yk gebe değilim.. Snra hadi deniek die die 2 sene geçti
Kocam sprem testi vereceği zaman atar yaptı ne yani bende sorunmu var die..
Doğak besleniorm herşey yiyorm vs
Bi baktık takkk spremler sorunlu
Hopppp nere nere. Sen açılışı yap hadeee
Darısı başına inşallah aşkoşşşş
Bir ara meşhurdu korunurken
Sonu güzel olsun cukom...valla hiç ummazdık dimi millet takır takır doğururlen bizim senelerce uğraşacağımız... valla hiç aklımın ucuna gelmezdiamaaaaa rabbim neyslerse güzel eyler baloncuklumm
Olsun sen yine bol bol fındık ceviz leblebi kuru üzüm tüketmeye çalış çok da hamurisi yemeAy benim hic bi eksikligim yoktur yaa ne bi yemek secerim ne bisey. Her seyden fazladir bende kesin. Penimki pis bogazlik
Yapma cocuum geciktirme yavrumYessss bee bitecek az kaldık zaten... Ama topik kapanmasin diye hamileliği mi geciktirsem ki
Bı saatte ne bu la kesin KV den dir hasGelinle damadın kapısını çalıp daha 1 saat önce nikah kıydınız sakin olun diyesim var..
Boşanacaklarsa altınları kırışalımNurzfr
Anlaştık o zaman. Sonra ben kime dert yancam kimin beynini yakcam başının etini yicemLeee kapansn gitsin gııı...
Gebeyiz topiği açarız
Aynen yeni topigimizin adi da "2020'den Beri" olur meselaLeee kapansn gitsin gııı...
Gebeyiz topiği açarız
Yok yok geciktirmiom abamm yenisini acacakmisizYapma cocuum geciktirme yavrum
Bilmiorm pencereyi kapattılar artk anlamıormBı saatte ne bu la kesin KV den dir has
BizimAnlaştık o zaman. Sonra ben kime dert yancam kimin beynini yakcam başının etini yicem
Aaaaa cok iyi bir düşünceAynen yeni topigimizin adi da "2020'den Beri" olur mesela
Temmuza kalmadan bitcez inşallah hepimiz hamiş kalcazBilmiorm pencereyi kapattılar artk anlamıorm
Ama altınlara talibim
Bizim
Aaaaa cok iyi bir düşünce
Bencede öyle olsun
Aynen bizim bebelere lazım olacak altınlar getirin la bize altınları belki ondan kavga ediolardir hem kavgaları biter bize verirlerseBilmiorm pencereyi kapattılar artk anlamıorm
Ama altınlara talibim
Bizim
Aaaaa cok iyi bir düşünce
Bencede öyle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?