Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tüh millet aç kalmış desene ama ilk olunca normal ya şimdi kesin nefis yapıyorsundur ben pilavı da ölçülü yapıyorum 2bardak ıslatılmış pirince 3bardak su tam gelir
Hiç birşeyi ölçülü yapamam hep istemisimdir ölçülü yapayım ama ölçülü yapınca kesin kötü yapiom

Tüh millet aç kalmış desene ama ilk olunca normal ya şimdi kesin nefis yapıyorsundur ben pilavı da ölçülü yapıyorum 2bardak ıslatılmış pirince 3bardak su tam gelir
2ye 3 yapmıştım zaten ama olmadı ne hikmetse Yooo kociş olaya el attı bir sürü pilav çıktı ortaya
Bekarken hiç yemek yapmamıştım. Eşim öğretti
Şimdi yapıyorum en azında herkese yetiyor
Ama gelsin dediğin zaman gelmez zaten
Çocukluktan kalma sanırım çocukken çok yemişim öyle halada yerim
Her birimiz Allahın izni ile kalacağız canım

Ediyorum inşallah dualarımız kabul olur tez vakitte Siz ne zaman geldiniz ben bu başlığa Eylül ortası sonu gibi geldim çokta yeni değilim ha inşallah bu sene hayırlısıyla topimizde bebesi olmayan kalmıcak
o zaman pişmemiş eşin pişirince şişip çoğalmıştır ay ne güzel maşallah enişteye buradaki çoğu kankinin beyi yapıyor darısı bizimkine geçen gün bisküvili pasta yaptı sağolsun senede bir ilk

of bende öyle asla çalışma insanı değilmişim 3 aydır çalışıyorum3 ayda bunu anladım hahahahha

of bende öyle asla çalışma insanı değilmişim 3 aydır çalışıyorum3 ayda bunu anladım hahahahha
Ben öğretmenlik yaparken başım ağrısa da gayet iyiydim ama bu sene 3 ay başka sektörde çalıştım ölüm gibi bir şey ama ölen yok Allah tüm çalışanlara kolaylık ve bolca sabır versin.ev hanımlığının gözünü seviyim.

Hiç birşeyi ölçülü yapamam hep istemisimdir ölçülü yapayım ama ölçülü yapınca kesin kötü yapiom
Netten bakıyorsan bazı tarifler doğru düzgün ölçü vermiyor. Ben bir tek nefis yemek tariflerde binlerce kişinin deftere eklediği tarifleri uyguluyorum tam oluyor o zaman.senden değil tariftendir o

Offlama bu sene öyle idare ediceksin yapacak bişi yok bı sonraki seneye virüs mirus kalmaz zaten piyasa da normal grip gibi bişey dönüşecek bu o zaman git havuzuna şimdi deniz olursa git
Seneye yazı bekle sus diosun yani

Valla cnm hiç birine pek inanmıorm..
Gebelik boyuncada yüzüme bişi sörmedm taki bayrana kadar
Bayramın 1. Gnü foto çekildim ilk defa ve makyaj yaptm..
Sonra doktora giderken yaptm..
Herkes yapıo.. Ünlülerde yapıo bir ton.. Bişi olmaz sanırım

Tamam ağlatma beni

hala benden başka çaya bisküvi batırıp yiyen ve çok ıslanınca bisküvi çaya düşüyor ve buna üzülen var mı acep
Beeennnnnnnnn
Ama şimdi bardaklar çkmş içine düşmüo

Kuzum bana dr demişti..
Hatta son hafta hastalarına doğumu kolaylaştıemak içn sıcak su öneriolar..
Bende alıştm ılığa :)

Canımmmm mucize

Işıktan dolayı karanlık çıksa da güdüğün kuyruğu çıkıyor
Kuş bile kaynana vakası yaşadı
Artk bişi demiorm

Bugün nie üzgün

Nefis ten bakıyorum ama yine de göz kararı yapiom
Göz kararı daha iyi bence.eli lezzetli olanlar yapabiliyor.bende tarifler olmasa o beceri yok Senin ölçü bardakların farklıysa ondan da olabilir bilemedim
bunu öğrendiğim iyi oldu soram bi bu aydan sonra ben de ılığa alışıyım

Valla başka tencerede yaptı ikisini birleştirdi yok sağolsun yapıyor ben pek çiğ ete dokunamıyorum o yapıyor.. Bazen ders çslışıyorum yorgun oluyorum o yapıyor. Sağolsun ev işlerine de yardım eder. Ellerine sağlık eniştenin daha sonrası da gelir ben eminim
Kuyruksuz da ayrı bir tatlı ya tabi hemen çıksında uçsun minik
Yumurta gibi olmuştu inşallah canım bu kadar sürede çıkması da şaşırttı beni
maviş gübüüş
Onu yerim ben ya bize alışmıştı yine korkmaya başladı kv dolayı şimdi tekrar alışıyor
Tarihte bir ilk

Zatenn gebe olmayan içinde aşırı sıcak iyi değil derlerki kuzucum

Hayır yani kuşun dili olsa kim bilir neler diecek

Kız bana da dememişlerdi
sıcak su ile duş aldım kaybettiğimde acaba dedim bu mu etken
Ne diye daha sonra diyorlarsa

alışır inşallah hemenciikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…