- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.021
Yess beybiii bir zaman 105 tim yaa ne gunlerdiii87 mi oldun var ya alnından öperim seni maşallah kız ne çok kilo vermişsin helal sana
Hadi bakalim.kismetse gelecek zaten.Insallah guzel.haber olsun. Haftasonu sokaga cikma.yasagi yok mu?Kısmetse ptesi diyorum abla ama bu haftasonu gelmezse nasıl durabilirim bilmiyorum
İşteyken en azından zaman geçiyordu unutuyordum
Kız ne tek başı bizim bebeler yaşıt olacakBakın bu topiği herkes hamile kalana kadar terk etmeyelim burda tek başıma deli gibi kendi kendime konuşurum sonra
Hepimiz birimiz birimiz hepimiz içinSana bu gece uyku yok
Bence sonradan görmeler olmalı
Ayıpsın kanka ben buralarda olicim
Yaaaa hemş naptın yaa noldu yaa
Kız yapmayın nolur üzmeyin birbirinizi
Kız ne tek başı bizim bebeler yaşıt olacak
Ben sevişirler sandmSana bu gece uyku yok
Bence sonradan görmeler olmalı
Ayıpsın kanka ben buralarda olicim
Yaaaa hemş naptın yaa noldu yaa
Kız yapmayın nolur üzmeyin birbirinizi
Ay evet abla ya...bu topige benzer var mi acaba kiz Bal0ncuk hatirliyo musun bi de bu topikten iki tane vardi sonra birlestirmislerdi ortalik birbirine girdi hatta ben aslinda diger topikteydim firildak oldugum icin hemen adapte olmustum buraya digerleri kizmisti biraz yani bana degil tabi de birlestirme isine. Ay neler atlattik yaa
Vana döndünmü sen ya..Insallah canim ❤
Yok vandayim ben ailem istanbulda bende yanlarina gelmiştim
Tartistik canim ya sacma sapan ailemde duydu maalesef
Esimin kiskancligina patladim canim ya annemde duyunca olay buyudu gitti
İyi iyi çok yokmuş aramızda canımkankayız dimi
hhahahahah ben bebekli girmesem bile göbekli gireceğim sanırım hahahaah 2 kilo almışım 1 haftada.....
canıııısıııııı
3temmuzdan sonra gaza basıosn o zamanKızlar bu arada doğum haritama baktırdım bi arkadaşımın arkadaşı bakıyo profesyonel olarak.. 3 temmuzdan sonra gebe kalma ihtimalim çok yüksekmiş. İkiz bile olabilir dedii, cinsiyette erkek olacak dedi. Merakla bekliyorum
Evet diyordun valla çok sevindim canımYess beybiii bir zaman 105 tim yaa ne gunlerdiii
Yasak varda evde test var abla ama sanırım gerek kalmayacakHadi bakalim.kismetse gelecek zaten.Insallah guzel.haber olsun. Haftasonu sokaga cikma.yasagi yok mu?
Tabiki hele aktarmasınlar başlarına ekşirizay ne güzel yaa tecbüreli hamişlerimiz bize bilgilwrini verir...
İnşallah reglin gelmez kuzum bu arada , bebedir o bebe inşallahhh
Ayyy ne güzel olur sıcaklarda ilk haftalar daha kolay atlatılır diyorlarKızlar bu arada doğum haritama baktırdım bi arkadaşımın arkadaşı bakıyo profesyonel olarak.. 3 temmuzdan sonra gebe kalma ihtimalim çok yüksekmiş. İkiz bile olabilir dedii, cinsiyette erkek olacak dedi. Merakla bekliyorum
Hayirlisi cnm. O da cok onemli degil benim de olmustu. Umitlen diye soylemiyorum ama olabiliyor. Hayirlisi insallahEvet diyordun valla çok sevindim canım
Yasak varda evde test var abla ama sanırım gerek kalmayacak
Bugün çok fazla yürüdüm bir damla kahverengi leke gelmiş sanırım yarın sökülür
Tabiki hele aktarmasınlar başlarına ekşiriz
Ayyy ne güzel olur sıcaklarda ilk haftalar daha kolay atlatılır diyorlar
Hemsirecik canımın için tartışsanız dahi birbirinizi seviyorsunuz ve saygılısınız çok çabuk atlatacağınıza inanıyorum
Bi ben mi kaldim hakkaten o taraftan ay ne firildakmisim hakkatenBen sevişirler sandm
Dövüştüler
Ay evet abla ya...
O olayların bize en güsel hediyesi sen oldun
Vana döndünmü sen ya..
Ne ara döndn
Ayhh nazar var sizde
kankayız bulutummmmmm
Yk abla kalan cok oldu ama kimi artk girmik kimide gebe kaldı gitti :)Bi ben mi kaldim hakkaten o taraftan ay ne firildakmisim hakkaten
Yaaaaa o seni özlemiştir kesin dön gari hocana.. Varya bu ayrılık da sizin bebe de bordo bereli gibi kessin tutar haInsallah canim ❤
Yok vandayim ben ailem istanbulda bende yanlarina gelmiştim
Tartistik canim ya sacma sapan ailemde duydu maalesef
Esimin kiskancligina patladim canim ya annemde duyunca olay buyudu gitti
Kanka nolur bana da baksın nolur kanki e söle bana da baksın adım nuriye soyadım tezcan doğum Nisan başka bilgi ne lazm asndjdkdkd cep te verim miKızlar bu arada doğum haritama baktırdım bi arkadaşımın arkadaşı bakıyo profesyonel olarak.. 3 temmuzdan sonra gebe kalma ihtimalim çok yüksekmiş. İkiz bile olabilir dedii, cinsiyette erkek olacak dedi. Merakla bekliyorum
Kanka ilk aşklar nefretle başlar gece erken den vıyaklama sesleri başlar,Ben sevişirler sandm
Dövüştüler
Ay evet abla ya...
O olayların bize en güsel hediyesi sen oldun
Vana döndünmü sen ya..
Ne ara döndn
Ayhh nazar var sizde
kankayız bulutummmmmm
O zaman gece kulaklarıma tıkaç koyaymYaaaaa o seni özlemiştir kesin dön gari hocana.. Varya bu ayrılık da sizin bebe de bordo bereli gibi kessin tutar ha
Kanka nolur bana da baksın nolur kanki e söle bana da baksın adım nuriye soyadım tezcan doğum Nisan başka bilgi ne lazm asndjdkdkd cep te verim mi
Kanka ilk aşklar nefretle başlar gece erken den vıyaklama sesleri başlar,
Ahahaha yeni evli biri yakınımda gerdeğe girsin istemezdim hahahahahO zaman gece kulaklarıma tıkaç koyaym
Zaten zor uyuyorum
Cok kötüsünAhahaha yeni evli biri yakınımda gerdeğe girsin istemezdim hahahahah
Çok acıCok kötüsün
Bir zamanlar sende yeni gelindin kankaÇok acı
Hahahh evet senin kizi nisanlayana kadar burdayizYk abla kalan cok oldu ama kimi artk girmik kimide gebe kaldı gitti :)
Biz gebe kalıp kalanlardanız
Doğursamda brakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?