- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.961
Benim KV beşer gramdan dört tane taktiydi bilezik sadece herifim kuyumcuda bozdururken renkten renge girdi en azından onbeser gram saniyormus yaa dedim sözde ben zorla kuyumcuya soktuydum sanki sadece kendime mi harcaniyo bak dedim bişi diyemedi... Şimdi boşuna kavga ediolar sonra cuk diye oturuyo zatenBilmiorm pencereyi kapattılar artk anlamıorm
Ama altınlara talibim
Bizim
Aaaaa cok iyi bir düşünce
Bencede öyle olsun
Sonu güzel olsun cukom...
Ben 2 sene bekledim
KalınmalııııııTemmuza kalmadan bitcez inşallah hepimiz hamiş kalcaz
Böyle olması iyi oluo..Benim KV beşer gramdan dört tane taktiydi bilezik sadece herifim kuyumcuda bozdururken renkten renge girdi en azından onbeser gram saniyormus yaa dedim sözde ben zorla kuyumcuya soktuydum sanki sadece kendime mi harcaniyo bak dedim bişi diyemedi... Şimdi boşuna kavga ediolar sonra cuk diye oturuyo zaten
Hemsirecik in de herif geldi sankim
İnşallah sizinkiler daha güsel olcak balımamin inşallah kuzum
prenses bebek beklettiğine değecek kadar güzel olacak bence
Rabbim sanada daha fazla aratmasın inşallah kusummmamin inşallah kuzum
prenses bebek beklettiğine değecek kadar güzel olacak bence
Aynen öyle çok bişi yapmama gerek kalmadıKalınmalıııııı
Böyle olması iyi oluo..
Anasını tanıolar...
DusunceBulutu hu hu
Hemsirecik hu hu
İnşallah sizinkiler daha güsel olcak balım
Temmuz son dedikk temmuza kadar hamiş olacaksın sendeBakın bu topiği herkes hamile kalana kadar terk etmeyelim burda tek başıma deli gibi kendi kendime konuşurum sonra
Rabbim sanada daha fazla aratmasın inşallah kusummm
Daha iyi daha doğrusu sabah beri yatıp telefondan oyun oynadım kafa dağıtmak için iyi geldi :) enerji olarak pilim yok
Temmuz son dedikk temmuza kadar hamiş olacaksın sende
Ben imm şeyyy bilmiyorum elimde tel şarj aletinin başında herifim gelsin diye bekliom karnım aciktiiiiDaha iyi daha doğrusu sabah beri yatıp telefondan oyun oynadım kafa dağıtmak için iyi geldi :) enerji olarak pilim yokSen nasılsın
Ben sizin gibi hızlı yazamıyorum telefondan kullanıyorum ben yazana kadar siz 10yazıyorsunzKalınmalıııııı
Böyle olması iyi oluo..
Anasını tanıolar...
DusunceBulutu hu hu
Hemsirecik hu hu
İnşallah sizinkiler daha güsel olcak balım
Göbek diil o bebek bebekhadi bakalımm yaza göbüşlü giriyoruzz
CukommmmmmmBakın bu topiği herkes hamile kalana kadar terk etmeyelim burda tek başıma deli gibi kendi kendime konuşurum sonra
Bende tlfondaymBen sizin gibi hızlı yazamıyorum telefondan kullanıyorum ben yazana kadar siz 10yazıyorsunz
Göbek görmek isterseniz gelin beni görünGöbek diil o bebek bebek
Valla ben de çok acıktım beyimi bekliyorum daha tavuk getirecek de pişecek de yememiz 9 10Ben imm şeyyy bilmiyorum elimde tel şarj aletinin başında herifim gelsin diye bekliom karnım aciktiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?