Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmaz olur mu tabi ki!. Allah korusun ama doktorumun bana soyledigi yuksek ates, gecmeyen siddetli agri ve kanama olursa haberim olsun onun disindakiler normaldir demisti. Sen de hic merak etme. Zaten riskli bir gebeligin olsa doktor seni daha sik cagirirdi. Neden telaslisin bisi mi var onceden falan? Yoksa kendi hüsnü kuruntun mu?

İçimi rahatlattın ya Allah razı olsun senden de doktorundan da Allahtan öyle şeyler yok.önceden düşük yaptım ama onla ilgili değil geçen bebekle ilgili bir rüya gördüm rüya yorumları kötüydü.okuduğumdan beri kafam dolu.bir de 1ay olcak ya görmeyeli ondan sanırım.benim kuruntum biraz

Senden de razi olsun canim benim merak etme. Dusuk yasadiginda mutlaka belirtin olmustur. Ayrica kotu ruyalar gormek hamileligin dogasinda var. Surekli bebekle ilgili kotu ruyalar gorebilirsin doguma kadar. Hep olur merak etme. Bilincalti korkulari cikiyor. Ruyalarin tersi cikar merak etme. Ben ruyamda negatif gormustum testimi pozitif cikti.

Ay inşallah tersine çıksın Hepimiz sağlıcakla şu süreci atlalım inşallah Bundan sonra rüya yorumuna falan da bakmam töbe

Kızlar iyi akşamlar
Allah izin verirse pazar günü Opu işlemi yapılacak.
Biraz önce çatlama iğnesini ben kendim vurdum 2 doz. Yumurta çatlamasın diye bugün öğlen hemşiremin göbekten yaptığı iğne izini baz aldım, yani çatlama iğnesini de göbeğin 2 cm etrafına vurdum, İnternete baktım 3-4 cm hatta bazı yerlerde 5 cm yazıyor. Bir aksilik çıkmaz böyle dilimi?
Göbeğe çok yakın ovitrelle vuran oldu mu aranızda?

Ay inşallah tersine çıksın Hepimiz sağlıcakla şu süreci atlalım inşallah Bundan sonra rüya yorumuna falan da bakmam töbe

Evet evet Vallahi hayirlisiyla herkes hamis herkes mutlu herkes bebekli saglikli olsun insallah. Ben haftaya cumartesi veya sonraki pazartesi ultrasona gidicem yine insallah saglikla kalp atisini duyarim heyecanimi bastirmaya calisiyorum. Hic o gunu dusunmemeye calisiyorum. Zaten gecen gittigim de bekleme odasinda agladim zir zir allahtan maske vardi kimse gormedi... Tututp tutup patliyoruz.. Kotu dusunmek degil ama cok buyuk bir duygusal yuk bu hamile kalma seruveni, hamilelik ve dogum mevzusu hissettigimiz her duygu normal..

Amin aminnn çok az kalmış o süreç de çok heyecanlı gerçekten her duygu çok normal heyecanlı ve stresli. hep mutluluktan ağlayalım inşallah Evet şimdilik bekleyeceğimiz şeyleri düşünmemek en iyisi sen de düşünme güzelce kalbini duyacaksın yakında

amin canim amin

Tavsanin ilgi istiyor bugun telefonu alinca hemen kafasini vuruyor elime ki seveyim

Bugün gecikmenin 3üncğ günü yürüyüş sonrası bir damla kahverengi leke geldi yarın sökülür diyorum kısmetse ptesi doktor diyorum
Umutlandırmak istemiyorum ama benim bir damla falan değil bayağı lekelenme olmuştu ve ben kesin başlıyo demiştim. Meğer yerleşmeymiş.
O tereyağından kılı çekelim diye bir buçuk ay uğraşmıştık. Hey maşallah size Bal0ncuk

bir mucizee ve Bal0ncuk siz nerden geldiniz ilk gece konusuna ya
Baloncuk gelin geldi dedi kavga dedi sevişme dedi hep ondan
kuzu arkadaşım olsa söylerimde arkadaşımın arkadaşı benimki tutarsa eğer öğrenirim kızı söylerim size
Kızzz şaka yapıyorum pek inanmam ben öyle şeylere ama senin o zamana bile kalmadan karnına giriverir inşallah
Yürü beeee cukommm

Benm üst kata gelin geldide bugn

Hiç bişi
Hep senin yüzünden bozuyon beni

Cm olarak hiç bakmadım ama iki parmak üç parmak sağına soluna altına vurdum hep

Kavga bitti maç mi başladı
maç sesi duymadk ya tühhh

Benm suçum yok bulutum hep bu bir mucizee beni kışkırttı
Kuzum evet sadefe göğsün değil ileride mesela karnın şiştiğinde birden inmişte hissedebilirsin.. Öyle şeyler oluyor telaş etme.. Ben minnoşumu 18. Haftamda hissetmiştim.. Ama panik olma ilk gebeliklerde 22-24 haftaya kadar yolu var..
Zaten erken hissetsen bile öyle hergn hssetmieceksin hssetmeynce telaş yapma.. 28-30 haftaya kadar düzenli hareket etmiyorlar.. Bebek büyüdükçe hareketleri düzene giriyor
Yani şuan sorun yoktur merak etme :)

Tavsanin ilgi istiyor bugun telefonu alinca hemen kafasini vuruyor elime ki seveyim
Anaamm ciddimi
Kız yazmayı öğret belki bizimle takılcak

Kız tek tereyağı oydu.. Ondan snra fısss

Baloncuk gelin geldi dedi kavga dedi sevişme dedi hep ondan

Kızzz şaka yapıyorum pek inanmam ben öyle şeylere ama senin o zamana bile kalmadan karnına giriverir inşallah

Hep senin yüzünden bozuyon beni
Ben sadece kavga ettikleri için savaşmayn sevişin dedim
Sen beni yoldan çıkardın

Tüh cami kapattilardi ama dimi

Günaydın herkese... Ya bu uyku sorununu napicam ben gece uyuyamiom gündüz uyuyamiom sersem gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…