Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun inşallah kusummm rabbim yardım eder denk getirir inşallah çok strese girme maddiyat konusunda evet masraflı ama inşallah ustesinden gelinir
aynen kanka dua ediyorum vesilemiz her ne olacaksa o yolu bize hayırlı kılsın Rabbim diye :)
İyide cnm o zaman evinde kal ama enişte yoken duşa girme bemce

Ben cok dua ettm ya üçüz olsn die
Ondan üçüzin olcak

Benm 5 aylk olana kadar kış gelio işte
sağlıklı olsun da hayırlı evlat olsun da bir iki üç inan farketmez ..çünkü kaybetmekten onca yaşadıklarımdan çok yıprandım

Ben anlamıyorum vücudumu artık tek kürtaj sonrası çok geçmişti onun dışında hiç bu kadar gecikmedim ama biliyorsun kv varken çok ama çok gergindim o yüzden sapıtmış olabilir burdan bir arkadaş prolaktin yüksekse de Gecikebilir dedi. Bekleyip görecem

Bekliyoruz ya artık vücudumuz o kadar çok oyun oynuyordu bize ama Dr 12-13 gün gecikmedikce ilaç vermiyor 12. Gün testinde negatifi görünce öyle veriyor ilacı hoş her Dr da aynı değil kaç gün gecikti şimdi senin

Bide her söylenene bakma kuzum herkesin bünyesi bir değil cidden artık sürekli bisiler arıyoruz beynimiz bize oyun oynuo malesef hormonları değiştirerek

Of o duzenler bozulunca kotu oluyo. Ben de aksam erkenden uyuyorum sabah 6da ise gidecek gibi uyaniyorum sonra butun gun uyukluyorum. Benim de oyle sacma sapan bu ara..
Keşke bende öyle olsam erken kalkmak bence en güzeli işleri halletmek içinde dinlenmek içinde bolca vakit var.tabi şu dönem senin dinlenmen lazım erken kalkmasan da olur gün içinde uyu boşver
Kanda pozitif çıkarsa belki öyle yaparım sırf çift çizgiyi görmek için
Ben de senin tersine hiç kan vermedim biliyor musun beta kaç hiç öğrenemedim direk bekledim kese görmeye kadar evde her gün test yaptım
ben hala sıcak suyla alıyorum bu konuda bir şey denmedi bana riskli dönemde bile öyle aldım.sizin doktor mu dedi tüm hamilelik boyunca mı öyle almak lazımmış
DusunceBulutu gizli gizli beni beğenip de neden hiç hal hatır sormuyon agaaa
Hemsirecik aşgo nasılsın iyileştiniz mi
Dur daha yeni sona geldim ben de çay bisküvi batırmayı çok severim hatta çay olmayınca çok kuru gelir şu çikolatalı burçaklara bayılıyorum onla daha güzel oluyor rüyalara ben çok inanırım bence nasıl yorarsan öyle çıkar pozitif gördüysen yakında pozitif göreceksin hayrolsun ben de zengin olduğumu gördüm hadi inşallah

Ben o kadar çok test yaptım ki ovu testlerinde çift görünce ağladım sonunda testin birinde bari olsa çift çıktı diye o yüzden yapmak istemiyorum

Aman bende ağlamak için ne kadar çok bahane bulmuşum çok sulugozum ya

Bana doktor hiç öyle bir şey söylemedi ama burda çok kişiden duyunca ne olur ne olmaz diye bıraktım. İnternetten araştırınca da biraz zararlı olduğunu keşfettim. O şekilde.
DusunceBulutu
Hm bunu perşembe günü soruyum unutmadan.nette şimdi baktım da evet tavsiye edilmiyormuş bir yerde hatta 35dereceyi geçmesin yazıyor ben 37 ile yapıyorum
Ben de çok kan vermiştim o yüzden vermek istemedim evde test bence dayanamaz yaparsın arkadaşlar seni ikna eder ağlama beni de ağlatacaksın ben de geceleri sulugözüm eşim giderken gitme diye bebek gibi ağlıyorum okuma öyle yazılar

Bana doktorum hiç vermedi. Bol bıl hareket vermişti eğer buna rağmen olmuyorsa gelirsin veririm demişti. Dediği gibi yaptım sporu fazla attım olmuştum. Şimdide aynısını yaptım ama leke geldi kendi gelmedi bugün 5.gün canım. Karnım şiş göğüsler şiş olacaksa olsun yoksa patlayacam he
Bide her söylenene bakma kuzum herkesin bünyesi bir değil cidden artık sürekli bisiler arıyoruz beynimiz bize oyun oynuo malesef hormonları değiştirerek
Negatif gördükten sonra regl olmamaktan sebep bir sürü olabilir doktorcuğum ne diyecek bakalım
DusunceBulutu bu arada sana yazmamışım pilav ustası
ilk yaptığım pilavı deyim sana üç kişi için yapacaktım ölçekli yaptım koca tencereye ama gel gör ki bir kişilik bile pilav çıkmamıştı

Tüh millet aç kalmış desene ama ilk olunca normal ya şimdi kesin nefis yapıyorsundur ben pilavı da ölçülü yapıyorum 2bardak ıslatılmış pirince 3bardak su tam gelir

Ev testine kolay kolay ikna olabileceğimi sanmiom ama yinede büyük konusmim başıma gelir
Sorma şuan bende öyleyim gelsin artık diyorum sistikce sistim aşırı duygusallastim ve sürekli gaz problemim var kasık ağrıları kivrandiriyo resmen

Bennnnn
Kuru Ekmeği çaya banıp yemekte favorimdirrrrr
yaaaa deliiii benimde yeğenim batırıp yiyodu ekmeği
yaaaa varmış demek aynen kanka burçak biskivüler aşırı iyi oluyo çayla
yaaaa umarım sağlıklı bir pozitifim olur en kısa zamanlarda kanka dua edin nolur hamilesiniz kabul olur

sen buraya sonradan geldin ama benim tanıdığım olmasını en çok istediğim bi kaç kişi vardı biri oldu şükür Bal0ncuk
kalan kalbimdekiler Paresilaaa Htceyldrm Hemsirecik Nurzfr sen de yolun ucundasın
ve diğer tanıdıklarım @NealStreet

len zaten de sadece biz kalmışız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…