- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.041
Artık şartlandırmıştım doktoru kendime ümit yoktu zaten bakalım yarın ola hayrolaHayirlisi cnm. O da cok onemli degil benim de olmustu. Umitlen diye soylemiyorum ama olabiliyor. Hayirlisi insallah
Yaşlanırız o zamanaHahahh evet senin kizi nisanlayana kadar burdayizsonra dugun telasiyla giremezsin belki
Paren ne kaçırdm benArtık şartlandırmıştım doktoru kendime ümit yoktu zaten bakalım yarın ola hayrola
O aklıma geldi kanka çok acı çekmiştimBir zamanlar sende yeni gelindin kanka
Bugün gecikmenin 3üncğ günü yürüyüş sonrası bir damla kahverengi leke geldi yarın sökülür diyorum kısmetse ptesi doktor diyorumYaşlanırız o zamana
Paren ne kaçırdm ben
Kanka benm tereyağından kıl çeker gibiydiO aklıma geldi kanka çok acı çekmiştim
Belki sökülme değildirBugün gecikmenin 3üncğ günü yürüyüş sonrası bir damla kahverengi leke geldi yarın sökülür diyorum kısmetse ptesi doktor diyorum
Yuh nasıl becerdinKanka benm tereyağından kıl çeker gibiydi
Belki sökülme değildir
Beceren ben değildim rolleri karıştırmaYuh nasıl becerdinhayatımın en kötü tecrübesiydi ölcem sanmıştımm
OlamazBeceren ben değildim rolleri karıştırma
O yüzden yarın ola hayrola diyorum canımKanka benm tereyağından kıl çeker gibiydi
Belki sökülme değildir
Cidden şaka bi yana ben acı yaşamadm..Olamazbütün olay sende bitiyor çünkü yoksa benim kocam da gayet kibar davranmıştı
Güdük mü öldüO yüzden yarın ola hayrola diyorum canım
Yalnız bu hava kesesi şişen kuş öldü
Eşim ne kadar üzüldü ya rakı içiyor suratı beş karışkeşke vermeseydik kuşu kvye
Yaaa ciddimiO yüzden yarın ola hayrola diyorum canım
Yalnız bu hava kesesi şişen kuş öldü
Eşim ne kadar üzüldü ya rakı içiyor suratı beş karışkeşke vermeseydik kuşu kvye
Yok benim güdüğün kuyruğu yok. Diğeri öldü kvdeki. İki gün onlar baktı kuş bugün öldü. Bir de fotosunu yollamışlarGüdük mü öldü
Ben çok kötüydü ya.. Olmamıştı Bi kaç denememize rağmen. Ve eşim onu istemediğimi düşünüp totosunu dönüp yatmıştı.ben de wc ye girip uzun süre ağlamıştımCidden şaka bi yana ben acı yaşamadm..
Ama sanki sonraları daha zor olmaya başlamştı.. Zamanla alıştık
Bacm senin kv insan öldürür..Yok benim güdüğün kuyruğu yok. Diğeri öldü kvdeki. İki gün onlar baktı kuş bugün öldü. Bir de fotosunu yollamışlar
KıyamamBen çok kötüydü ya.. Olmamıştı Bi kaç denememize rağmen. Ve eşim onu istemediğimi düşünüp totosunu dönüp yatmıştı.ben de wc ye girip uzun süre ağlamıştım
Felç değilmiymiş yani. Önceden de kısa değil miydi.Yaaa ciddimiofff
Bizim şaşkınıda dün veterinere götürdük
Yükselemio uçamıo die.. Bişeyi yok dedi kanatları kısaymş uzamasını bekliecez sözde..
İçim cız edio
Valla günahını almak istemem ama yani neyse susayımBacm senin kv insan öldürür..
Kuş nedir
Kuşçu felç demişti veteriner değil diyoFelç değilmiymiş yani. Önceden de kısa değil miydi.
Evet maalesef canım kaç sene bakmış eşim. Eliyle beslemiş onu. Bizdeki onun yavrusuydu. Eşim çöktü resmen ya
Ben de sabah kendimi zorlayarak denedim ve olmuştu ama Bi şeyler gelince tansiyonum düştü bayılacak gibi oldumKıyamam
Kız yk ben önce halletm snra sabah uyandk izmire gittik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?