- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.001
Magnezyum mineral falan eksiğin varsa ondandır şifa olsun.ben de faydalı diye arada zorla içiyorumBu aralar maden suyu çok içiyorum ya canım çok istiyo
İçinde biriktirme ama kuzumm elimden birşey gelir mi bilmiyorum ama gelirse eğer çekinmeden şöyleİçim cok sıkkın nurum ya dertlerim bitmeden yenisi başlıyor
Yok canim ya bakalim sonu nereye varacakİçinde biriktirme ama kuzumm elimden birşey gelir mi bilmiyorum ama gelirse eğer çekinmeden şöyle
Hayırlı sonuçlar ile sonuçlansin inşallah kuzumYok canim ya bakalim sonu nereye varacak
Yanlis mi hatirliyorum sen yurtdisindaydin sanirim di mi? Aileler de orda mi?Yok canim ya bakalim sonu nereye varacak
Kuzum kaç yaşndasnYok ya aile gruplarına nadiren yazıyorum.eşimle sevgiliyken çok yazışırdık ordan kalma herhaldebenim dedikodum yoktur hiç o yüzden sıkıcıyım
Ben gururla söliememBoy 159 kilo 87 gururla söylüyorum daha hamile diilim yani göbeğin kilosu bu bebeğin değil
Bebeğim neyn var anlatmak istersen ne oldıKizlar ben esimle tartistim moralim cok bozuk o yüzden
25buçukKuzum kaç yaşndasn
Ben gururla söliemem
Bebeğim neyn var anlatmak istersen ne oldı
Evet bakalım 4. güne çıkacak mıyımEvet insallah pes pese guzel haberler gelecek insallah.Paresilaaa kontrol bir iki, ses. Gecikmede 3. Gun hadi insallahhh
Kizlarin da testler guzel geldi onlar da yolda. Bu Dolunaya kadar bi is bitmis olacak insallah
87 mi oldun var ya alnından öperim seni maşallah kız ne çok kilo vermişsin helal sanaBoy 159 kilo 87 gururla söylüyorum daha hamile diilim yani göbeğin kilosu bu bebeğin değil
Temmuzda 32 oluorm25buçuksen kaç yaşındasın dicem de sormuyorum şimdi onca zamandan sonra büyüksen abla demek tuhaf kaçar
O kadar benziyor ki iki belirti de gercekten ne desek yalan. Neredeyse ayni. Hasta olucam kesin diyo insan.. Gaz da her ikisi icin de ayni.. insallah bebistir. Ne zaman yapacaksin test 5. Gun mu?Evet bakalım 4. güne çıkacak mıyım
Şu an sanki karnımda gaz var gibi şiş iki avucumun içi yanıyor bakalım regl mi bebek mi
Sana bu gece uyku yokİnsan neye uğradığını şaşırıo
Ama haketmednmi hadi sen söle
İyiyiz abla.. Kankilerini bekliyor
Gel ben sana verem
Üst katıma az önce yeni gelin damat geldi.. Gelmeleriyle kavha etmeleri bir oldu anlamadm
Bari bu gece geçseydi
Bence sonradan görmeler olmalıAynen yeni topigimizin adi da "2020'den Beri" olur mesela
Ayıpsın kanka ben buralarda olicimBakın bu topiği herkes hamile kalana kadar terk etmeyelim burda tek başıma deli gibi kendi kendime konuşurum sonra
Yaaaa hemş naptın yaa noldu yaaKizlar ben esimle tartistim moralim cok bozuk o yüzden
Kız yapmayın nolur üzmeyin birbiriniziAileler girdi maalesef isin icine ne yapicam hic bilmiyorum
Sana bu gece uyku yok
Bence sonradan görmeler olmalı
Ayıpsın kanka ben buralarda olicim
Yaaaa hemş naptın yaa noldu yaa
Kız yapmayın nolur üzmeyin birbirinizi
Insallah canim ❤Hayırlı sonuçlar ile sonuçlansin inşallah kuzum
Yok vandayim ben ailem istanbulda bende yanlarina gelmiştimYanlis mi hatirliyorum sen yurtdisindaydin sanirim di mi? Aileler de orda mi?
Tartistik canim ya sacma sapan ailemde duydu maalesefKuzum kaç yaşndasn
Ben gururla söliemem
Bebeğim neyn var anlatmak istersen ne oldı
Esimin kiskancligina patladim canim ya annemde duyunca olay buyudu gittiSana bu gece uyku yok
Bence sonradan görmeler olmalı
Ayıpsın kanka ben buralarda olicim
Yaaaa hemş naptın yaa noldu yaa
Kız yapmayın nolur üzmeyin birbirinizi
Ben karistirdim o zaman.. off aileler girince ise bir de onlari yatistirmak gerekiyor. Insallah gelip gecsin.Insallah canim ❤
Yok vandayim ben ailem istanbulda bende yanlarina gelmiştim
Tartistik canim ya sacma sapan ailemde duydu maalesef
Esimin kiskancligina patladim canim ya annemde duyunca olay buyudu gitti
İyi iyi çok yokmuş aramızda canımTemmuzda 32 oluorm
İnşallah ❤Ben karistirdim o zaman.. off aileler girince ise bir de onlari yatistirmak gerekiyor. Insallah gelip gecsin.
Göbek diil o bebek bebek
Cukommmmmmm
Sence ben seni bırakırmıym
Bende tlfondaym
Kısmetse ptesi diyorum abla ama bu haftasonu gelmezse nasıl durabilirim bilmiyorumO kadar benziyor ki iki belirti de gercekten ne desek yalan. Neredeyse ayni. Hasta olucam kesin diyo insan.. Gaz da her ikisi icin de ayni.. insallah bebistir. Ne zaman yapacaksin test 5. Gun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?