Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ya aile gruplarına nadiren yazıyorum.eşimle sevgiliyken çok yazışırdık ordan kalma herhalde benim dedikodum yoktur hiç o yüzden sıkıcıyım
Kuzum kaç yaşndasn
Boy 159 kilo 87 gururla söylüyorum daha hamile diilim yani göbeğin kilosu bu bebeğin değil
Ben gururla söliemem
Kizlar ben esimle tartistim moralim cok bozuk o yüzden
Bebeğim neyn var anlatmak istersen ne oldı

Evet insallah pes pese guzel haberler gelecek insallah. Paresilaaa kontrol bir iki, ses. Gecikmede 3. Gun hadi insallahhh
Kizlarin da testler guzel geldi onlar da yolda. Bu Dolunaya kadar bi is bitmis olacak insallah
Evet bakalım 4. güne çıkacak mıyım
Şu an sanki karnımda gaz var gibi şiş iki avucumun içi yanıyor bakalım regl mi bebek mi

Evet bakalım 4. güne çıkacak mıyım
Şu an sanki karnımda gaz var gibi şiş iki avucumun içi yanıyor bakalım regl mi bebek mi
O kadar benziyor ki iki belirti de gercekten ne desek yalan. Neredeyse ayni. Hasta olucam kesin diyo insan.. Gaz da her ikisi icin de ayni.. insallah bebistir. Ne zaman yapacaksin test 5. Gun mu?

Sana bu gece uyku yok
Aynen yeni topigimizin adi da "2020'den Beri" olur mesela
Bence sonradan görmeler olmalı
Bakın bu topiği herkes hamile kalana kadar terk etmeyelim burda tek başıma deli gibi kendi kendime konuşurum sonra
Ayıpsın kanka ben buralarda olicim
Kizlar ben esimle tartistim moralim cok bozuk o yüzden
Yaaaa hemş naptın yaa noldu yaa
Aileler girdi maalesef isin icine ne yapicam hic bilmiyorum
Kız yapmayın nolur üzmeyin birbirinizi

Sana bu gece uyku yok

bu topige benzer var mi acaba kiz Bal0ncuk hatirliyo musun bi de bu topikten iki tane vardi sonra birlestirmislerdi ortalik birbirine girdi hatta ben aslinda diger topikteydim firildak oldugum icin hemen adapte olmustum buraya digerleri kizmisti biraz yani bana degil tabi de birlestirme isine. Ay neler atlattik yaa

Hayırlı sonuçlar ile sonuçlansin inşallah kuzum
Insallah canim ❤
Yanlis mi hatirliyorum sen yurtdisindaydin sanirim di mi? Aileler de orda mi?
Yok vandayim ben ailem istanbulda bende yanlarina gelmiştim
Kuzum kaç yaşndasn

Ben gururla söliemem

Bebeğim neyn var anlatmak istersen ne oldı
Tartistik canim ya sacma sapan ailemde duydu maalesef
Sana bu gece uyku yok

Esimin kiskancligina patladim canim ya annemde duyunca olay buyudu gitti

Insallah canim ❤

Yok vandayim ben ailem istanbulda bende yanlarina gelmiştim

Tartistik canim ya sacma sapan ailemde duydu maalesef

Esimin kiskancligina patladim canim ya annemde duyunca olay buyudu gitti
Ben karistirdim o zaman.. off aileler girince ise bir de onlari yatistirmak gerekiyor. Insallah gelip gecsin.

O kadar benziyor ki iki belirti de gercekten ne desek yalan. Neredeyse ayni. Hasta olucam kesin diyo insan.. Gaz da her ikisi icin de ayni.. insallah bebistir. Ne zaman yapacaksin test 5. Gun mu?
Kısmetse ptesi diyorum abla ama bu haftasonu gelmezse nasıl durabilirim bilmiyorum
İşteyken en azından zaman geçiyordu unutuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…