- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.061
Bilseydin o zaman dondurma yerdinBen de sabah kendimi zorlayarak denedim ve olmuştu ama Bi şeyler gelince tansiyonum düştü bayılacak gibi oldum
Sonra alışıyorsun zaten de
Bize de kuşu kursak mantarı veteriner hava kesesi çatlamış demişti. Bunlardan da hangisine inanacaz yani bişmi3Kuşçu felç demişti veteriner değil diyo
Bekleyn dedi.. Bekliyoruz
Off enişteyi anlıorm bende olsam bendeyıkılırdım
Nerden bilcen cahil kafam
Benm asıl kuş.. Mavişim annemlerde..Bize de kuşu kursak mantarı veteriner hava kesesi çatlamış demişti. Bunlardan da hangisine inanacaz yani bişmi3
Kız burnunu çekiyor çekilmiş köşeye içim gidiyorgüldürmeye çalıştım yok olmuyor kendi haline bıraktım birazdan yine güldürmeye çalışırım
3temmuzdan sonra gaza basıosn o zaman
Ceviz bal tahin ne varsa gömün enerji olsun
Ne yapsam da kendine gelirneyse artk biliosun
Benm asıl kuş.. Mavişim annemlerde..
Valla bişi olsa toparlanamam
Enişteyi anlıorm
Evet diyordun valla çok sevindim canım
Yasak varda evde test var abla ama sanırım gerek kalmayacak
Bugün çok fazla yürüdüm bir damla kahverengi leke gelmiş sanırım yarın sökülür
Tabiki hele aktarmasınlar başlarına ekşiriz
Ayyy ne güzel olur sıcaklarda ilk haftalar daha kolay atlatılır diyorlar
@Hemsirecik canımın için tartışsanız dahi birbirinizi seviyorsunuz ve saygılısınız çok çabuk atlatacağınıza inanıyorum
Yaaaaa o seni özlemiştir kesin dön gari hocana.. Varya bu ayrılık da sizin bebe de bordo bereli gibi kessin tutar ha
Kanka nolur bana da baksın nolur kanki e söle bana da baksın adım nuriye soyadım tezcan doğum Nisan başka bilgi ne lazm asndjdkdkd cep te verim mi
Kanka ilk aşklar nefretle başlar gece erken den vıyaklama sesleri başlar,
Yürü beeee cukommmahahhahahaha hakiki pekmez aldım eşime, banada vitamin aldım bombe gibi giricem temmuza
Benm üst kata gelin geldide bugn
Hiç bişiNe yapsam da kendine gelir
Oooo Allah mutlu etsinYürü beeee cukommm
Hiç bişi
Kv kafası işteOooo Allah mutlu etsin
Ama ya içim acıyor öyle onu görüncefotoğrafını atmasalardı keşke
Neyse güldüremesemde eşimin yanında olayım görüşürüz kızlarKv kafası işte
Görüşürüz kuzumNeyse güldüremesemde eşimin yanında olayım görüşürüz kızlar
Keşke dondurmayı o zaman kesfetseymissinBen çok kötüydü ya.. Olmamıştı Bi kaç denememize rağmen. Ve eşim onu istemediğimi düşünüp totosunu dönüp yatmıştı.ben de wc ye girip uzun süre ağlamıştım
Kavga bitti maç mi başladıYürü beeee cukommm
Hiç bişi
Benim kizim da cok gec hareket etti canim merak etme. Simdi de tutabilene askolsun duvarlari tirmaniyo. Allah korusun kotu bisey getirme aklina. Oyle durumlarda vucut cok ciddi sinyaller verir. Kontrolun ne zamandi?Buralar yine +18olmuş ööhöhöfarklı bir şey soracak olursam Bal0ncuk göğüslerdeki şişkinlik bir anda indi normal mi bu sende de olmuş muydu zaten onun dışında belirti yoktu şimdi o olmayınca iyice boşluğa düştüm hareket ne zaman etti seninki ilk çocuk 16da etmez diyorlar doğru mu çok mu bekleniyor en azından hareket etse endişe olmazdı
Maşallah Allah bağışlasınBenim kizim da cok gec hareket etti canim merak etme. Simdi de tutabilene askolsun duvarlari tirmaniyo. Allah korusun kotu bisey getirme aklina. Oyle durumlarda vucut cok ciddi sinyaller verir. Kontrolun ne zamandi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?