- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.321
Hiç birşeyi ölçülü yapamam hep istemisimdir ölçülü yapayım ama ölçülü yapınca kesin kötü yapiomTüh millet aç kalmış deseneama ilk olunca normal ya şimdi kesin nefis yapıyorsundur ben pilavı da ölçülü yapıyorum 2bardak ıslatılmış pirince 3bardak su tam gelir
2ye 3 yapmıştım zaten ama olmadı ne hikmetseTüh millet aç kalmış deseneama ilk olunca normal ya şimdi kesin nefis yapıyorsundur ben pilavı da ölçülü yapıyorum 2bardak ıslatılmış pirince 3bardak su tam gelir
Ama gelsin dediğin zaman gelmez zatenEv testine kolay kolay ikna olabileceğimi sanmiom ama yinede büyük konusmim başıma gelir
Sorma şuan bende öyleyim gelsin artık diyorum sistikce sistim aşırı duygusallastim ve sürekli gaz problemim var kasık ağrıları kivrandiriyo resmen
Çocukluktan kalma sanırım çocukken çok yemişim öyle halada yerimyaaaa deliiiibenimde yeğenim batırıp yiyodu ekmeği
yaaaa varmış demek aynen kanka burçak biskivüler aşırı iyi oluyo çayla
yaaaa umarım sağlıklı bir pozitifim olur en kısa zamanlarda kanka dua edin nolur hamilesiniz kabul olur
sen buraya sonradan geldin ama benim tanıdığım olmasını en çok istediğim bi kaç kişi vardı biri oldu şükürBal0ncuk
kalan kalbimdekilerParesilaaa @Htceyldrm @Hemsirecik Nurzfr sen de yolun ucundasın
ve diğer tanıdıklarım @NealStreet
len zaten de sadece biz kalmışız ya
Ediyorum inşallah dualarımız kabul olur tez vakitteyaaaa deliiiibenimde yeğenim batırıp yiyodu ekmeği
yaaaa umarım sağlıklı bir pozitifim olur en kısa zamanlarda kanka dua edin nolur hamilesiniz kabul olur
sen buraya sonradan geldin ama benim tanıdığım olmasını en çok istediğim bi kaç kişi vardı biri oldu şükürBal0ncuk
kalan kalbimdekilerParesilaaa @Htceyldrm @Hemsirecik Nurzfr sen de yolun ucundasın
o zaman pişmemiş eşin pişirince şişip çoğalmıştır2ye 3 yapmıştım zaten ama olmadı ne hikmetseYooo kociş olaya el attı bir sürü pilav çıktı ortaya
Bekarken hiç yemek yapmamıştım. Eşim öğretti
Şimdi yapıyorum en azında herkese yetiyor
Ama gelsin dediğin zaman gelmez zaten
Çocukluktan kalma sanırım çocukken çok yemişim öyle halada yerim
Her birimiz Allahın izni ile kalacağız canım
yanımdaki hatun izin kullanmıyodu kullansa bile ayda bir ya da 15 gün de bir kullanıyodu.o yüzden ben hep pazar kullanıyodum.şimdi her hafta kullanıyo.bir cumartesi ben bi pazar o bi pazar ben cumartesi o değişimli kullanıyoz.
bi bebem olsa çıksam çalışmak istemiyom evimin kadını çocuklarımın anası olasım var
Kuyruksuz da ayrı bir tatlı yaIşıktan dolayı karanlık çıksa dagüdüğün kuyruğu çıkıyor
Ben öğretmenlik yaparken başım ağrısa da gayet iyiydim ama bu sene 3 ay başka sektörde çalıştım ölüm gibi bir şey ama ölen yokof bende öyle asla çalışma insanı değilmişim 3 aydır çalışıyorum3 ayda bunu anladım hahahahha
Işıktan dolayı karanlık çıksa dagüdüğün kuyruğu çıkıyor
Netten bakıyorsan bazı tarifler doğru düzgün ölçü vermiyor. Ben bir tek nefis yemek tariflerde binlerce kişinin deftere eklediği tarifleri uyguluyorum tam oluyor o zaman.senden değil tariftendir oHiç birşeyi ölçülü yapamam hep istemisimdir ölçülü yapayım ama ölçülü yapınca kesin kötü yapiom
Nefis ten bakıyorum ama yine de göz kararı yapiomNetten bakıyorsan bazı tarifler doğru düzgün ölçü vermiyor. Ben bir tek nefis yemek tariflerde binlerce kişinin deftere eklediği tarifleri uyguluyorum tam oluyor o zaman.senden değil tariftendir o
Seneye yazı bekle sus diosun yaniOfflama bu sene öyle idare ediceksin yapacak bişi yok bı sonraki seneye virüs mirus kalmaz zaten piyasa da normal grip gibi bişey dönüşecek bu o zaman git havuzuna şimdi deniz olursa git
Valla cnm hiç birine pek inanmıorm..Tüm kozmetik ürünlerimiz piyasaya sunulmadan önce şirket politikalarımız ve Avrupa Birliği kanunları gereği güvenlik ve cilt uyumu testlerinden geçmektedir. Bu testlerimizde kozmetik ürünlerimizin çoğunun hamile olabilecek kadınlar tarafından da kullanılabileceği göz önünde bulundurulmaktadır. Bu yüzden tüm ürünlerimiz, hamile ve emziren kadınların kullanımına uygundur. Dikkat edilmesi gereken tek nokta ürünün emzirme bölgelerinde kullanılmamasıdır. kaynak: nivea.com.tr
diyor sitede. Acaba güvenmeli miyim? Cilt temizleme toniğini kullansam mı?
Tamam ağlatma beniaynen kanka dua ediyorum vesilemiz her ne olacaksa o yolu bize hayırlı kılsın Rabbim diye :)
sağlıklı olsun da hayırlı evlat olsun da bir iki üç inan farketmez ..çünkü kaybetmekten onca yaşadıklarımdan çok yıprandım
Beeennnnnnnnnhala benden başka çaya bisküvi batırıp yiyen ve çok ıslanınca bisküvi çaya düşüyor ve buna üzülen var mı acep
Kuzum bana dr demişti..Keşke bende öyle olsam erken kalkmak bence en güzeli işleri halletmek içinde dinlenmek içinde bolca vakit var.tabi şu dönem senin dinlenmen lazım erken kalkmasan da olur gün içinde uyu boşver
Ben de senin tersine hiç kan vermedim biliyor musun beta kaç hiç öğrenemedim direk bekledim kese görmeye kadar evde her gün test yaptım
ben hala sıcak suyla alıyorum bu konuda bir şey denmedi bana riskli dönemde bile öyle aldım.sizin doktor mu dedi tüm hamilelik boyunca mı öyle almak lazımmış
Dur daha yeni sona geldimben de çay bisküvi batırmayı çok severim hatta çay olmayınca çok kuru gelir şu çikolatalı burçaklara bayılıyorum onla daha güzel oluyor rüyalara ben çok inanırım bence nasıl yorarsan öyle çıkar pozitif gördüysen yakında pozitif göreceksin hayrolsun ben de zengin olduğumu gördüm hadi inşallah
Canımmmm mucizeyaaaa deliiiibenimde yeğenim batırıp yiyodu ekmeği
Kuş bile kaynana vakası yaşadıIşıktan dolayı karanlık çıksa dagüdüğün kuyruğu çıkıyor
Bugün nie üzgün
Göz kararı daha iyi bence.eli lezzetli olanlar yapabiliyor.bende tarifler olmasa o beceri yokNefis ten bakıyorum ama yine de göz kararı yapiom
bunu öğrendiğim iyi oldu soram bi bu aydan sonra ben de ılığa alışıyımSeneye yazı bekle sus diosun yani
Valla cnm hiç birine pek inanmıorm..
Gebelik boyuncada yüzüme bişi sörmedm taki bayrana kadar
Bayramın 1. Gnü foto çekildim ilk defa ve makyaj yaptm..
Sonra doktora giderken yaptm..
Herkes yapıo.. Ünlülerde yapıo bir ton.. Bişi olmaz sanırım
Tamam ağlatma beni
Beeennnnnnnnn
Ama şimdi bardaklar çkmş içine düşmüo
Kuzum bana dr demişti..
Hatta son hafta hastalarına doğumu kolaylaştıemak içn sıcak su öneriolar..
Bende alıştm ılığa :)
Canımmmm mucize
Kuş bile kaynana vakası yaşadı
Artk bişi demiorm
Bugün nie üzgün
Valla başka tencerede yaptı ikisini birleştirdiEdiyorum inşallah dualarımız kabul olur tez vakitteSiz ne zaman geldiniz ben bu başlığa Eylül ortası sonu gibi geldim çokta yeni değilim ha inşallah bu sene hayırlısıyla topimizde bebesi olmayan kalmıcak
o zaman pişmemiş eşin pişirince şişip çoğalmıştıray ne güzel maşallah enişteye buradaki çoğu kankinin beyi yapıyor darısı bizimkine geçen gün bisküvili pasta yaptı sağolsun senede bir ilk
Yumurta gibi olmuştuKuyruksuz da ayrı bir tatlı yatabi hemen çıksında uçsun minik
Onu yerim ben ya bize alışmıştı yine korkmaya başladı kv dolayı şimdi tekrar alışıyormaviş gübüüş
Tarihte bir ilkSeneye yazı bekle sus diosun yani
Valla cnm hiç birine pek inanmıorm..
Gebelik boyuncada yüzüme bişi sörmedm taki bayrana kadar
Bayramın 1. Gnü foto çekildim ilk defa ve makyaj yaptm..
Sonra doktora giderken yaptm..
Herkes yapıo.. Ünlülerde yapıo bir ton.. Bişi olmaz sanırım
Tamam ağlatma beni
Beeennnnnnnnn
Ama şimdi bardaklar çkmş içine düşmüo
Kuzum bana dr demişti..
Hatta son hafta hastalarına doğumu kolaylaştıemak içn sıcak su öneriolar..
Bende alıştm ılığa :)
Canımmmm mucize
Kuş bile kaynana vakası yaşadı
Artk bişi demiorm
Bugün nie üzgün
Zatenn gebe olmayan içinde aşırı sıcak iyi değil derlerki kuzucumGöz kararı daha iyi bence.eli lezzetli olanlar yapabiliyor.bende tarifler olmasa o beceri yokSenin ölçü bardakların farklıysa ondan da olabilir bilemedim
bunu öğrendiğim iyi oldu soram bi bu aydan sonra ben de ılığa alışıyım
Hayır yani kuşun dili olsa kim bilir neler diecekValla başka tencerede yaptı ikisini birleştirdiyok sağolsun yapıyor ben pek çiğ ete dokunamıyorum o yapıyor.. Bazen ders çslışıyorum yorgun oluyorum o yapıyor. Sağolsun ev işlerine de yardım eder. Ellerine sağlık eniştenin daha sonrası da gelir ben eminim
Yumurta gibi olmuştuinşallah canım bu kadar sürede çıkması da şaşırttı beni
Onu yerim ben ya bize alışmıştı yine korkmaya başladı kv dolayı şimdi tekrar alışıyor
Tarihte bir ilk
Kız bana da dememişlerdiGöz kararı daha iyi bence.eli lezzetli olanlar yapabiliyor.bende tarifler olmasa o beceri yokSenin ölçü bardakların farklıysa ondan da olabilir bilemedim
bunu öğrendiğim iyi oldu soram bi bu aydan sonra ben de ılığa alışıyım
Bizden bile kaçıyor yeni yeni alışıyor tekrarHayır yani kuşun dili olsa kim bilir neler diecek
Cok hassaslae ya..Bizden bile kaçıyor yeni yeni alışıyor tekrar
Valla başka tencerede yaptı ikisini birleştirdiyok sağolsun yapıyor ben pek çiğ ete dokunamıyorum o yapıyor.. Bazen ders çslışıyorum yorgun oluyorum o yapıyor. Sağolsun ev işlerine de yardım eder. Ellerine sağlık eniştenin daha sonrası da gelir ben eminim
Yumurta gibi olmuştuinşallah canım bu kadar sürede çıkması da şaşırttı beni
Onu yerim ben ya bize alışmıştı yine korkmaya başladı kv dolayı şimdi tekrar alışıyor
Tarihte bir ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?