Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuşçu felç demişti veteriner değil diyo
Bekleyn dedi.. Bekliyoruz
Off enişteyi anlıorm bende olsam bendeyıkılırdım
Bize de kuşu kursak mantarı veteriner hava kesesi çatlamış demişti. Bunlardan da hangisine inanacaz yani bişmi3
Kız burnunu çekiyor çekilmiş köşeye içim gidiyor güldürmeye çalıştım yok olmuyor kendi haline bıraktım birazdan yine güldürmeye çalışırım

Nerden bilcen cahil kafam
neyse artk biliosun
Benm asıl kuş.. Mavişim annemlerde..
Valla bişi olsa toparlanamam
Enişteyi anlıorm

ay inşallah bakalımkuzu

kuzu arkadaşım olsa söylerimde arkadaşımın arkadaşı benimki tutarsa eğer öğrenirim kızı söylerim size

Buralar yine +18olmuş ööhöhö farklı bir şey soracak olursam Bal0ncuk göğüslerdeki şişkinlik bir anda indi normal mi bu sende de olmuş muydu zaten onun dışında belirti yoktu şimdi o olmayınca iyice boşluğa düştüm hareket ne zaman etti seninki ilk çocuk 16da etmez diyorlar doğru mu çok mu bekleniyor en azından hareket etse endişe olmazdı

Benim kizim da cok gec hareket etti canim merak etme. Simdi de tutabilene askolsun duvarlari tirmaniyo. Allah korusun kotu bisey getirme aklina. Oyle durumlarda vucut cok ciddi sinyaller verir. Kontrolun ne zamandi?

Benim kizim da cok gec hareket etti canim merak etme. Simdi de tutabilene askolsun duvarlari tirmaniyo. Allah korusun kotu bisey getirme aklina. Oyle durumlarda vucut cok ciddi sinyaller verir. Kontrolun ne zamandi?
Maşallah Allah bağışlasın İnsanın aklına geliyor ister istemez ama bencede bir şey olsa sinyal olurdu dimi perşembe günü kontrol.o zamana kadar kafamı oyalamaya çalışıyorum şimdi eşim işe gitti.o gidince daha tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…