- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #195.341
Haydi bismillahBenimki geldi
O da iyi fikirmişValla başka tencerede yaptı ikisini birleştirdiyok sağolsun yapıyor ben pek çiğ ete dokunamıyorum o yapıyor.. Bazen ders çslışıyorum yorgun oluyorum o yapıyor. Sağolsun ev işlerine de yardım eder. Ellerine sağlık eniştenin daha sonrası da gelir ben eminim
Yumurta gibi olmuştuinşallah canım bu kadar sürede çıkması da şaşırttı beni
Onu yerim ben ya bize alışmıştı yine korkmaya başladı kv dolayı şimdi tekrar alışıyor
Tarihte bir ilk
Çok doğru sırf sıcaktan zaten vücudum kuruyor ne bileyim alışkanlık işte.değiştirmem lazımZatenn gebe olmayan içinde aşırı sıcak iyi değil derlerki kuzucum
Sebep olmuş da olabilir benim de başıma gelebilirdi niye uyarmazlar bu kadar umursamazlar bilmem.bir de ilk özele gidiyordum değmez hepsi aynı..aklımızda bulunsun bundan sonraKız bana da dememişlerdi
sıcak su ile duş aldım kaybettiğimde acaba dedim bu mu etken
Ne diye daha sonra diyorlarsa
Cnm zaten soğuk yapmana gerek ykO da iyi fikirmişmaşallah totonu kaşı nazara gelmesin enişte pek marifetliymiş inşallah devamı gelir yavaş yavaş alışıyor sağol parem
Çok doğru sırf sıcaktan zaten vücudum kuruyor ne bileyim alışkanlık işte.değiştirmem lazım
Sebep olmuş da olabilir benim de başıma gelebilirdi niye uyarmazlar bu kadar umursamazlar bilmem.bir de ilk özele gidiyordum değmez hepsi aynı..aklımızda bulunsun bundan sonra
Iyi gibiyiz askosum bakalim ❤DusunceBulutu gizli gizli beni beğenip de neden hiç hal hatır sormuyon agaaa
Hemsirecik aşgo nasılsın iyileştiniz mi
Insallah bir gun bizimde olur mucizem ben biraz erteleyecek gibiyim ama benim isime belli olmaz hdhyaaaa deliiiibenimde yeğenim batırıp yiyodu ekmeği
yaaaa varmış demek aynen kanka burçak biskivüler aşırı iyi oluyo çayla
yaaaa umarım sağlıklı bir pozitifim olur en kısa zamanlarda kanka dua edin nolur hamilesiniz kabul olur
sen buraya sonradan geldin ama benim tanıdığım olmasını en çok istediğim bi kaç kişi vardı biri oldu şükürBal0ncuk
kalan kalbimdekilerParesilaaa @Htceyldrm Hemsirecik Nurzfr sen de yolun ucundasın
ve diğer tanıdıklarım @NealStreet
len zaten de sadece biz kalmışız ya
Kaçak seni...Beni özleyenler kalp atsın ahsjdmd
Alıştık bıragamıyoz be yaKaçak seni...
Ayip len insan arada haber verirAlıştık bıragamıyoz be ya
Unutuyom valla ölsem haberiniz olmicak sgshhsAyip len insan arada haber verir
iyiyim kanka akşam olsa da kocayı darlasam diye bekliyorum
Zavallı güdük yaaaIşıktan dolayı karanlık çıksa dagüdüğün kuyruğu çıkıyor
aminnnn aminnnnEdiyorum inşallah dualarımız kabul olur tez vakitteSiz ne zaman geldiniz ben bu başlığa Eylül ortası sonu gibi geldim çokta yeni değilim ha inşallah bu sene hayırlısıyla topimizde bebesi olmayan kalmıcak
o zaman pişmemiş eşin pişirince şişip çoğalmıştıray ne güzel maşallah enişteye buradaki çoğu kankinin beyi yapıyor darısı bizimkine geçen gün bisküvili pasta yaptı sağolsun senede bir ilk
Bizimkide çıçını dönüyorCok hassaslae ya..
Bizimki küsünce trip atıp sırtını dönüo
İnşallah tatlım inşallahalışır inşallah hemenciikk
OhhhBenimki geldi
Evet sağolsunO da iyi fikirmişmaşallah totonu kaşı nazara gelmesin enişte pek marifetliymiş inşallah devamı gelir yavaş yavaş alışıyor sağol parem
Çok doğru sırf sıcaktan zaten vücudum kuruyor ne bileyim alışkanlık işte.değiştirmem lazım
Sebep olmuş da olabilir benim de başıma gelebilirdi niye uyarmazlar bu kadar umursamazlar bilmem.bir de ilk özele gidiyordum değmez hepsi aynı..aklımızda bulunsun bundan sonra
Çok çok çok çok kalppppppppBeni özleyenler kalp atsın ahsjdmd
Ne çekti beeeeiyiyim kanka akşam olsa da kocayı darlasam diye bekliyorum
Zavallı güdük yaaa
aminnnn aminnnn
tüyü tületi bozulmuş adamın yaaSeneye yazı bekle sus diosun yani
Valla cnm hiç birine pek inanmıorm..
Gebelik boyuncada yüzüme bişi sörmedm taki bayrana kadar
Bayramın 1. Gnü foto çekildim ilk defa ve makyaj yaptm..
Sonra doktora giderken yaptm..
Herkes yapıo.. Ünlülerde yapıo bir ton.. Bişi olmaz sanırım
Tamam ağlatma beni
Beeennnnnnnnn
Ama şimdi bardaklar çkmş içine düşmüo
Kuzum bana dr demişti..
Hatta son hafta hastalarına doğumu kolaylaştıemak içn sıcak su öneriolar..
Bende alıştm ılığa :)
Canımmmm mucize
Kuş bile kaynana vakası yaşadı
Artk bişi demiorm
Bugün nie üzgün
kanka bu kavgaların arkasında ateşli gecelerin ürünleri yakındırIyi gibiyiz askosum bakalim ❤
Insallah bir gun bizimde olur mucizem ben biraz erteleyecek gibiyim ama benim isime belli olmaz hdh
Ciddi ciddi bunu dusunyorsa ruh hastasi demek kiBizim çocuğumuz olsun istemiyor bence gibime geliyor artık sen düşün
Acaba gelen kanama yerlesmemiydi zaten yerleşmeyse o ondan önce yaptığın testte negatif görmen normal kuzum daha kana bile anca karışacak görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
Bence öyle düşünüyor çünkü her seferinde bı beş sene bekleseydiniz diyiCiddi ciddi bunu dusunyorsa ruh hastasi demek ki
Ablammm korkma ara ara geliyormuş öyle stres olma ayaklarını uzatip dinlen bol bol beş dk ayaktaysan yarım saat uzan Dr kontrolün ne zamanBugun sabak yine k.rengi leke oldu peceteye. Moralim yerlerde. Gunlerdir yoktu gecti sanmistim
Haftaya c.tesi. yarin aricam soylicemAblammm korkma ara ara geliyormuş öyle stres olma ayaklarını uzatip dinlen bol bol beş dk ayaktaysan yarım saat uzan Dr kontrolün ne zaman
Puh yazihlar olsun boyle kankami olurUnutuyom valla ölsem haberiniz olmicak sgshhs
Pek sanmiyorum ama goreceztüyü tületi bozulmuş adamın yaa
kanka bu kavgaların arkasında ateşli gecelerin ürünleri yakındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?