Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kanka senin embriyoların hazır değil mi transferi beklemiyo musun
Transferi bekliyorum evet. Genetik test için kanı Ocak ayında vermişti eşim. Tüp meselesi daha ortada yoktu bile yani. Sonuç dört ayda çıktı maalesef. O yüzden yeni gösterebildik
Denedin mi
Denedinse nasıldı
Exotic'in nar suyu tortuku ve daha yoğun, su gibi değil. Daha ekşi bir de. Ben buna devam edeceğim. Migros'tan aldık. Denemek isterseniz aklınızda olsun Nurzfr
Bu çok güzel bir haber kiiiiii
Evet parem çok şükür. İnşallah daha güzellerini de verebiliriz
Özetine aşırı sevindim
Gördnmü bak pgt gerek yk
Ne kdar üzülüodn halbuki
Biz eşime o testi yaptırmadk bile düşin..
Yani artık olumsuz bakmak yok demi canımcım
Morfoloji düşük çıkınca ürolog istemişti bu testleri. O zaman daha tüp mevzusu yoktu bile. Tüpçüye de zamanı gelince söyledik. Biz zaten sağlıklı spermleri seçeceğiz dedi ama insanın aklında kalıyor tabii sonuçlar ne oldu diye. Dört ayda çıktı resmen tam DÖRT AY Neyse çok şükür içimiz rahatladı. İnşallah güzel ilerler her şey

Ben çatlatma dahil bütün iğneleri göbeğin 2-3 cm sağ ya da solunda yaptım. Merak etme sorun olmaz. Hayırlı olsun tedavin şimdiden. İnşallah sağlıkla, güzel ilerler tüm sürecin

Olmuyorrr olmuyorrr kalktım bende artık
Delisin

İçin rahatladı demi
Bak tekrar tekrar soruorm
Yasak kalktımı

Çok sağolasın kuzummm regl gelsin hemen alıp başlıyim.. inşallah çok güzel haberler vermeye devam edeceksin

Görümcem de öyleymiş uykudan acamiyormus gözlerini ama kardeşim zor geciriyo mide bulantısı fena üç kilo vermiş
Benim ilk 8 hafta sıfır bulantı.. Ama kanamam olmuştu tabi o daha kötü
8. Haftadan snra kanama mide bulantısı hep üst üste..
Ama uyku hiç yoktu
Normaldede aşırı uykuyu severm uyurum yani misler gibi
Ama yok haram oldu uykular
Uykular haram olduuuuuuuuuu gençliğim bak talanda olduuuuuuu

Delisin

İçin rahatladı demi
Bak tekrar tekrar soruorm
Yasak kalktımı
Rahatladım evet. Bir sonrakü anksiyete atağına kadar iyiyim.
Yasak ney yasağı? 18+ yasaklar mı? Evet evet sahalara döndük çok şükür
Çok sağolasın kuzummm regl gelsin hemen alıp başlıyim.. inşallah çok güzel haberler vermeye devam edeceksin
Hemen başlama ilk birkaç gün sökülsün rahim duvarın incelsin. Tedaviye öyle başlanıyor ya hani. Sonra içmeye başla ki kalınlaşsın yeniden. İnşallah güzel haberleri hepimiz verelim

İnternet yasağını demiştim ama diğer yasağın kalkmasını sölemen daha iyi oldu
Ohhhh yeahh baby

Kardeşime hamileyken annem hatırlıyorum çok zor geçirmişti hep hastanelerde kalıyordu bebekligindede gece sabaha kadar oturuyorlardı gündüz uyuyorlardi... Bende rahat geçirmiş hamileliği bebekliginde sakinmis takii dört yaşına kadar bı bademcik olmuşum sonra her ay en az bı hafta hastaneye yatiyormusum çok şükür kurtuldum sekizinci sınıfta bademciklerin den bida öyle şiddetli hastalar olmadım... Ama troid sorunum annemden kalma beni doğurduktan sonra bakmayı akıl etmiş Dr lar o zaman çok yüksekmiş kendi Dr um da demişti yinelediyse demekki annen sana hamileliğinde geçirmiş diye sordum doğumdan sonra bakıldı ciktiydi dedi

Ohooo bir mucizee ye kalsa şimdiden başlayayım aynen kuzum bı sokulsun de sonrasında başlarım zaten ilk gün hep sonradan geliyor o yüzden ilk günü saymiyo benim Dr amacam

İnşallah sende sorunsuz bir gebelik geçirirsin nurum

İnşallah sende sorunsuz bir gebelik geçirirsin nurum
İlk üç ay düşük seyrettiği sürece sorun olmaz dedi Dr zaten hormonlar değişince yukseliyormus ilk üç ay içinde onda da ilacı bırakmayız üç aydan sonra belki bırakabiliriz dedi bakalim yavrumu da ben gibi obez olmasından korkuyorum

Çok şükür atlattin kuzummm kaçıncı jaftadaydin 30 mu

Olmaz annesi olmaz merak etme
Çok şükür atlattin kuzummm kaçıncı jaftadaydin 30 mu
Evet
Bende coook özledim sizi bebeklr tssinmak cok zor mus
Oyyy kuzummm
Nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…