- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #194.981
Ohh pişer pişer herif aradı ne var diye kahvaltı yapalım yapmadım dedim ama tabiki kuru pilav cacık varValla ben de çok acıktım beyimi bekliyorum daha tavuk getirecek de pişecek de yememiz 9 10sizin menüde ne var
Yok ben yavaşım o zamanCukommmmmmm
Sence ben seni bırakırmıym
Bende tlfondaym
Mümkün değeeelllYarisirimmmm
Bulutum demek wp'ta daha cok dedikodu yapıonYok ben yavaşım o zamanelim tık tık gitmiyor ki whatsapta hızlıyım aslında da burda olmuyor neden bilmem
Oh mis afiyet olsunOhh pişer pişer herif aradı ne var diye kahvaltı yapalım yapmadım dedim ama tabiki kuru pilav cacık var
Yok ya aile gruplarına nadiren yazıyorum.eşimle sevgiliyken çok yazışırdık ordan kalma herhaldeBulutum demek wp'ta daha cok dedikodu yapıon
Canım istemedi yemedim bişi de herife şaka yaptım arada böle supris yapiom iyi oluyo çok hastayım yapamadım bişi diom oda eve beklentiyle gelmiyo sonra sofrayı görünce gözünün içi guluyo bitiom o anaOh mis afiyet olsunbenim de dünden pilav vardı.sen kahvaltı yapmadın mı hala yoksa enişteye beye şaka mıydı
Boy 159 kilo 87 gururla söylüyorum daha hamile diilim yani göbeğin kilosu bu bebeğin değilAz önce çktm
Hatırlatma
Bakın bu topiği herkes hamile kalana kadar terk etmeyelim burda tek başıma deli gibi kendi kendime konuşurum sonra
Hemsirecik in de herif geldi sankim
Kizlar ben esimle tartistim moralim cok bozuk o yüzdenKalınmalıııııı
Böyle olması iyi oluo..
Anasını tanıolar...
DusunceBulutu hu hu
Hemsirecik hu hu
İnşallah sizinkiler daha güsel olcak balım
Allahım ya ne taktikler öğrenicem burdan daha neler görecek bu gözCanım istemedi yemedim bişi de herife şaka yaptım arada böle supris yapiom iyi oluyo çok hastayım yapamadım bişi diom oda eve beklentiyle gelmiyo sonra sofrayı görünce gözünün içi guluyo bitiom o ana
Kizlar ben esimle tartistim moralim cok bozuk o yüzden
Aileler girdi maalesef isin icine ne yapicam hic bilmiyorumbiz de dun gece tartistik ben de o konuyu dusunmemeye calisiyorum icim sikilio. Insallah ciddi bisey diildir sizinki de.
Kıyamam kuşum anlatmak rahatlamak istersen burdayizKizlar ben esimle tartistim moralim cok bozuk o yüzden
Bu aralar maden suyu çok içiyorum ya canım çok istiyoAllahım ya ne taktikler öğrenicem burdan daha neler görecek bu gözöyle aç durma tansiyonun düşer Allah korusun kendine iyi bak bu dönemlerde
İçim cok sıkkın nurum ya dertlerim bitmeden yenisi başlıyorKıyamam kuşum anlatmak rahatlamak istersen burdayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?