- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.101
Hadi son bı gayret bida denicemEsnemekte iyi bir adım
Gözlerini inatla kapat hiç açma
Dalarsn esniosan
Transferi bekliyorum evet. Genetik test için kanı Ocak ayında vermişti eşim. Tüp meselesi daha ortada yoktu bile yani. Sonuç dört ayda çıktı maalesef. O yüzden yeni gösterebildikkanka senin embriyoların hazır değil mi transferi beklemiyo musun
Exotic'in nar suyu tortuku ve daha yoğun, su gibi değil. Daha ekşi bir de. Ben buna devam edeceğim. Migros'tan aldık. Denemek isterseniz aklınızda olsunDenedin mi
Denedinse nasıldı
Evet parem çok şükür. İnşallah daha güzellerini de verebilirizBu çok güzel bir haber kiiiiii
Morfoloji düşük çıkınca ürolog istemişti bu testleri. O zaman daha tüp mevzusu yoktu bile. Tüpçüye de zamanı gelince söyledik. Biz zaten sağlıklı spermleri seçeceğiz dedi ama insanın aklında kalıyor tabii sonuçlar ne oldu diye. Dört ayda çıktı resmen tam DÖRT AYÖzetine aşırı sevindim
Gördnmü bak pgt gerek yk
Ne kdar üzülüodn halbuki
Biz eşime o testi yaptırmadk bile düşin..
Yani artık olumsuz bakmak yok demi canımcım
Ben çatlatma dahil bütün iğneleri göbeğin 2-3 cm sağ ya da solunda yaptım. Merak etme sorun olmaz. Hayırlı olsun tedavin şimdiden. İnşallah sağlıkla, güzel ilerler tüm sürecinKızlar iyi akşamlar
Allah izin verirse pazar günü Opu işlemi yapılacak.
Biraz önce çatlama iğnesini ben kendim vurdum 2 doz. Yumurta çatlamasın diye bugün öğlen hemşiremin göbekten yaptığı iğne izini baz aldım, yani çatlama iğnesini de göbeğin 2 cm etrafına vurdum, İnternete baktım 3-4 cm hatta bazı yerlerde 5 cm yazıyor. Bir aksilik çıkmaz böyle dilimi?
Göbeğe çok yakın ovitrelle vuran oldu mu aranızda?
DelisinOlmuyorrr olmuyorrr kalktım bende artık
İçin rahatladı demiTransferi bekliyorum evet. Genetik test için kanı Ocak ayında vermişti eşim. Tüp meselesi daha ortada yoktu bile yani. Sonuç dört ayda çıktı maalesef. O yüzden yeni gösterebildik
Exotic'in nar suyu tortuku ve daha yoğun, su gibi değil. Daha ekşi bir de. Ben buna devam edeceğim. Migros'tan aldık. Denemek isterseniz aklınızda olsunNurzfr
Evet parem çok şükür. İnşallah daha güzellerini de verebiliriz
Morfoloji düşük çıkınca ürolog istemişti bu testleri. O zaman daha tüp mevzusu yoktu bile. Tüpçüye de zamanı gelince söyledik. Biz zaten sağlıklı spermleri seçeceğiz dedi ama insanın aklında kalıyor tabii sonuçlar ne oldu diye. Dört ayda çıktı resmen tam DÖRT AYNeyse çok şükür içimiz rahatladı. İnşallah güzel ilerler her şey
Çok sağolasın kuzummm regl gelsin hemen alıp başlıyim.. inşallah çok güzel haberler vermeye devam edeceksinTransferi bekliyorum evet. Genetik test için kanı Ocak ayında vermişti eşim. Tüp meselesi daha ortada yoktu bile yani. Sonuç dört ayda çıktı maalesef. O yüzden yeni gösterebildik
Exotic'in nar suyu tortuku ve daha yoğun, su gibi değil. Daha ekşi bir de. Ben buna devam edeceğim. Migros'tan aldık. Denemek isterseniz aklınızda olsunNurzfr
Evet parem çok şükür. İnşallah daha güzellerini de verebiliriz
Morfoloji düşük çıkınca ürolog istemişti bu testleri. O zaman daha tüp mevzusu yoktu bile. Tüpçüye de zamanı gelince söyledik. Biz zaten sağlıklı spermleri seçeceğiz dedi ama insanın aklında kalıyor tabii sonuçlar ne oldu diye. Dört ayda çıktı resmen tam DÖRT AYNeyse çok şükür içimiz rahatladı. İnşallah güzel ilerler her şey
Napim bacım yaa bakalım belki hamileliğimde hep uyku olurDelisin
İçin rahatladı demi
Bak tekrar tekrar soruorm
Yasak kalktımı
Görümcem de öyleymiş uykudan acamiyormus gözlerini ama kardeşim zor geciriyo mide bulantısı fena üç kilo vermiş
Benim ilk 8 hafta sıfır bulantı.. Ama kanamam olmuştu tabi o daha kötüGörümcem de öyleymiş uykudan acamiyormus gözlerini ama kardeşim zor geciriyo mide bulantısı fena üç kilo vermiş
Rahatladım evet. Bir sonrakü anksiyete atağına kadar iyiyim.Delisin
İçin rahatladı demi
Bak tekrar tekrar soruorm
Yasak kalktımı
Hemen başlama ilk birkaç gün sökülsün rahim duvarın incelsin. Tedaviye öyle başlanıyor ya hani. Sonra içmeye başla ki kalınlaşsın yeniden. İnşallah güzel haberleri hepimiz verelimÇok sağolasın kuzummm regl gelsin hemen alıp başlıyim.. inşallah çok güzel haberler vermeye devam edeceksin
İnternet yasağını demiştim ama diğer yasağın kalkmasını sölemen daha iyi olduRahatladım evet. Bir sonrakü anksiyete atağına kadar iyiyim.
Yasak ney yasağı? 18+ yasaklar mı? Evet evet sahalara döndük çok şükür
Hemen başlama ilk birkaç gün sökülsün rahim duvarın incelsin. Tedaviye öyle başlanıyor ya hani. Sonra içmeye başla ki kalınlaşsın yeniden. İnşallah güzel haberleri hepimiz verelim
OhoooRahatladım evet. Bir sonrakü anksiyete atağına kadar iyiyim.
Yasak ney yasağı? 18+ yasaklar mı? Evet evet sahalara döndük çok şükür
Hemen başlama ilk birkaç gün sökülsün rahim duvarın incelsin. Tedaviye öyle başlanıyor ya hani. Sonra içmeye başla ki kalınlaşsın yeniden. İnşallah güzel haberleri hepimiz verelim
İnşallah sende sorunsuz bir gebelik geçirirsin nurumKardeşime hamileyken annem hatırlıyorum çok zor geçirmişti hep hastanelerde kalıyordu bebekligindede gece sabaha kadar oturuyorlardı gündüz uyuyorlardi... Bende rahat geçirmiş hamileliği bebekliginde sakinmis takii dört yaşına kadar bı bademcik olmuşum sonra her ay en az bı hafta hastaneye yatiyormusum çok şükür kurtuldum sekizinci sınıfta bademciklerin den bida öyle şiddetli hastalar olmadım... Ama troid sorunum annemden kalma beni doğurduktan sonra bakmayı akıl etmiş Dr lar o zaman çok yüksekmiş kendi Dr um da demişti yinelediyse demekki annen sana hamileliğinde geçirmiş diye sordum doğumdan sonra bakıldı ciktiydi dedi
İlk üç ay düşük seyrettiği sürece sorun olmaz dedi Dr zaten hormonlar değişince yukseliyormus ilk üç ay içinde onda da ilacı bırakmayız üç aydan sonra belki bırakabiliriz dedi bakalim yavrumu da ben gibi obez olmasından korkuyorumİnşallah sende sorunsuz bir gebelik geçirirsin nurum
Çok şükür atlattin kuzummmBenim ilk 8 hafta sıfır bulantı.. Ama kanamam olmuştu tabi o daha kötü
8. Haftadan snra kanama mide bulantısı hep üst üste..
Ama uyku hiç yoktu
Normaldede aşırı uykuyu severm uyurum yani misler gibi
Ama yok haram oldu uykular
Uykular haram olduuuuuuuuuu gençliğim bak talanda olduuuuuuu
Bende coook özledim sizi
Olmaz annesi olmaz merak etmeİlk üç ay düşük seyrettiği sürece sorun olmaz dedi Dr zaten hormonlar değişince yukseliyormus ilk üç ay içinde onda da ilacı bırakmayız üç aydan sonra belki bırakabiliriz dedi bakalim yavrumu da ben gibi obez olmasından korkuyorum
EvetÇok şükür atlattin kuzummmkaçıncı jaftadaydin 30 mu
Oyyy kuzummmBende coook özledim sizibebeklr tssinmak cok zor mus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?